Popüler Konu Minimal Yaşam

Bugün pazara gidip turşuluk kornişon alacağım, daha önce bir kere denedim yapamadım. Bir kez daha şansımı deneyeyim diyorum

Evet baktım elde yikaniyormus o yüzden vazgeçtim
oturduğum yeri kapatacak kadar birsey yapsam yeter diye düşündüm
Hmm ilginç. İki cam arası olunca temizliği böyle oluyor demek Bana perde yıkamaktan daha pratik olur gibi gelmişti. Sadece Albert Genau da görmüştüm. Ucuz da değildi. Benim balkon daha büyük seninkinden.

Bugün pazara gidip turşuluk kornişon alacağım, daha önce bir kere denedim yapamadım. Bir kez daha şansımı deneyeyim diyorum
Annem bu yıl sıcak suyla kurmuş turşuyu kıtır kıtirdi
Tarif bulabilirsen denemelisin.

Hmm ilginç. İki cam arası olunca temizliği böyle oluyor demek Bana perde yıkamaktan daha pratik olur gibi gelmişti. Sadece Albert Genau da görmüştüm. Ucuz da değildi. Benim balkon daha büyük seninkinden.
Himm 2 cam arası olanları diyorsun
Onlar çok pahalı ya
Hemde benim camlar tek kat

Annem bu yıl sıcak suyla kurmuş turşuyu kıtır kıtirdi
Tarif bulabilirsen denemelisin.
Geçen öyle bir tarife denk geldim aslında
Bi ara onu da deneyim

Bu kitaba başladım bugün. Benim ebeveynlikle ilgili en büyük sorunum tutarsızlık. Ruh halime, yorgunluk durumuma göre davranıyorum. Kurallarım net değil, istikrarlı değilim. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Bakalım bu kitabın 2. Sini de aldım. Umarım köklü değişimler yapabilirim

Eklentiler

• 3587F5EE-2518-4412-A19D-52098193E2F7.jpeg
    147,2 KB · Görüntüleme: 34
Kitabı okuyunca yorumunu alabilir miyim

Benim küçük 3 yaşında o kadar çok zorluyor ki beni yarım gün kreşe yazdırdım çok seviyor hergün sabah daha yatakta başlıyor hadi kalk saat geldi diye oylamaya çalışsam da asla ikna olmuyor gidene kadar ağlıyor

Her istediğini yapmıyorum ama herşeye ağlar mı bir çocuk ağllyor

Tabii ki bitirince yorumumu yazarım. Aslında istekli gitmesi çok güzel. Benim 5 yaşındaki oğlumda böyle ağlamaz ama sürekli hadi gidelim ne zaman gideceğiz diye beni darlar. Mesela bu akşam bir arkadaşının doğumgününe davetliyiz ama gideceğimizi kendisine söylemedim çünkü akşama kadar 50 kere soracak biliyorum

Birazda karakter meselesi mi bilmiyorum
Mesela yazın saçını hiç toplatmazdı şimdi alıştı günde 40 defa saçını açtırıp açtırıp tollatıyor elim değse bozuldu tekrar yap diyor

Bir ortası yok ya. ÇOk mutlu ya çok huysuz şöyle 10 dk oyun oynadığını görmedim bende yanında otururum beraber oynayalım derim mutlaka o oyunda ağlayacak birşey buluyor

Benim ki de benzer oyun oynarız sonunda ağlayıp bağırarak bitiririz Ama artık saat kuruyorum alarm çalınca oyun bitecek diyorum en azından daha huzurlu bitirebiliyoruz oyunu

İyi pazarlar kızlar
Eşimin kursu olduğu için biz pazarı evde geçiriyoruz. Temizlik yaptım baya.
Eski mutfak takımımın 2 pufunu elden çıkardım. Bozuk 3lü merdiven ve bir fırça süpürgeyi de attım.
Tek kişilik eski yatak minderini de dama çıkardım. Alıcı bulana kadar orda dursun.

Bu kitabı ben de okumak istiyordum. Bitirince yorumlarını bekliyoruz

Bu kitabı ben de okumak istiyordum. Bitirince yorumlarını bekliyoruz
Yazarım mutlaka. Şu an için problemin kaynağını öğrendim. Ben tutarsız ebeveyn tutumu sergiliyorum. Ya cezalandırıcı ya yumuşak. Bu gelgitler çocuğumu olumsuz etkiliyor. Çünkü bir uyarı yapınca tepkimden emin olamıyor. Bakalım amaç demokratik tutum geliştirmek. Umarım yapabilirim.

Eline sağlık baya büyük parçalar elenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…