- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
on numara olurBence ödevleri babaya kitle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
on numara olurBence ödevleri babaya kitle.
İşte bazen eşleri dürtmek gerekiyorkesinlikle yapıştı bana
aslında çok nadirdir bana yardım etmediği konular.ev temziliği ,yemek ,balkon yıkama, toz alma, çocuk bakımı hep yaptı.yaklaşık bir ay olacak okul başlayalı okul konusunu ben üstlendim ondan kaynaklı
Karar verirsen bana da haber verir misin marka, model, fiyat...ben robot düşünüyorum ama diğeride şart.koltuk vs süpürdüğünde robot kullanamazsın.benim gözüm robotta.zamanını bekliyorum
Benim bu işler ×3. 3 bebeyle sabah savaşı. Akşamdan kıyafet, uygunsa beslenme hazırlama, çanta ayarlama işlerini halletmeyi ya da hallettirmeyi düşünüyorum.eşim normalde yardımcıydı bana ama son dönemlerde hep bir kaytarma vs sezinlemeye başladım.iş için şehir dışına fazlaca çıkmaya başladı.ctesi akşam ani misafirim oldu çaya.bi saat öncesinde haber verdiler.hemen bi toparlanmaya yardım etti.b makinası vs boşalltı gibi gibi.ama çocukların yükünü fazla hissettim bu ara.sabahları ben bırakıyorum.akşam ben alıyorum.sabah iki çocuk giydir,beslenme,çanta kontrolleri ,büyüğe kahvaltı diş fırçalama seasları o arada kopan kavgaları.benim hazırlanmam,yemek vs derken tam bir curcuna. .normalde pazartesileri eşime kitledim.baktım sabah 7:30 çıkıyor..erken gitmesi gerekiyormuş vs vs .etraflıca konuşmamız lazım.evde fazla dağılmaya başladı
Haklısın. 1-2 saat idare etmek bu kadar zor olmamalı. Motora bindirecekse bari uzun kol bir şey giydirseymiş. Banyo yapmışlar üstelikSlm gençler
Bugün boş günüm. Miniğimle evdeyiz. Haftada 2 gün akşam 7.30-8.30 arası arkadaşlarla yürüyüş yapıyoruz. Dün çıkacakken küçük baya ağladı arkamdan sonra eşim tamam ben çocukları yürüyüşe çıkarırım sen git dedi. Banyolarını yaptırmıştım. Altta uzun pijama üstten yarım kol tişört giydirmiştim. Hava da baya sıcaktı. Yürüyüşten bi döndüm. Hiç bir şeyi olmayan miniğimin sesi değişmiş. Geniz akıntısı başlamış. Hafif ateş. 1 buçuk saatte çocuk böyle niye çünkü eşim motorla çocukları kayınvalideme götürmüş. Ya sinir oldum. Gideceğini söylese kalın giydirirdim en azından. Ya da arabayla götürebilir. 2siyle kalmak zor geliyor. Ama insan 1-2 saat idare edemez mi? Gerçekten bir kaşık suda boğasım geldi kendisini akşam akşam.
Neyse içimi dökmüş olayım
Geçmiş olsun hasta olunca bütün düzen bozuluyorSlm gençler
Bugün boş günüm. Miniğimle evdeyiz. Haftada 2 gün akşam 7.30-8.30 arası arkadaşlarla yürüyüş yapıyoruz. Dün çıkacakken küçük baya ağladı arkamdan sonra eşim tamam ben çocukları yürüyüşe çıkarırım sen git dedi. Banyolarını yaptırmıştım. Altta uzun pijama üstten yarım kol tişört giydirmiştim. Hava da baya sıcaktı. Yürüyüşten bi döndüm. Hiç bir şeyi olmayan miniğimin sesi değişmiş. Geniz akıntısı başlamış. Hafif ateş. 1 buçuk saatte çocuk böyle niye çünkü eşim motorla çocukları kayınvalideme götürmüş. Ya sinir oldum. Gideceğini söylese kalın giydirirdim en azından. Ya da arabayla götürebilir. 2siyle kalmak zor geliyor. Ama insan 1-2 saat idare edemez mi? Gerçekten bir kaşık suda boğasım geldi kendisini akşam akşam.
Neyse içimi dökmüş olayım
Düşüncesiz işte. Ki normalde en ince ayrıntısına kadar düşünür ama dün ne olduysa durum bu. Hava sıcak dedi muhtemelen ama onlar küçük hemen etkileniyor. Küçük ağlıyor ayrılırken her gün kayınvalideme bırakırken de durum bu ama kadın diyor sen gider gitmez susuyor diyor.Haklısın. 1-2 saat idare etmek bu kadar zor olmamalı. Motora bindirecekse bari uzun kol bir şey giydirseymiş. Banyo yapmışlar üstelik
TeşekkürlerGeçmiş olsun hasta olunca bütün düzen bozuluyor
Hayırlı olsun manzaranız güzel görünüyor, çatılı evleri severim burda hiç yok
Sağol mikanimHayırlı olsun manzaranız güzel görünüyor, çatılı evleri severim burda hiç yok
Sevimli bir balkon.☺
Evet baktım elde yikaniyormus o yüzden vazgeçtimSevimli bir balkon.☺
Perde yerine cam balkon arası jaluzi düşünmez miydin? Baktın mı hiç?
Ellerine sağlık, benim ev dandiniSelamlar
Dün bütün evi temizledim ve bitirdim
Bugün biraz daha dinlenip plan yapmalıyım.
Deme öyle şeyler olumlu düşünEllerine sağlık, benim ev dandini
Dışardayken olumlu düşünebiliyorum göz görmeyince ama eve dönünceDeme öyle şeyler olumlu düşün