Dışardayken olumlu düşünebiliyorum göz görmeyince ama eve dönünce
Bugün pazara gidip turşuluk kornişon alacağım, daha önce bir kere denedim yapamadım. Bir kez daha şansımı deneyeyim diyorumBugün annemler bize gelecek
Yemek işini bitirmem lazım
Markete çıkacağım
Eylül kresten alınacak
Akşam Köye gideceğiz
Yarın büyük ihtimal market alışverişine çıkacağız
Temel gıda stoğu yapılacak bunun içinde liste yapmaya başladım
Hmm ilginç. İki cam arası olunca temizliği böyle oluyor demekEvet baktım elde yikaniyormus o yüzden vazgeçtim
oturduğum yeri kapatacak kadar birsey yapsam yeter diye düşündüm
Annem bu yıl sıcak suyla kurmuş turşuyu kıtır kıtirdiBugün pazara gidip turşuluk kornişon alacağım, daha önce bir kere denedim yapamadım. Bir kez daha şansımı deneyeyim diyorum
Himm 2 cam arası olanları diyorsunHmm ilginç. İki cam arası olunca temizliği böyle oluyor demekBana perde yıkamaktan daha pratik olur gibi gelmişti. Sadece Albert Genau da görmüştüm. Ucuz da değildi. Benim balkon daha büyük seninkinden.
Geçen öyle bir tarife denk geldim aslındaAnnem bu yıl sıcak suyla kurmuş turşuyu kıtır kıtirdi
Tarif bulabilirsen denemelisin.
Beni motive ediyorSelam kızlar
Size bir soru
Temizlik düzen sayfaları sizi strese mi sokuyor yoksa motive mi ediyor ?
Kitabı okuyunca yorumunu alabilir miyimBu kitaba başladım bugün. Benim ebeveynlikle ilgili en büyük sorunum tutarsızlık. Ruh halime, yorgunluk durumuma göre davranıyorum. Kurallarım net değil, istikrarlı değilim. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Bakalım bu kitabın 2. Sini de aldım. Umarım köklü değişimler yapabilirim
Tabii ki bitirince yorumumu yazarım. Aslında istekli gitmesi çok güzel. Benim 5 yaşındaki oğlumda böyle ağlamaz ama sürekli hadi gidelim ne zaman gideceğiz diye beni darlar. Mesela bu akşam bir arkadaşının doğumgününe davetliyiz ama gideceğimizi kendisine söylemedim çünkü akşama kadar 50 kere soracak biliyorumKitabı okuyunca yorumunu alabilir miyim
Benim küçük 3 yaşında o kadar çok zorluyor ki beni yarım gün kreşe yazdırdım çok seviyor hergün sabah daha yatakta başlıyor hadi kalk saat geldi diye oylamaya çalışsam da asla ikna olmuyor gidene kadar ağlıyor
Her istediğini yapmıyorum ama herşeye ağlar mı bir çocuk ağllyor
Birazda karakter meselesi mi bilmiyorumTabii ki bitirince yorumumu yazarım. Aslında istekli gitmesi çok güzel. Benim 5 yaşındaki oğlumda böyle ağlamaz ama sürekli hadi gidelim ne zaman gideceğiz diye beni darlar. Mesela bu akşam bir arkadaşının doğumgününe davetliyiz ama gideceğimizi kendisine söylemedim çünkü akşama kadar 50 kere soracak biliyorum
Benim ki de benzer oyun oynarız sonunda ağlayıp bağırarak bitiririzBirazda karakter meselesi mi bilmiyorum
Mesela yazın saçını hiç toplatmazdı şimdi alıştı günde 40 defa saçını açtırıp açtırıp tollatıyor elim değse bozuldu tekrar yap diyor
Bir ortası yok ya. ÇOk mutlu ya çok huysuz şöyle 10 dk oyun oynadığını görmedim bende yanında otururum beraber oynayalım derim mutlaka o oyunda ağlayacak birşey buluyor
Biz daha alarm kuracak kadar ilerleyemedikBenim ki de benzer oyun oynarız sonunda ağlayıp bağırarak bitiririzAma artık saat kuruyorum alarm çalınca oyun bitecek diyorum en azından daha huzurlu bitirebiliyoruz oyunu
Beni motive ediyor. Before/afterlara bayılıyorumSelam kızlar
Size bir soru
Temizlik düzen sayfaları sizi strese mi sokuyor yoksa motive mi ediyor ?
Bu kitabı ben de okumak istiyordum. Bitirince yorumlarını bekliyoruzBu kitaba başladım bugün. Benim ebeveynlikle ilgili en büyük sorunum tutarsızlık. Ruh halime, yorgunluk durumuma göre davranıyorum. Kurallarım net değil, istikrarlı değilim. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Bakalım bu kitabın 2. Sini de aldım. Umarım köklü değişimler yapabilirim
Yazarım mutlaka. Şu an için problemin kaynağını öğrendim. Ben tutarsız ebeveyn tutumu sergiliyorum. Ya cezalandırıcı ya yumuşak. Bu gelgitler çocuğumu olumsuz etkiliyor. Çünkü bir uyarı yapınca tepkimden emin olamıyor. Bakalım amaç demokratik tutum geliştirmek. Umarım yapabilirim.Bu kitabı ben de okumak istiyordum. Bitirince yorumlarını bekliyoruz
Eline sağlık baya büyük parçalar elenmişİyi pazarlar kızlar
Eşimin kursu olduğu için biz pazarı evde geçiriyoruz. Temizlik yaptım baya.
Eski mutfak takımımın 2 pufunu elden çıkardım. Bozuk 3lü merdiven ve bir fırça süpürgeyi de attım.
Tek kişilik eski yatak minderini de dama çıkardım. Alıcı bulana kadar orda dursun.