nettem baktımda karar veremedim.kesinlikle bozuk para ksımı büyük olmalı.haftasonu çarşıdan bakıcam artıkBuyuk iyi oluyor
Birde bozuk para büyük olmalı
Yazın almıştım memnun değilim eskisin öyle değişir ancak. Bozuk para yeri ufak olduğundan çantanın ici hep bozukluklar geziyor eve gelince toparlıyorum.
waowwwwErken kalkmanın faydaları
Kırlent kılıfları yıkandı, serildi.
Koltuklar silindi.
Yemek masası ve Sandalyeleri silindi.
Salonun kapıları ve camı silindi.
Toz alındı.
Salon süpürüldü.
Koltukların yerini değiştirdim.
Bu hafta salonu bi ara silersem salonla işim bitmiş olacak.
Balkon koltuklarını silecektim. Haftaya bırakacağım. Oğlumun doğumgünü haftaya öncesinde silerim. Misafirler balkona çıkar çünkü
Bugün çamaşır katlama ve yemek işim kaldı.
Küçük oğluşu dışarı çıkaracam birazdan
maalsef evet.ama sıkıştırıyorum sebzeyi biyerlere.sebze hakkımızı mücverden yana kullandım bu hafta .çocuklara yediremiyorum.ya fırın mücver ya kızarma, yada topluca doğrayıp sebzeleri graten yapıyorum .Güzel liste afiyet olsun sizin evde de sebze pek yenmiyor herhalde
Yemek seçen çocuk çok zor gerçekten benim de büyük kızım öyle makarna tavuk köfte patates böyle ilerliyoruzmesela mercimekli köfteyi hafta içi yapmam normalde.hafta içi deneyeyim dedim mercimek hamen pişti.küçükte normalde yemez.anne bende yapıcam dedim.misket gibi yaptık onunkileri çok severek yedi.öbür türlü yemiyordu.çok zor çocukların yemek seçmesi küçük aşırı zorluyor beni
finans uzmanı
Aynen keşke daha çok gelseler ❤finans uzmanıNeysesakinim yani befercim. ama gelmez oldu buralara : ( özledimki
iç mimarCoffeCoffe bence bu konuda çok iyi.çok zevkli.
ikizlere bayılırım.can dostum ikizler benim.ama şimdi çok uzaklardaİkizler candır yaaaİkizlerim diye söylemiyorum... İçimiz bizi, dışımız hepimizi
Tamam bak gel senben evinin son halini görmedimMia- geçmişe bi bakayım
bu yastıklar çok daha şık durdurmuş.benim koltuklarda bu renk.kırlenterim sıyah beyaz şuaşağıdaki tarzdandı.sarı tonlu kırlent bakacağım bendeEki Görüntüle 2933146
Eki Görüntüle 2933147
Eki Görüntüle 2933149
Selamlar
Oturma odamda biraz değişiklik yaptım
TV sehpasına herhangi birsey koymayı tercih etmedim orayı elektronik eşyalara bıraktım
Kirlent kılıflarını değiştirdim
Buradaki berjer sandalyeyi balkona koyunca koltuğun pufunu buraya çekmeye başladılar sandalyenin olduğu yere
Buraya sandalye gibi berjer gibi bir ürün buldum onu alacağım
Birde zigon sehpalarım eskidi ayakları küf lekeleri oluştu onlar değişecek
Zamanla aklıma estiği gibi ufak dokunuşlar, değişiklik yaparım yada böyle kalır ama ana temel duzeni oluşturdum.
Ben modern bohem seviyorum ama bu yastıklardan eylülün odasına alabilirim. Işıltılı olanlarından falan o bu tarz seviyor daha çok.bu yastıklar çok daha şık durdurmuş.benim koltuklarda bu renk.kırlenterim sıyah beyaz şuaşağıdaki tarzdandı.sarı tonlu kırlent bakacağım bende kombinleyip
O başka odaMia- masanı naptın.bide duvar kısmında raf vardı sanki.çok tatlı ahşap aksesurlar vardı sanki yanlışmı hatırlıyorum
Aaa ben miyim yoksa, çok uzak sayılmaz ya Silifke şurasıikizlere bayılırım.can dostum ikizler benim.ama şimdi çok uzaklarda
banyoyu mu değiştiriyosun şimdi mia?O başka oda
Yazın kullandığımız yeri diyorsun oraya en son bakacağızbiraz değişecek o kısımda minik detaylar eklenecek
Banyo değişti yazın ama 1 montaj olacak yer var ustayı bekliyoruz sabırlabanyoyu mu değiştiriyosun şimdi mia?
hay allah yaaa, insafa gelir umarım.Banyo değişti yazın ama 1 montaj olacak yer var ustayı bekliyoruz sabırla
Malesef yokşöyle sadece fotografları göreceğimiz bi kısmı yok dimi konuların?
hem kendim neler yüklemişim hem kimler ne değişim yapmış merak ettim.