Merhaba hanımlar
Okul telaşı başladı başlayalı bir düzen oluşturmaya çalışıyordum. Evde eşim yoğun çalıştığından yük bende oluyor. Bugün yarın derken işler aldı başını gitti. Psikolojik ve dolayısıyla fizyolojik yıpranmaya başladığımı hissettiğim zaman kendime "Dur!" dedim, dur ve çözüm üret.
Bir yardımcı aldım. 2 gün evle uğraştık. Tüm perdeleri yıkadım ben. Daha öncede yazmıştım. Ütülenmeden asılmıyor perdeler. İş yükünü arttırıyor ama şu anda öncelik çocuklar. O yüzden değiştiremiyorum. Biraz daha maddi anlamda sabretmemiz lazım evde istediğimiz değişiklikleri yapmamız için.
Mutfak dolabını döktürdüm. O sildi. Ben içindekileri yıkadım. Öyle yerleştirdik.
Tarihi geçmiş ilaçları attım.
Küçülen çocuk kıyafetlerini ayırdım. Tam havalar soğumadığı için kıyafetleri tamamlayamadım. Yazlık sonbaharlıklar karıştı ister istemez.
Bayanla yüklüğü boşalttık ama o işleri bitiremediği için yerleştirmedik. Annemden yardım istedim. Sağolsun geldi. İki gün kışlık halıları serdik. Yüklüğü yerleştirdik. Minderleri anneme verdim. Boşuna yer kaplıyordu bende. 1 ay doğru düzgün oturmadığım şeyler... annemler köye bir ev yapmayı düşünüyorlar. Orada işe yarar inşaallah.
Koridorun yollukları eskimişti. Onu yeniledim. Shagyy yolluklar gitti. Yerine hafif, kilim tarzı, biraz da kolayca kirleri belli etmeyecek bir renk aldım. Bahçeye yakın olunca çocuklar çabuk kirletebiliyorlar farketmezsem.
Dik süpürge ile robot süpürge arasında kaldım. Kahvaltıda özellikle masa altında çok kırıntı dökülüyor haliyle. Üç çocuklu ev. Eşyalarımın altına giremez robot süpürge. Dik süpürgrde de ben aktif olmalıyım. Sizce hangisi hanımlar? Hangisi işimi kolaylaştırır?