Geçmiş olsunSelam kızlar
Hıçkırık (hinchki) filmini izledim, çok beğendim. Dangal da güzeldi. Bu 2 Hint filmini izlemeyenlere tavsiye ederim.
Elimdeki kitabı okuyup bitirdim.
Daire kapısındaki süsü eledim.
Nezleyim 2 gündüraşırı salgın var dikkat edin kendinize.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsunSelam kızlar
Hıçkırık (hinchki) filmini izledim, çok beğendim. Dangal da güzeldi. Bu 2 Hint filmini izlemeyenlere tavsiye ederim.
Elimdeki kitabı okuyup bitirdim.
Daire kapısındaki süsü eledim.
Nezleyim 2 gündüraşırı salgın var dikkat edin kendinize.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben yapılacaklar listesi olarak telefonumun notlar kısmını çok kullanıyorum.Ajandami 4 günden beri düzenli kullanmaya başladım.
En basa yapacagim akşam yemeğini yazıyorum
Kahvaltı
Gunluk isler yazıyorum genel olarak evi gezerken gözüme takılan işleri yapıyorum sadece
Haftada 1 genel temizlik günüm var.
Sonrasında bakım yapıyorum kendime
Vitamin ve su daha başlayamadım
Exra isim varsa yazıyorum
Akşam rutini dış, pijama, yuz bakımı oluyor.
Aylik haftalik işleri de günlere göre yazıyorum
Benim telefonum da açmıyor notları güncelleme mi geldi anlamadımBen yapılacaklar listesi olarak telefonumun notlar kısmını çok kullanıyorum.
Açııkçası 4,5 sene sonra primim dolunca işi bırakmayı düşünüyorum.Haftasonunu bekliyoruz dört gözle, o da hemen geçiyor hiçbir iş tam bitmeden
Allah sağlık versin de çalışalım diyoruz napalım, bütün yollar şükür halimizeye çıkıyor
GünaydınAçııkçası 4,5 sene sonra primim dolunca işi bırakmayı düşünüyorum.
Ama zaman geçmiyor böyle bekleyince.
Ben bu iş yerimde 15 senedir çalışıyorum. Çıkıp başka bir yere adapte olmamak için sıkayım dişimi diyorum.Günaydın
Benim de 4 sene kadar çalışmam gerekiyor. Şu an çalışmıyorum ama primimi doldurmam gerek
Çok haklısın kesinlikle çıkma. Saatlerin uzunluğu da insanı yıpratıyor ama sabır.. benim en sevmediğim şey cts çalışmaktı. Bir de sabah akşam trafik çilesi vardı. Üstüne iş yerindeki ekonomik kriz eklenince dayanamadım.Ben bu iş yerimde 15 senedir çalışıyorum. Çıkıp başka bir yere adapte olmamak için sıkayım dişimi diyorum.
İşim rahat ama geliş gidiş saatleri uzun.
Benim en büyük şansım ctesi pazar tatil olması.Çok haklısın kesinlikle çıkma. Saatlerin uzunluğu da insanı yıpratıyor ama sabır.. benim en sevmediğim şey cts çalışmaktı. Bir de sabah akşam trafik çilesi vardı. Üstüne iş yerindeki ekonomik kriz eklenince dayanamadım.
Bu durumun en sevineni kızım oldu. Sabahları bacağıma sarılıp ağlıyordu. Annenin evde olması çocuk için rahatlatıcı bir durum. Primim de dolmuş olsaydı çok iyi olacaktı.
Bu dönem sadece gunluk işlere odaklansan yeter yorma kendiniGünaydınlar
Yine 6.30 da uyandığım bir Cumartesi
Uyku meselesi beni inanılmaz geriyor, yine de emzirme dönemine göre çok daha iyiyiz.
Halıları serdim dün, yatak odamız ve çalışma odası hariç.
Bugün çamaşır hariç hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum.
Düzen kuramadım hala, okuldan gelip her şeyi koştur koştur yapıyorum. Biraz plan program yapsam iyi olacak
Hayatın her döneminde bir amaç için çabalıyoruzBenim en büyük şansım ctesi pazar tatil olması.
Şirketim de büyük bi şirket, o sebeple krizlerde bizi mağdur da etmedi. Tabii ki zamlar düşük oluyor genelde ama maaş günü gelince paran hesapta. bunun garantisi olduğu için de için rahat. İşten çıkarma neredeyse yok.
Çocuğum benim de evde olmamı istiyor. Ama ortaokul döneminde kısmet olacak sanırım.
Diş sıkmaya devam.
Elinize sağlık ne güzel zor işler bitmisMerhaba hanımlar
Okul telaşı başladı başlayalı bir düzen oluşturmaya çalışıyordum. Evde eşim yoğun çalıştığından yük bende oluyor. Bugün yarın derken işler aldı başını gitti. Psikolojik ve dolayısıyla fizyolojik yıpranmaya başladığımı hissettiğim zaman kendime "Dur!" dedim, dur ve çözüm üret.
Bir yardımcı aldım. 2 gün evle uğraştık. Tüm perdeleri yıkadım ben. Daha öncede yazmıştım. Ütülenmeden asılmıyor perdeler. İş yükünü arttırıyor ama şu anda öncelik çocuklar. O yüzden değiştiremiyorum. Biraz daha maddi anlamda sabretmemiz lazım evde istediğimiz değişiklikleri yapmamız için.
Mutfak dolabını döktürdüm. O sildi. Ben içindekileri yıkadım. Öyle yerleştirdik.
Tarihi geçmiş ilaçları attım.
Küçülen çocuk kıyafetlerini ayırdım. Tam havalar soğumadığı için kıyafetleri tamamlayamadım. Yazlık sonbaharlıklar karıştı ister istemez.
Bayanla yüklüğü boşalttık ama o işleri bitiremediği için yerleştirmedik. Annemden yardım istedim. Sağolsun geldi. İki gün kışlık halıları serdik. Yüklüğü yerleştirdik. Minderleri anneme verdim. Boşuna yer kaplıyordu bende. 1 ay doğru düzgün oturmadığım şeyler... annemler köye bir ev yapmayı düşünüyorlar. Orada işe yarar inşaallah.
Koridorun yollukları eskimişti. Onu yeniledim. Shagyy yolluklar gitti. Yerine hafif, kilim tarzı, biraz da kolayca kirleri belli etmeyecek bir renk aldım. Bahçeye yakın olunca çocuklar çabuk kirletebiliyorlar farketmezsem.
Dik süpürge ile robot süpürge arasında kaldım. Kahvaltıda özellikle masa altında çok kırıntı dökülüyor haliyle. Üç çocuklu ev. Eşyalarımın altına giremez robot süpürge. Dik süpürgrde de ben aktif olmalıyım. Sizce hangisi hanımlar? Hangisi işimi kolaylaştırır?