Popüler Konu Minimal Yaşam

ya çok iyisin bende 1 kilo gitmiş gözüküyor
Benim diyet biraz katı.
protein ve lif ağırlıklı.

kalsiyum detoksu içeriyor. yoğurt süt peynir kefir yok ilk haftalarda.
karbonhidrat da yok, ekmek, bulgur vb türevleri.

spor da yapıyorum. boş vakitlerde yürüyorum. öğle aralarında iş yerinde, veya akşamları arkadaşla evin etrafında falan.

Bu sefer istediğim şekilde ilerliyorum. Sorunsuz atlatmayı hedefliyorum.

nedir bu diyetin adı..güzel irade göstermişsin

Zamanın hızına yetişmek mümkün değil. Yaşlanıyoruz. Bir de yazı bitirdik önümüz kış. Melankolik havalar geliyor, üşümeye başladım vs
Yıllar sana dokunmuyor bellezacım

Anket eufy silme ve wifi yok ama bütçen yeterse daha iyilerine bak. Yine de işimi baya kolaylaştırdı
çok paralar vermek istemiyorum aslında.köşede birikmiş bir küsür param vardı.onunla almayı düşündüm.ikinin üstünde alamam şu aşamada

Günaydınlar
Boğazım ağrıyor ve sesim çıkmıyor rapor aldım bugün. Yarın da boş günüm.
Dün aile hekimi antibiyotik ve soğuk algınlığı için ilaç verdi.
3 gün içinde geçmezse Perşembe test ver dedi.
Umarım geçer. Çünkü 14 gün karantina olayı olursa 8. Sınıfların konuları çok geri kalacak.
Ayrıca bu haftasonu eşimle YDS ye girecektik. O da güme gider. Sıradan bir griptir inşallah

çok paralar vermek istemiyorum aslında.köşede birikmiş bir küsür param vardı.onunla almayı düşündüm.ikinin üstünde alamam şu aşamada
O zaman benimkinin fiyatı sana uyar. Dediğim gibi silme yok. Arada kumandadan yönlendirme gerekiyor. Ben oda oda gezdirip kapıyı kapatıyorum. O süpürürken ben başka işlerle ilgilenebiliyorum. Beni baya rahatlattı.

inş canım yaa.çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım. Normal griptir o ya hepimiz oluyoruz hemen kötü şeyler düşünmeye gerek yok Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…