Evet yetememe hissi bütün dengeyi bozuyorkesinlikle haklısın, o psikolojiye girince insan daha bi eksik hissediyor kendini, şimdi tam mıyım? hayır ama sorun etmiyorum. biraz psikolojiyle alakalı sanırım.
Mikan tabiki de buradasın başka nerede olacaktın ya ❤
Ben de söylemesi ayıp, ikizlerim de üzerinize afiyetTeşekkürler Miabazen böyle su gibi akıyor bazen asla ilerlemiyor çünkü ikizler burcu olmak
O zaman beni en iyi sen anlarsın gelgitler falanBen de söylemesi ayıp, ikizlerim de üzerinize afiyet
Ben bu aralar gidiyorum da gelemiyorum. Bana yol göster burçdaşO zaman beni en iyi sen anlarsın gelgitler falan
Bende ikizlerim bendeO zaman beni en iyi sen anlarsın gelgitler falan
Ben bu aralar gidiyorum da gelemiyorum. Bana yol göster burçdaş
Bebeği olacaklar doğum ikizlere denk gelsin istemez oysaki harika bir burcuz değil mi
İkizler candır yaaaBebeği olacaklar doğum ikizlere denk gelsin istemez oysaki harika bir burcuz değil mi
Daha yeni gebelik haberi aldığımız arkadaş ama ikizler olacak yaaaaa dediBebeği olacaklar doğum ikizlere denk gelsin istemez oysaki harika bir burcuz değil mi
Ne diyim, Allah kurtarsın.Daha yeni gebelik haberi aldığımız arkadaş ama ikizler olacak yaaaaa dedi
Vay süpersinSelamlar
Dün ve bugün eşyalarımı gözden geçirdim
3 parça kıyafet
5 parça iç çamaşırı
5 parça makyaj malzemesi
4 çift ayakkabı
2 çift terlik
5 ayakkabı kutusu elendi.