Popüler Konu Minimal Yaşam

iyiyim miacım, özledim sizinle paylaşım yapmayı, oturma odasının resimlerini gördüm senin bayıldımmm, şahane olmuş, ben senin oturma bölümü ile mutfak arasını açtığını bilmiyordum, ya da hep açık mıydı? çok güzel olmuş gerçekten.
Teşekkürler wendycim 😊
Mutfak kapalıydı ve şeklinden dolayı kullanımı zordu kapısı buzdolabının olduğu yerdeydi ve buzdolabı için yer yoktu masanın yanında duruyordu.
Mutfağı yaptırırken açtırdık.
Ve çok memnunum açık mutfak olması çok kullanışlı geliyor.

Teşekkürler wendycim 😊
Mutfak kapalıydı ve şeklinden dolayı kullanımı zordu kapısı buzdolabının olduğu yerdeydi ve buzdolabı için yer yoktu masanın yanında duruyordu.
Mutfağı yaptırırken açtırdık.
Ve çok memnunum açık mutfak olması çok kullanışlı geliyor.
güle güle güzel günlerde kullanın, kızın anaokulunda dimi şimdi?

günaydın güzeller :)
tek zevk alarak okuduğum sayfa, hala sadece burası :)
zamanım olmasa da, arada girebildiğim vakit sadece sizleri okuyup çıkıyorum, bana da İLHAM OLMAYA devam ediyorsunuz, güzel günler diliyorum :KK200:
selam coffe :) kesinlikle sana katılıyorum, benim de hem arkadaşlık hemde okurken keyif aldığım bi sayfa burası :KK200:

günaydın güzeller :)
tek zevk alarak okuduğum sayfa, hala sadece burası :)
zamanım olmasa da, arada girebildiğim vakit sadece sizleri okuyup çıkıyorum, bana da İLHAM OLMAYA devam ediyorsunuz, güzel günler diliyorum :KK200:
Ya cansın ❤
Sen yine de fırsat bulursan yaz
Ev dekorasyonu ortak ilgi alanımızdı 😊

bu arada evinin son halini gördüm, çok güzel olmuş, güle güle sağlıkla oturun mia'cım :KK200: balkonunun ağaçları görüyor olması çok büyük şans :) hep hayalimdi, olmadı, sağlık olsun..
dekorasyon deyince akan sular durur ben de :KK48:
devamında da düzen konuları geliyor hala....

Ya cansın ❤
Sen yine de fırsat bulursan yaz
Ev dekorasyonu ortak ilgi alanımızdı 😊

bu arada evinin son halini gördüm, çok güzel olmuş, güle güle sağlıkla oturun mia'cım :KK200: balkonunun ağaçları görüyor olması çok büyük şans :) hep hayalimdi, olmadı, sağlık olsun..
dekorasyon deyince akan sular durur ben de :KK48:
devamında da düzen konuları geliyor hala....
Sağol canim senin kadar olmasa da yapıyoruz birseyler 😅
Evet balkon kapalı değilken çok kullanmıyordum ama şimdi hergun orada içiyorum kahvemi iyiki eşim kapatalım demiş o kadar cam silemem diye soylenmisligim var da 😅

Duzen konusunda 2 ay sonra burada baya baya deli paylaşımlar yapacağım 😁
Şuan ön arastirma yapıyorum ve maddiyatta etki ediyor tabi 😅
Bak konuşmasak ta aynı şeyleri düşünüyoruz 😂

wendy wendy bakıcından memnun olmana çok sevindim umarım böyle devam eder 🙏 özledik seni bayadır yazmıyordun♥️

o balkonu gördüğüm an harika fikirler uçuştu beynimde zaten :rapci: harika olmuş inan...
düzen konusu paylaşımlarını da heyecanla bekliyoruz :KK50:

Sağol canim senin kadar olmasa da yapıyoruz birseyler 😅
Evet balkon kapalı değilken çok kullanmıyordum ama şimdi hergun orada içiyorum kahvemi iyiki eşim kapatalım demiş o kadar cam silemem diye soylenmisligim var da 😅

Duzen konusunda 2 ay sonra burada baya baya deli paylaşımlar yapacağım 😁
Şuan ön arastirma yapıyorum ve maddiyatta etki ediyor tabi 😅
Bak konuşmasak ta aynı şeyleri düşünüyoruz 😂

Erken kalkmanın faydaları

Kırlent kılıfları yıkandı, serildi.
Koltuklar silindi.
Yemek masası ve Sandalyeleri silindi.
Salonun kapıları ve camı silindi.
Toz alındı.
Salon süpürüldü.
Koltukların yerini değiştirdim.

Bu hafta salonu bi ara silersem salonla işim bitmiş olacak.

Balkon koltuklarını silecektim. Haftaya bırakacağım. Oğlumun doğumgünü haftaya öncesinde silerim. Misafirler balkona çıkar çünkü 😅

Bugün çamaşır katlama ve yemek işim kaldı.
Küçük oğluşu dışarı çıkaracam birazdan

Erken kalkmanın faydaları

Kırlent kılıfları yıkandı, serildi.
Koltuklar silindi.
Yemek masası ve Sandalyeleri silindi.
Salonun kapıları ve camı silindi.
Toz alındı.
Salon süpürüldü.
Koltukların yerini değiştirdim.

Bu hafta salonu bi ara silersem salonla işim bitmiş olacak.

Balkon koltuklarını silecektim. Haftaya bırakacağım. Oğlumun doğumgünü haftaya öncesinde silerim. Misafirler balkona çıkar çünkü 😅

Vayy eline sağlık mikan
Baya baya bitmis isler erken saatlerde hemde
Süpersin 😍

wendy wendy bakıcından memnun olmana çok sevindim umarım böyle devam eder 🙏 özledik seni bayadır yazmıyordun♥️
ya bir sürü şey düşünüp yaşıyoruz, ara ara uzak kalmakta iyi geliyor sanırım, bir de ben rutin düzenime hiç dönemedim, hep bi koşturma hep bi yetişmeye çalışma, siz maşallah karınca misali çalışırken ben hep bi yarım :)

bende sizi özledim inan.

maşallah canım süpersin.

ya bir sürü şey düşünüp yaşıyoruz, ara ara uzak kalmakta iyi geliyor sanırım, bir de ben rutin düzenime hiç dönemedim, hep bi koşturma hep bi yetişmeye çalışma, siz maşallah karınca misali çalışırken ben hep bi yarım :)

bende sizi özledim inan.

maşallah canım süpersin.
İnan ben de aynı şekilde hissediyorum aslında. Tempoya tam olarak ayak uyduramadım. Ama 3 çocukla kaos daha da büyüktür eminim ki, Allah yardımcın olsun 🙏🍀♥️

bende sizi özledim inan.

maşallah canım süpersin.
Wendy herkesin hayatında eksiler ve artılar var
Annem geçen gün beni aradı
Sana örgü başlayalım boş oturma dedi.
😅
Anne ben örgü sevmem ki dedim
Olsun dedi.

Dışarıdan bakıldığında çok rahat bir hayata sahibim gibi geliyor.
Aynen önceki iş hayatima göre şuan daha rahatım ama sorumluluklarim var.

Yani kimsenin hayatı mükemmel değildir.
Tam da değiliz.Öyle olsak hayatımızı kolaylaştıracak yöntemler bulmaya çalışmazdık. 😊

Wendy herkesin hayatında eksiler ve artılar var
Annem geçen gün beni aradı
Sana örgü başlayalım boş oturma dedi.
😅
Anne ben örgü sevmem ki dedim
Olsun dedi.

Dışarıdan bakıldığında çok rahat bir hayata sahibim gibi geliyor.
Aynen önceki iş hayatima göre şuan daha rahatım ama sorumluluklarim var.

Yani kimsenin hayatı mükemmel değildir.
Tam da değiliz.Öyle olsak hayatımızı kolaylaştıracak yöntemler bulmaya çalışmazdık. 😊
kesinlikle haklısın, o psikolojiye girince insan daha bi eksik hissediyor kendini, şimdi tam mıyım? hayır ama sorun etmiyorum. biraz psikolojiyle alakalı sanırım.

X