Popüler Konu Minimal Yaşam

ekim ayı planı
-2 kitap bitir (engereğin gözündeki kamaşma,herşey hakikatı görmekle başlar)
-yatak odası duzen(çekmeceler,kıyafetler,kapı pencere kısaca dip)
-beyaz ekmek 0, tam buğday ekmeği günde en fazla 3 dilim
-günlük 2 litre su
-enaz bir meyve ye (meyve yiyemiyorum)
-cilt bakımı
-1 film,4 youtuber video,2 tedx
-cocuklara takviye
-çocuklarla oyun haftada 1 (uno,ben neyim gibi)

Ben de çocuklara takviye aldım, iyileşmelerini bekliyorum başlamak için. Su hiç içemiyorum bu aralar. Temizliğe benim de başlamam lazım tekrardan

kornişon sıkıntı ya.çok severim.arkadaş sıcak suyla falan yapıyor.benimki uzun kalmıyor
Daha önce bir kere denedim. Tuzunu ayarlayamamışım galiba direk ezildiler hiç yenmedi

yeni ev kurallarımız
...eşimin şehir dışında olduğu haftalarda (bir hafta) çocukları ben götürüp getireceğim.diğer zamalarda sabah eşim götürecek çıkışta ben alacağım
......sebze meyve alışverişi eşimde
---haftada bir yemek eşimde
...sabah kahvaltı eşimde
....okul çantası,beslenme bende.
.....ödevler erken geldiği günler eşimde,diğer zamanlar bende,okumalar hep bende
---ben ödev yaptırmaya başlamışsam bulaşık,çay eşimde
.......evde bağıran belli süre odada beklicek (büyükler dahil) (büyük oğlum istedi bunu)
........eşyalar ortada bırakılmicak,en fazla dört oyuncakla oynanacak.yatarken mutlaka odaya yerine bırakılacak,çoraplar fırlatılmıcak,kirli sepetine atılacak
...arabaların yakıtı,temzliği eşimde

not almıştım normalde aklımdakiler yazdım bu arada

Max immun
Ve möllers balık yağı SUHAN
ben beeo alacağım propolis .keçi boynuzu pekmezi aldım.şurup gibi içiriyorum yemek kaşıyla.üzüm pekmezi aldım.akşamları bitki çayı içirmeye başladım.elma sirkesi yapmıştım.onu kontrol edeceğim olmamışsa el yapımı alırım yine

Güzel kurallar olmuş

Ben her sabah dut pekmezi içiriyorum. Bitki çayı olayını ben de yapayım iyi fikir. Arada yapıyorum ama düzenli olsa daha iyi. Bir de akşamları meyve saat yapıyoruz. 3 haftadır tam iyileşmedik. Bugün doktora götüreceğim tekrar

Güzel kurallar olmuş
eşim biraz gerildi ve üzüldü.sanki yardım etmiyormuşum gibi butün kurallar bana geldi dedi.o çocuklarla ilgili konuşacağımızı düşünmüşayda bir böyle toplantı güzel olacak.eskidende yapardım.baya ara vermişiz.büyük oğlum çok ciddiydi.konuşma izni falan istedi.oyyy yerim ben onu.oda baya dolmuş baya şeylere.onlarıda masaya yatırdık.

Bize de lazım sanki böyle kurallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…