- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
Çok güzel canım güle güle kullanSehpalarim geldi hem ortada hem yanda kullanmak için böyle aldım
Eki Görüntüle 2940299
Eki Görüntüle 2940300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım güle güle kullanSehpalarim geldi hem ortada hem yanda kullanmak için böyle aldım
Eki Görüntüle 2940299
Eki Görüntüle 2940300
Sağol canimÇok güzel canım güle güle kullan
Nice nice mutlu senelere sevdiklerinle.Günaydınlar,
Bugün boş günüm
Gerçi öğlen sonra Veli toplantım var okula gideceğim.
Bu hafta ben de mutfak dolap kapaklarını iç dış sildim. Bugün mutfak camını sildim.
Pazartesi balkon koltuklarını ve camlarını içten sildim. Şu an robot süpürüyor. Çamaşır sereceğim. Kurabiye yapacağım. Yarın oğlumun doğumgünü. En yakınlarımızla kutlayacağız. Ondan temizlik işini biraz hızlandırdım. Evi sileceğim. Lavaboları ve WC leri yıkarsam tamamdır. Yarın da poaça yapacağım.
Pasta, kurabiye, poaça ve çikolatalı toplar olacak sadece bence yeterli. Yemekten sonra yenmiyor zaten
Bakım sıcak çay demiştik. Boşa masrafa girmeyeydin.Dün bakım konuştuktan sonra gidip saçımı kestirdim saçma bir boydaydı ve gözüme güzel görünmüyordu. Şimdi daha iyi oldu
ay şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğunGünaydınlar,
Bugün boş günüm
Gerçi öğlen sonra Veli toplantım var okula gideceğim.
Bu hafta ben de mutfak dolap kapaklarını iç dış sildim. Bugün mutfak camını sildim.
Pazartesi balkon koltuklarını ve camlarını içten sildim. Şu an robot süpürüyor. Çamaşır sereceğim. Kurabiye yapacağım. Yarın oğlumun doğumgünü. En yakınlarımızla kutlayacağız. Ondan temizlik işini biraz hızlandırdım. Evi sileceğim. Lavaboları ve WC leri yıkarsam tamamdır. Yarın da poaça yapacağım.
Pasta, kurabiye, poaça ve çikolatalı toplar olacak sadece bence yeterli. Yemekten sonra yenmiyor zaten
Geçmiş olsun..Selamlar
Miniklerin doğum günü kutlu olsun
Nice mutlu yıllara
Bugün eylülün dr kontrolü var. Göz için gideceğiz.
Öksüruyor birde 2 gündür evdeyiz bu yıl hastalık bırakmayacak peşimizi anlaşılan.
2016 lı mıydı? Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlaraBugün uzun zamandır görüşmediğim dayımın
Nice nice mutlu senelere sevdiklerinle.
Benim oğluş da cumhuriyet çocuğu. 29 Ekim doğumlu.
Tüm evlatlarımızı hayırlı etsin Rabbim.
Ay takvimini biliyorum arada bakıyorum ama bu sefer hiç aklıma gelmedi aniden karar verdimBakım sıcak çay demiştik. Boşa masrafa girmeyeydin.
Bende yarın kestireceğim inşaallah. Belki aralara gölge vs attırırım. Bakalım... normalde boyatmıyordum. Ay takvimine bir bak derim Mikan cığım. Belki aklına yatar.
Teşekkür ederizay şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğun
Nice mutlu yaşlarahep unutuyorum şu ay takvimini, bende yarın kestireyim diyordum bakayım tutuyor mu?
benim de oğlumun salı günü doğum günü, aynen bende bi pasta alıcam yeter, zaten yemek yeriz hep birlikte büyük ihtimalle.
Teşekkürler
TeşekkürlerSelamlar
Miniklerin doğum günü kutlu olsun
Nice mutlu yıllara
Bugün eylülün dr kontrolü var. Göz için gideceğiz.
Öksüruyor birde 2 gündür evdeyiz bu yıl hastalık bırakmayacak peşimizi anlaşılan.
Geçmiş olsun..
Sagolun kızlar2016 lı mıydı? Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara
Ay takvimini biliyorum arada bakıyorum ama bu sefer hiç aklıma gelmedi aniden karar verdim
Teşekkür ederiz
Nice mutlu yaşlara
Teşekkürler
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun, bizim de sürekli burun akıntısı var. 1 ayda 3 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık maalesef
Geçmiş olsun kuzuyaSelamlar
Göz kontrolünden geldik
Göz kayması için gitmiştik.
Uzagi goremiyormuş Eylül
Gözlük aldık.
2 yaşında da götürmüştük Dr birsey yok normal demişlerdi.
Neyseki cok gec olmadan tedaviye başladık.
Pisbogaz olusumKızlar kızımın yarınki beslenme programında poğaça var. Bekledim bekledim şimdi yapıyorum. Ben son dakika insanıyım resmen yaa bu yönümü hiç sevmiyorum ama öyleyim okulda sınavlara hazırlanırken de böyleydim. Yumurta kapıya sıkışınca derler ya o misal
Sizin sevmediğiniz yönünüz nedir?