Popüler Konu Minimal Yaşam

İşte bazen eşleri dürtmek gerekiyor

Eşimde ev gerçek anlamda dağınıksa yapıyor
Diğer zamanlar o gelene kadar az iş kalıyor
Ev temiz olarak görüyor

ben robot düşünüyorum ama diğeride şart.koltuk vs süpürdüğünde robot kullanamazsın.benim gözüm robotta.zamanını bekliyorum
Karar verirsen bana da haber verir misin marka, model, fiyat...
Benim bu işler ×3. 3 bebeyle sabah savaşı. Akşamdan kıyafet, uygunsa beslenme hazırlama, çanta ayarlama işlerini halletmeyi ya da hallettirmeyi düşünüyorum.
2.sınıf oğlum gelince ödev yaptırayım dedim. 2.5 sayfa ödev. Buçuğunu yaptı. Gerisi kaldı. Babası düşünsün ne yapayım?!

Slm gençler
Bugün boş günüm. Miniğimle evdeyiz. Haftada 2 gün akşam 7.30-8.30 arası arkadaşlarla yürüyüş yapıyoruz. Dün çıkacakken küçük baya ağladı arkamdan sonra eşim tamam ben çocukları yürüyüşe çıkarırım sen git dedi. Banyolarını yaptırmıştım. Altta uzun pijama üstten yarım kol tişört giydirmiştim. Hava da baya sıcaktı. Yürüyüşten bi döndüm. Hiç bir şeyi olmayan miniğimin sesi değişmiş. Geniz akıntısı başlamış. Hafif ateş. 1 buçuk saatte çocuk böyle niye çünkü eşim motorla çocukları kayınvalideme götürmüş. Ya sinir oldum. Gideceğini söylese kalın giydirirdim en azından. Ya da arabayla götürebilir. 2siyle kalmak zor geliyor. Ama insan 1-2 saat idare edemez mi? Gerçekten bir kaşık suda boğasım geldi kendisini akşam akşam.
Neyse içimi dökmüş olayım

Haklısın. 1-2 saat idare etmek bu kadar zor olmamalı. Motora bindirecekse bari uzun kol bir şey giydirseymiş. Banyo yapmışlar üstelik

Geçmiş olsun hasta olunca bütün düzen bozuluyor

Haklısın. 1-2 saat idare etmek bu kadar zor olmamalı. Motora bindirecekse bari uzun kol bir şey giydirseymiş. Banyo yapmışlar üstelik
Düşüncesiz işte. Ki normalde en ince ayrıntısına kadar düşünür ama dün ne olduysa durum bu. Hava sıcak dedi muhtemelen ama onlar küçük hemen etkileniyor. Küçük ağlıyor ayrılırken her gün kayınvalideme bırakırken de durum bu ama kadın diyor sen gider gitmez susuyor diyor.

Selam kızlar
Dün yemek mutfak ve buzdolabı kontrolü yaptım
Bugün daha rahat geçsin diye
Ama öğleden sonra balkon ve dus kapısı takmak için geleceklermis
Yinede iyi oldu yemek işi ortadan kalktı bol bol temizlik yapabilirim

Bugün annemler bize gelecek
Yemek işini bitirmem lazım
Markete çıkacağım
Eylül kresten alınacak
Akşam Köye gideceğiz

Yarın büyük ihtimal market alışverişine çıkacağız
Temel gıda stoğu yapılacak bunun içinde liste yapmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…