Popüler Konu Minimal Yaşam

düzenim yavaş yavaş oturmaya başladı gibi çok şükür diyeyim şimdilik.

7:00 kalkış
7:30 kahvaltı +diş fırcalama+çanta kontrol +beslenme+hazırlanma
8:30 evden çıkış
8:45-9:00 işe varış
16:30 küçüğü alma
16:45 büyüğü alma
17:30 eve giriş
18:30-akşam yemeği
19:30 ödev+tv+tablet+bitki çayı
21:00 çocuklar yatış
21:30 çay
22:30 mutfak toplama,çamaşır vs.tüm odalar toparlama
23:00 kişisel bakım,kitap,çocuk çanta hazırlama ,kıyafet ler
24:00 yatış..

Süpersin

ekim ayına iki kitap hedefi koymuştum.bugün biri biter gibi.diğerinide okulda beş on dakika boş vaktıimde okuyorum.hedef koymam iyi oldu

Günaydınlar
Bugün biraz hatta baya geç uyandım
Hızlıca eylülü hazırladım
Markete gittim
Makineye çamaşır attım
Şimdi kahve içiyorum
Rutinden kopmak pek iyi birsey değilmiş

Harika ben 9-9.30 gibi uyuyorum bu aralar
Sabah 5.45 te uyanmayı hiç başaramadım. 6.30da uyanıp çocuklarla yatakta takılıyoruz sonra geç kalıyoruz. Uyandığım gibi kalkarsam çok daha iyi olacak

şimdi ben bu arkadaşları pandemi döneminde almıştım.kedi kuyruğu baya serpildi büyüdü arkadaşa verdim.minik bir parça alıp kaktüsün yanına iliştirdim sadece.diğer sukulentte başka saksıdaydı onuda başkasına verdim minik bir yaprağınıda yine kaktüsün yanına iliştirdim.esnek çalışma tam kapanma vs derken bu arkadaşlara su dışında bişey verip ilgilenemedim.ben yokken iş arkaşlarım sulamış.baktım kedi kuyruğu çoğalmış sukulent köklenmiş.ayrı saksılara alıcam.ama şunların tatlılığına bakarmısınız.nasılda bizi ayrıma der gibi bakıyorlar nasıl kıyıp ayırayım bilemedim.

not:çiçek severim ama bakamam.işe kaktüsle başladım.hani su vermesen bile sana mutluluk verebiliyor.kedi dilini oyüzden arkadaşa verdim.ısrarla çoğalıyorlar

Harika ben 9-9.30 gibi uyuyorum bu aralar
Sabah 5.45 te uyanmayı hiç başaramadım. 6.30da uyanıp çocuklarla yatakta takılıyoruz sonra geç kalıyoruz. Uyandığım gibi kalkarsam çok daha iyi olacak
5:45 te uyanırsam anca namaza uyanırım oda sürünerek.okadar erken uyanamıyorum ben.yedide uyanınca çocuklara sesleniyorum on dakika müddet veriyorum zaten on dakikada yataklarında ayılmaya çalışıyorlar.el yüz yıkama vs derken yedi buçukta kahvaltıya oturmuş oluyorlar.

Bunlar aynı familyadan az suyu severler ayirmasan da olur

cüzdanımın bazı bölümleri bozuldu açılma oldu.bayadır kullanıyordum.yeni cüzdan bakacağım.önerisi olan varmı

cüzdanımın bazı bölümleri bozuldu açılma oldu.bayadır kullanıyordum.yeni cüzdan bakacağım.önerisi olan varmı
Buyuk iyi oluyor
Birde bozuk para büyük olmalı
Yazın almıştım memnun değilim eskisin öyle değişir ancak. Bozuk para yeri ufak olduğundan çantanın ici hep bozukluklar geziyor eve gelince toparlıyorum.

Günaydınlar
Bugün boş günüm. Kırlent kılıflarını makineye attım.
Koltukları sileceğim.
Balkondaki koltukları da sileceğim.
Oyuncaklara bir ayar çekmem lazım.
Sadece döküyorlar bu aralar, asla oynamıyorlar.

Günaydınlar kolay gelsin

Selamlar
Dün bütün çamaşırları yıkadım. 4 makine.
Evi topla süpür sil yaptım.
Okul için kek yaptım
Yemek derken akşam olmuş

Bugün okulda toplantı var ona katılacağım

ah mikancım, kolay gelsin boş gün ama evi derleyip düzenlemeden de olmuyor dimi? bende devamlı bi derleme toparlama modunda oluyorum ipin ucu bi türlü bırakılmıyor.

artık bakıcımız var bizimde, ananeyi azad ettik sonunda :) bakıcımız inşallah hep böyle devam eder, şimdilik hem seviyoruz hemde sende benim gibisin düzenlisin diyor bana ekstra dağınıklıkla karşılaşmıyorum evde.

Hosgeldin
Iyiyiz sen nasılsın
iyiyim miacım, özledim sizinle paylaşım yapmayı, oturma odasının resimlerini gördüm senin bayıldımmm, şahane olmuş, ben senin oturma bölümü ile mutfak arasını açtığını bilmiyordum, ya da hep açık mıydı? çok güzel olmuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…