Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydınlar,
Herkese harika bir hafta diliyorum 🍀
Bu hafta itibari ile oda oda ilerleyerek eksik kalan temizliğimi tamamlamayı düşünüyorum.
Bu hafta odak noktam salon.
Yapılacak işler ;

1-koltukları sil,yastık kılıflarını yıka.
2-cam sil.
3-2 kapısını sil.
4-masa-sandalyeleri detaylı sil.
5-odayı sil-süpür-toz al.

Perdesini yeni yıkadık sayılır. Konsolu da boşaltıp temizleyip elden geçirmiştim. Tekrar yapmayacağım.
zamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştü bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümü:KK70:

Son düzenleme:
zamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştüm bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümü:KK70:
Mutfağa Kasım ayında gireceğim
Eksiklikleri tamamlayıp bir yandan temizlerim gibi düşündüm 😄

zamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştüm bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümü:KK70:
Mutfak fena halde gözüme batıyor, girsem çıkamayacağım o yüzden hiç girmiyorum 🤣

Bu hafta salonu bitirirsem haftaya mutfakla devam edebilirim

Eki Görüntüle 2933146
Eki Görüntüle 2933147
Eki Görüntüle 2933149

Selamlar
Oturma odamda biraz değişiklik yaptım
TV sehpasına herhangi birsey koymayı tercih etmedim orayı elektronik eşyalara bıraktım
Kirlent kılıflarını değiştirdim

Buradaki berjer sandalyeyi balkona koyunca koltuğun pufunu buraya çekmeye başladılar sandalyenin olduğu yere
Buraya sandalye gibi berjer gibi bir ürün buldum onu alacağım
Birde zigon sehpalarım eskidi ayakları küf lekeleri oluştu onlar değişecek

Zamanla aklıma estiği gibi ufak dokunuşlar, değişiklik yaparım yada böyle kalır ama ana temel duzeni oluşturdum.
Ba-yil-dim
Ben gormeyeli ooo değişmiş ev
Cok gzl olmus ama ❤️
Avizenin linkini isterim ozaman☺️

Ba-yil-dim
Ben gormeyeli ooo değişmiş ev
Cok gzl olmus ama ❤️
Avizenin linkini isterim ozaman☺️
Lellim hosgeldin
Özledim seni ya ❤

Sağol ev duzeni zamanla daha iyi oluyor 😅

Avizeyi uzun zaman önce almıştım
Ama Led avize diye aratirsan benzer modeller çıkıyor 😊

Lellim hosgeldin
Özledim seni ya ❤

Sağol ev duzeni zamanla daha iyi oluyor 😅

Avizeyi uzun zaman önce almıştım
Ama Led avize diye aratirsan benzer modeller çıkıyor 😊
Sagol kuzu bende ozledim🌸
Buldum aslinda nette fakat sari ışık beyaz ışık yorumlar satici yorumu herkes bisi diyor
Beyaz ışık istiyorum beyaz mi senin ki?

Sagol kuzu bende ozledim🌸
Buldum aslinda nette fakat sari ışık beyaz ışık yorumlar satici yorumu herkes bisi diyor
Beyaz ışık istiyorum beyaz mi senin ki?
Genel aydinlatmalar da kesinlikle beyaz ışık tercih ediyorum
Aplikler de gün ışığı tercih ederim, sakin zamanlar da kullanıyorum çok iyi oluyor 😊

Ben avizeyi aldığım zamanlar sipariş üzerine uretiliyordu satıcı baya ilgilenmisti.
Hatta bunu büyük odaya almıştım eşim Led ne kadar aydınlatır ki dediğinde arada kalip kucuk odaya taktirdim. Oda baya aydinlaninca şaşırmıştım 😅

Genel aydinlatmalar da kesinlikle beyaz ışık tercih ediyorum
Aplikler de gün ışığı tercih ederim, sakin zamanlar da kullanıyorum çok iyi oluyor 😊

Ben avizeyi aldığım zamanlar sipariş üzerine uretiliyordu satıcı baya ilgilenmisti.
Hatta bunu büyük odaya almıştım eşim Led ne kadar aydınlatır ki dediğinde arada kalip kucuk odaya taktirdim. Oda baya aydinlaninca şaşırmıştım 😅
Saticiyi bir darlim ozaman ben beyaz isik diye
Cok Şık ki ❤️

X