Popüler Konu Minimal Yaşam

Mutfak çekmecelerine de el attım. Sildim yerleştirdim. Elenenler:
Plastik çatal kaşıklar
1 metal çay kaşığı
Demlik süzgeci
Sarımsak ezici
Konserve açacağı
Suluk
Çubuku dondurma kalıbı 4lü
Mutfak havlusu

Pano gibi bir tepsim vardı içi işlemeli hiç kullanmadım çok ağır. Annem kursa giderken yapmıştı. Onu letgoya koydum bir süre dursun, satılırsa parasını anneme veririm.

Mia- odan harika görünüyor

Bu yaz sevdiğim bir arkadaşım odamın yeni halini ilk kez gördü ve dehşet içinde bu ne dedi sadeleştim dedim komidinsiz de yatak odası olmaz ama dedi Yoo gayet oluyor sehpalar var işte dedim ondan bu tepkiyi beklemiyordum ama zevk meselesi işte

Dünden 5 makine kadar çamaşır yıkamıştım. Yerleştirdim, ütüler var
Evi süpürdüm
Yatağımı karbonatladım bir süre bekletip süpürgeyle çekmem gerekiyor. Aranızda bunu yapan var mı bilmiyorum ben ilk kez denedim.
Sonra da süpürgenin toz torbasını değiştiririm.
Yemek olarak biraz bamya var yanına bir şeyler eklemeliyim.
Bitmiyordu

Seni çok çalışkan gördüm bu aralar maşallah

Karbonat olayını hamimomy diye bir Koreli youtuber dan görmüştüm denemedim hiç ama

ben deniycem. yataktaki akarları öldürüp, hijyen sağlıyormuş. koku da gideriyor.
mesela ayakkabıların içine dökeriz biz koku yapan bir ayakkabıysa.

Evet bazı algıyı kırmak zor oluyor

Mesela kalabalık evleri de severim oda icinde yasam alanları kuran güzel bir akış yakalayan evleri

Ama işte ilk ceyiz alisverisi hersey 1 kere alınacak düşüncesi ve büyüklerin baskısıyla ev aslında bizi tam yansıtmıyor

Eline sağlık maşallah

Bugün benimde rotam
Kahvaltı ✔
Gunluk isler ✔
Bakım✔
Vitamin
Su
Yemek
Akşam rutini olarak belirledim

Eylul grip oldu bu ara onunla exra ilgileniyorum.

Ben bugün okulda nöbetçiydim. Kolum kalkmıyor, gözlerimi zor açıyorum. Yemeği eşime pasladım balık alacak salata yaptım sadece. Allah’tan yarın boş günüm

Selam kızlar
Okuyorum ama yazmaya yüzüm olmadı, sizin çocuk odası benim boş oda işi olmadı geçen hafta
Sadece 3 çekmecesi var oğlumun, onları düzenledim, düzenleyiciye gerek kalmayacak şekilde katladım, kıyafetleri aynı anda görmek kolay oldu

Onun dışında gündüz okul, çıkışta ev, oğlum 1 dakika yalnız bırakmıyor yemek yapmak için bile

Akşamda çok yorgun oluyorum derken hiçbir iş yapamıyorum haftaiçi

En azından bir liste yapayım, ufak ufak halledeyim dedim

Haftasonu da memlekete gideceğiz benim işler tamamen kalacak

Kendini iyi hissettiğin dönemde yaparsın

Ben de öyleyim.

evden erken çık, işten geç dön. yemek hazırla ye kaldır. çocuğun ödevleri (bazen babası yaptırıyor.)
Yatmaya hazırlanması, beslenme hazırlığı derkeeen.
ben pert

Ben de öyleyim.

evden erken çık, işten geç dön. yemek hazırla ye kaldır. çocuğun ödevleri (bazen babası yaptırıyor.)
Yatmaya hazırlanması, beslenme hazırlığı derkeeen.
ben pert
Haftasonunu bekliyoruz dört gözle, o da hemen geçiyor hiçbir iş tam bitmeden

Allah sağlık versin de çalışalım diyoruz napalım, bütün yollar şükür halimizeye çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…