- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Benim diyet biraz katı.ya çok iyisin bende 1 kilo gitmiş gözüküyor
Kallavi bir temizliğe benim de ihtiyacım var.Ben de çocuklara takviye aldım, iyileşmelerini bekliyorum başlamak için. Su hiç içemiyorum bu aralar. Temizliğe benim de başlamam lazım tekrardan
nedir bu diyetin adı..güzel irade göstermişsinBenim diyet biraz katı.
protein ve lif ağırlıklı.
kalsiyum detoksu içeriyor. yoğurt süt peynir kefir yok ilk haftalarda.
karbonhidrat da yok, ekmek, bulgur vb türevleri.
spor da yapıyorum. boş vakitlerde yürüyorum. öğle aralarında iş yerinde, veya akşamları arkadaşla evin etrafında falan.
Bu sefer istediğim şekilde ilerliyorum. Sorunsuz atlatmayı hedefliyorum.
İnstagramda bir spor hocam var. O verdi hem spor seansları var hem beslenme önerisinde bulunuyor. Takip ediyor.nedir bu diyetin adı..güzel irade göstermişsin
kolaylıklar dileyeyim sana.İnstagramda bir spor hocam var. O verdi hem spor seansları var hem beslenme önerisinde bulunuyor. Takip ediyor.
Beslenme katı görünüyor ama acıktırmıyor.
Ayrıca takviye olarak dvit+k2 damla kullanıyorum.
Zamanın hızına yetişmek mümkün değil. Yaşlanıyoruz. Bir de yazı bitirdik önümüz kış. Melankolik havalar geliyor, üşümeye başladım vsbelleza duygusal takılıyor gibisin
Yıllar sana dokunmuyor bellezacımZamanın hızına yetişmek mümkün değil. Yaşlanıyoruz. Bir de yazı bitirdik önümüz kış. Melankolik havalar geliyor, üşümeye başladım vs
Anket eufy silme ve wifi yok ama bütçen yeterse daha iyilerine bak. Yine de işimi baya kolaylaştırdıMikan senin kullandığın robot süpürgenin markası ve modeli neydi
çok paralar vermek istemiyorum aslında.köşede birikmiş bir küsür param vardı.onunla almayı düşündüm.ikinin üstünde alamam şu aşamadaAnket eufy silme ve wifi yok ama bütçen yeterse daha iyilerine bak. Yine de işimi baya kolaylaştırdı
ben yemek yaparken mutfağı süpürsün misalYa şu robot süpürgelere gerek yok diyordum da,
halıyı süpürüp kaldırsak, biz cam silerken o da odayı süpürüp silse sanki iş bitecek gibi bakıyorum artık olaya
O zaman benimkinin fiyatı sana uyar. Dediğim gibi silme yok. Arada kumandadan yönlendirme gerekiyor. Ben oda oda gezdirip kapıyı kapatıyorum. O süpürürken ben başka işlerle ilgilenebiliyorum. Beni baya rahatlattı.çok paralar vermek istemiyorum aslında.köşede birikmiş bir küsür param vardı.onunla almayı düşündüm.ikinin üstünde alamam şu aşamada
inş canım yaa.çok geçmiş olsun.Günaydınlar
Boğazım ağrıyor ve sesim çıkmıyor rapor aldım bugün. Yarın da boş günüm.
Dün aile hekimi antibiyotik ve soğuk algınlığı için ilaç verdi.
3 içinde geçmezse Perşembe test ver dedi.
Umarım geçer. Çünkü 14 karantina olayı olursa 8. Sınıfların konuları çok geri kalacak.
Ayrıca bu haftasonu eşimle YDS ye girecektik. O da güme gider. Sıradan bir griptir inşallah
Geçmiş olsun. Çocuklardan bulaştı bana dabenimde küçük gece boyu burnunu çekip durdu.
Geçmiş olsun canım. Normal griptir o ya hepimiz oluyoruz hemen kötü şeyler düşünmeye gerek yok Allah korusun.Günaydınlar
Boğazım ağrıyor ve sesim çıkmıyor rapor aldım bugün. Yarın da boş günüm.
Dün aile hekimi antibiyotik ve soğuk algınlığı için ilaç verdi.
3 gün içinde geçmezse Perşembe test ver dedi.
Umarım geçer. Çünkü 14 gün karantina olayı olursa 8. Sınıfların konuları çok geri kalacak.
Ayrıca bu haftasonu eşimle YDS ye girecektik. O da güme gider. Sıradan bir griptir inşallah
Okullardan çocuklara sonra da evde kardeşe anneye babaya diye devam ediyor. Bizde öyle oldu. Ama geçti kısa sürede çok şükür.benimde küçük gece boyu burnunu çekip durdu.