- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Bu sene hedefleri azalttım.Dün annem gelecek diye evi hızlıca eleme yapmıştım giderken götürürler diye
1 büyük hali
2 pareo plaj giyim
1 rende
4 çorap
2 kavanoz
1 yarım paket turşu için tuz
2 ayakkabı elendi
1 vileda kovası bodruma indirdim merdiven silerim.
onun yerine mop sipariş verdim.
3 ay sonra tencere yenileyecegim
Gardirop çekmece alacagim.
HEDEFLER VE YAPILACAKLAR
Her ay belli bir miktar da dolar yada gr altin alacağım acil durumlar için.
Bol su
Vitamin
Bakimlara devam
Gunluk işlere ✔
Haftalık yemek listesine
Sabah
Öğle
Akşam rutinleri
Dizi film kitap hobiler
Eylülle oyun,uyku ve hikaye saatleri
Çok güzelBu sene hedefleri azalttım.
-Konservatuvar için aksatmadan çalışmak
-Sepet Örmeye rutin getirmek
-Çocukla ve ödevleriyle ilgilenmek.
-Biraz borcum var onu kapatınca 3-5 atarım kenara yine Allah kısmet ederse.
SelamlarDün annem gelecek diye evi hızlıca eleme yapmıştım giderken götürürler diye
1 büyük hali
2 pareo plaj giyim
1 rende
4 çorap
2 kavanoz
2 ayakkabı elendi
HEDEFLER VE YAPILACAKLAR
Bol su
Vitamin
Bakimlara devam
Gunluk işlere ✔
Haftalık yemek listesine
Sabah
Öğle
Akşam rutinleri
Dizi film kitap hobiler
Bir enerji geldi okuyuncaDün annem gelecek diye evi hızlıca eleme yapmıştım giderken götürürler diye
1 büyük hali
2 pareo plaj giyim
1 rende
4 çorap
2 kavanoz
2 ayakkabı elendi
HEDEFLER VE YAPILACAKLAR
Bol su
Vitamin
Bakimlara devam
Gunluk işlere ✔
Haftalık yemek listesine
Sabah
Öğle
Akşam rutinleri
Dizi film kitap hobiler
Hıçkırık hint filmi olan mı, güzeldi, tam okulda çocuklara izletmelik.Selamlar
Ben de mop aldım viledayla vedalaşmalıyım.
Mutfak çekmecelerini gözden geçirmeliyim. Bazanın altına girişmeliyim. Giymediğim kıyafetleri elemeliyim, bir kaç ayakkabıyı da letgoya koymalıyım.
Uzun zamandır salondaki koltuk ve aydınlatmayı değiştirmek istiyorum. Bununla ilgili ölçü alıp ciddi bir arayışa girmeliyim.
Bu seneki kitap okuma hedefim 25 ti. Henüz 15. Kitabı okuyorum bu alanda kendimi hızlandırmalıyım.
Sorayayı Taşlamak ve Hıçkırık filmlerini izlemek istiyorum. Bir de 26 Kasımda vizyona girecek olan Benden Ne Olur filmini merak ettim. 3 ünü izlersem süper olacak. Yeni sezonda tv dizilerini takip etmiyorum bilhassa insanı gerim gerim geren psikolojik vaka içerenleriama sadakatsiz başlayınca izlerim belki
Sukonusuna gelecek olursak bunla ilgili hatırlatma falan kurmalıyız başka türlü olmayacak gibi görünüyor
TV de sadece masumlar apartmanı izliyoruz eşimleSelamlar
Ben de mop aldım viledayla vedalaşmalıyım.
Mutfak çekmecelerini gözden geçirmeliyim. Bazanın altına girişmeliyim. Giymediğim kıyafetleri elemeliyim, bir kaç ayakkabıyı da letgoya koymalıyım.
Uzun zamandır salondaki koltuk ve aydınlatmayı değiştirmek istiyorum. Bununla ilgili ölçü alıp ciddi bir arayışa girmeliyim.
Bu seneki kitap okuma hedefim 25 ti. Henüz 15. Kitabı okuyorum bu alanda kendimi hızlandırmalıyım.
Sorayayı Taşlamak ve Hıçkırık filmlerini izlemek istiyorum. Bir de 26 Kasımda vizyona girecek olan Benden Ne Olur filmini merak ettim. 3 ünü izlersem süper olacak. Yeni sezonda tv dizilerini takip etmiyorum bilhassa insanı gerim gerim geren psikolojik vaka içerenleriama sadakatsiz başlayınca izlerim belki
Sukonusuna gelecek olursak bunla ilgili hatırlatma falan kurmalıyız başka türlü olmayacak gibi görünüyor
Nihan Kaya okumaTV de sadece masumlar apartmanı izliyoruz eşimle
Akşam üzeri bazen tlc yi acıyorum
Bazen TRT Belgesel
Onun dışında gündüz hiçbir programı izlemiyorum sarmıyor
Sadakatsiz çok duydum ama baştan izlemem lazım sanırım
Birde poyraz karayel eski bir dizi ama aşırı seviyorum
Okuyacağım yazarlar
Oğuz Atay
Şermin yaşar
Nihan kaya
Film olarak tavsiye eden hesap var ondan bakıp izliyorum.
Eşim yıllardır Avatar in çıkmasını bekliyor
Çok güzel şeyler olacak artık sadeliğin tadını cikartmakta sıraBir enerji geldi okuyunca
Gerçekten miNihan Kaya okuma
Ya sen bilirsin sadece iyi aile yoktur u okudum. Keşke okumasaydım kafamı çok karıştırdı. Sorun var çözüm yok.Gerçekten mi
TamamYa sen bilirsin sadece iyi aile yoktur u okudum. Keşke okumasaydım kafamı çok karıştırdı. Sorun var çözüm yok.
Yine de okursan yorumlarını bekliyorum
Okul çıkışı almayacak mı? Sadece sabah mı olacak işi?Eveet,
Yeni bir döneme geçmek üzereyiz. Kızımı sabah okula götürecek, bir yardımcıya ihtiyacımız olacak.
Eşim haftada 3 gün evden çalışıyor şimdilik. Sonrasında daha da zor olacak ve babaannemiz dedemize bakıyor bu sebeple ona daha fazla yüklenmek ve yük olmak istemiyoruz.
Şimdi sizce sabah kızı okula hazırlama işi için, 20 günden hesap yaparak, kaç lira ücret belirlemeliyim ya da ne kadar talep edilirse OK diyebilirim.
Piyasayı bilmiyorum.
Yapacağı iş; sabah kızı giydirip, kahvaltı yaptırıp, okula götürmek. Okul bitişiğimizde, akşamdan çantası ve beslenmesini hazır ediyorum.
İlk aklıma gelen, apartmanımızda sevecen bir orta yaşlı ailemiz var. Çok iyi insanlar. Hanımına teklif edicem. Hem apartmanda hem okul yanımızda. her ikimiz için de bulunmaz kaftan olarak görüyorum. Tabii ki kabul eder mi etmez mi ne der bilemedim
Hiç fikrim yok maalesefEveet,
Yeni bir döneme geçmek üzereyiz. Kızımı sabah okula götürecek, bir yardımcıya ihtiyacımız olacak.
Eşim haftada 3 gün evden çalışıyor şimdilik. Sonrasında daha da zor olacak ve babaannemiz dedemize bakıyor bu sebeple ona daha fazla yüklenmek ve yük olmak istemiyoruz.
Şimdi sizce sabah kızı okula hazırlama işi için, 20 günden hesap yaparak, kaç lira ücret belirlemeliyim ya da ne kadar talep edilirse OK diyebilirim.
Piyasayı bilmiyorum.
Yapacağı iş; sabah kızı giydirip, kahvaltı yaptırıp, okula götürmek. Okul bitişiğimizde, akşamdan çantası ve beslenmesini hazır ediyorum.
İlk aklıma gelen, apartmanımızda sevecen bir orta yaşlı ailemiz var. Çok iyi insanlar. Hanımına teklif edicem. Hem apartmanda hem okul yanımızda. her ikimiz için de bulunmaz kaftan olarak görüyorum. Tabii ki kabul eder mi etmez mi ne der bilemedim
akşam kpederim alır.Okul çıkışı almayacak mı? Sadece sabah mı olacak işi?
Bu durumda ne ücret ödenir bilemedim..
2021 efsane bence.
Evet çevremde sadece bu konuları konuştuğum 1 kişi vardı.2021 efsane bence.
dolabı temizleyecek olan varsa yaptır. yoksa çok tatava yapmasınlar