Popüler Konu Minimal Yaşam

Bu sene hedefleri azalttım.

-Konservatuvar için aksatmadan çalışmak
-Sepet Örmeye rutin getirmek
-Çocukla ve ödevleriyle ilgilenmek.
-Biraz borcum var onu kapatınca 3-5 atarım kenara yine Allah kısmet ederse.

Selamlar

Ben de mop aldım viledayla vedalaşmalıyım.
Mutfak çekmecelerini gözden geçirmeliyim. Bazanın altına girişmeliyim. Giymediğim kıyafetleri elemeliyim, bir kaç ayakkabıyı da letgoya koymalıyım.

Uzun zamandır salondaki koltuk ve aydınlatmayı değiştirmek istiyorum. Bununla ilgili ölçü alıp ciddi bir arayışa girmeliyim.

Bu seneki kitap okuma hedefim 25 ti. Henüz 15. Kitabı okuyorum bu alanda kendimi hızlandırmalıyım.

Sorayayı Taşlamak ve Hıçkırık filmlerini izlemek istiyorum. Bir de 26 Kasımda vizyona girecek olan Benden Ne Olur filmini merak ettim. 3 ünü izlersem süper olacak. Yeni sezonda tv dizilerini takip etmiyorum bilhassa insanı gerim gerim geren psikolojik vaka içerenleri ama sadakatsiz başlayınca izlerim belki

Su konusuna gelecek olursak bunla ilgili hatırlatma falan kurmalıyız başka türlü olmayacak gibi görünüyor

Bir enerji geldi okuyunca

Hıçkırık hint filmi olan mı, güzeldi, tam okulda çocuklara izletmelik.
Sadakatsizi ben de bekliyorum kırmızı odayı izliyorum bi de ama onu da bıraksam iyi olacak. Bir süre psikoloji pedagoji ile arama mesafe koymak istiyorum. Sadece doğan cüceloğlu dinliyorum bu aralar, o hariç.

TV de sadece masumlar apartmanı izliyoruz eşimle
Akşam üzeri bazen tlc yi acıyorum
Bazen TRT Belgesel
Onun dışında gündüz hiçbir programı izlemiyorum sarmıyor
Sadakatsiz çok duydum ama baştan izlemem lazım sanırım

Birde poyraz karayel eski bir dizi ama aşırı seviyorum

Okuyacağım yazarlar
Oğuz Atay
Şermin yaşar
Nihan kaya

Film olarak tavsiye eden hesap var ondan bakıp izliyorum.
Eşim yıllardır Avatar in çıkmasını bekliyor

Nihan Kaya okuma

Ya sen bilirsin sadece iyi aile yoktur u okudum. Keşke okumasaydım kafamı çok karıştırdı. Sorun var çözüm yok.
Yine de okursan yorumlarını bekliyorum

Eveet,

Yeni bir döneme geçmek üzereyiz. Kızımı sabah okula götürecek, bir yardımcıya ihtiyacımız olacak.
Eşim haftada 3 gün evden çalışıyor şimdilik. Sonrasında daha da zor olacak ve babaannemiz dedemize bakıyor bu sebeple ona daha fazla yüklenmek ve yük olmak istemiyoruz.

Şimdi sizce sabah kızı okula hazırlama işi için, 20 günden hesap yaparak, kaç lira ücret belirlemeliyim ya da ne kadar talep edilirse OK diyebilirim.
Piyasayı bilmiyorum.
Yapacağı iş; sabah kızı giydirip, kahvaltı yaptırıp, okula götürmek. Okul bitişiğimizde, akşamdan çantası ve beslenmesini hazır ediyorum.

İlk aklıma gelen, apartmanımızda sevecen bir orta yaşlı ailemiz var. Çok iyi insanlar. Hanımına teklif edicem. Hem apartmanda hem okul yanımızda. her ikimiz için de bulunmaz kaftan olarak görüyorum. Tabii ki kabul eder mi etmez mi ne der bilemedim

Okul çıkışı almayacak mı? Sadece sabah mı olacak işi?
Bu durumda ne ücret ödenir bilemedim..

Hiç fikrim yok maalesef

Yatağımın bazasına el attım bugün. Boşaltıp sildim tekrar yerleştirdim. Bazı şeyleri elerken bazılarını da kullanılsın diye meydana çıkardım, yıkadım vs.. Biraz da kıyafetlerden eledim.
Kızımdan 4 parça
1 bebeklik örtüsü
Eşimden 2 parça
Benden 9 parça
Çeyizimden örtüler
Parça kumaşlar
Ütü masası örtüsü
Kullanılmayan şarj aleti, kulaklık, kablolar..

Selamlar
Dün ablamlar geldi evi gezdi
Yatak odasına boydan boya dolap yaptir dedi
Ne koyacağım ki içine dedim.

Evde boşluklar olması çoğu kişi için bir eksiklik olarak kabul görüyor
Ve eve her gelen kişiden aynı yorumları duyuyorum
Sonrasında evet çok eşyaya gerek yok aslında diyorlar.

Mesela tam takım bir yatak odasına sahip olduğum zamanlar
Odan büyük bütün eşyalar sigmis diyorlardı

Ama odanın labirent gibi olması ve hergun bacağımı carpmam dışında sorun yoktu.

Olması gereken standart evin eşya ile dolması.

2021 efsane bence.

dolabı temizleyecek olan varsa yaptır. yoksa çok tatava yapmasınlar
Evet çevremde sadece bu konuları konuştuğum 1 kişi vardı.
Ailem eşim dahil herkes aksini savunuyordu
O yüzden buraya konu açmıştım

Şimdi mesela eşim bile alisti ve sevdi bu halini
Hatta ilgisi bile yoktu ev dekor görüntü anlamında ben video izlerken gelip yorum yapıyor artık
Evin bazı detayları hoşuna gitmiyormus buraları düzeltelim diyor

Ev bize göre şekilleniyor biz eve göre yaşamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…