zamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştü bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümüGünaydınlar,
Herkese harika bir hafta diliyorum
Bu hafta itibari ile oda oda ilerleyerek eksik kalan temizliğimi tamamlamayı düşünüyorum.
Bu hafta odak noktam salon.
Yapılacak işler ;
1-koltukları sil,yastık kılıflarını yıka.
2-cam sil.
3-2 kapısını sil.
4-masa-sandalyeleri detaylı sil.
5-odayı sil-süpür-toz al.
Perdesini yeni yıkadık sayılır. Konsolu da boşaltıp temizleyip elden geçirmiştim. Tekrar yapmayacağım.
Teşekkür ederimKolay gelsin mikanim
Isler yoğun
Mutfağa Kasım ayında gireceğimzamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştüm bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümü
Mutfak fena halde gözüme batıyor, girsem çıkamayacağım o yüzden hiç girmiyorumzamanım olursa bende katılırım sana mikan.bide mutfak dolaplarına girişesim var.ama birden bitiremiyorum.günde iki gölüm şeklinde ilerlemiştim bir hafta sürmüştüm bitirmiştim.kampanya başlatıyorum mutfak için katılmak isteyen varmı her gün bir çekmece bir dolap bölümü
benimde zamanım olmuyor.kasımın sonuna kadar yoğunum bide puff.Mutfağa Kasım ayında gireceğim
Eksiklikleri tamamlayıp bir yandan temizlerim gibi düşündüm
ekmeği normal zamanda da tüketmiyorum aslında.ekmek tüketmediysen hiç kabızlık yapabiliyor.1 kaşık zeytinyağı iç pamuk gibi yapar
Ba-yil-dimEki Görüntüle 2933146
Eki Görüntüle 2933147
Eki Görüntüle 2933149
Selamlar
Oturma odamda biraz değişiklik yaptım
TV sehpasına herhangi birsey koymayı tercih etmedim orayı elektronik eşyalara bıraktım
Kirlent kılıflarını değiştirdim
Buradaki berjer sandalyeyi balkona koyunca koltuğun pufunu buraya çekmeye başladılar sandalyenin olduğu yere
Buraya sandalye gibi berjer gibi bir ürün buldum onu alacağım
Birde zigon sehpalarım eskidi ayakları küf lekeleri oluştu onlar değişecek
Zamanla aklıma estiği gibi ufak dokunuşlar, değişiklik yaparım yada böyle kalır ama ana temel duzeni oluşturdum.
Lellim hosgeldinBa-yil-dim
Ben gormeyeli ooo değişmiş ev
Cok gzl olmus ama
Avizenin linkini isterim ozaman
Sagol kuzu bende ozledimLellim hosgeldin
Özledim seni ya ❤
Sağol ev duzeni zamanla daha iyi oluyor
Avizeyi uzun zaman önce almıştım
Ama Led avize diye aratirsan benzer modeller çıkıyor
Genel aydinlatmalar da kesinlikle beyaz ışık tercih ediyorumSagol kuzu bende ozledim
Buldum aslinda nette fakat sari ışık beyaz ışık yorumlar satici yorumu herkes bisi diyor
Beyaz ışık istiyorum beyaz mi senin ki?
Saticiyi bir darlim ozaman ben beyaz isik diyeGenel aydinlatmalar da kesinlikle beyaz ışık tercih ediyorum
Aplikler de gün ışığı tercih ederim, sakin zamanlar da kullanıyorum çok iyi oluyor
Ben avizeyi aldığım zamanlar sipariş üzerine uretiliyordu satıcı baya ilgilenmisti.
Hatta bunu büyük odaya almıştım eşim Led ne kadar aydınlatır ki dediğinde arada kalip kucuk odaya taktirdim. Oda baya aydinlaninca şaşırmıştım
Güle güle kullan lellim.Saticiyi bir darlim ozaman ben beyaz isik diye
Cok Şık ki
Evet cnm 3 ay oldu.Güle güle kullan lellim.
Evine taşındın mi
Hayırlı olsunEvet cnm 3 ay oldu.
Avize kaldı salonun bunu bende begenmistim sende gorunce hoşuma gitti.