Çok iyi
Seni çok çalışkan gördüm bu aralar maşallahDünden 5 makine kadar çamaşır yıkamıştım. Yerleştirdim, ütüler var
Evi süpürdüm
Yatağımı karbonatladım bir süre bekletip süpürgeyle çekmem gerekiyor. Aranızda bunu yapan var mı bilmiyorum ben ilk kez denedim.
Sonra da süpürgenin toz torbasını değiştiririm.
Yemek olarak biraz bamya var yanına bir şeyler eklemeliyim.
Bitmiyordu
ben deniycem. yataktaki akarları öldürüp, hijyen sağlıyormuş. koku da gideriyor.Dünden 5 makine kadar çamaşır yıkamıştım. Yerleştirdim, ütüler var
Evi süpürdüm
Yatağımı karbonatladım bir süre bekletip süpürgeyle çekmem gerekiyor. Aranızda bunu yapan var mı bilmiyorum ben ilk kez denedim.
Bitmiyordu
Evet bazı algıyı kırmak zor oluyorMia- odan harika görünüyor
Bu yaz sevdiğim bir arkadaşım odamın yeni halini ilk kez gördü ve dehşet içinde bu ne dedisadeleştim dedim komidinsiz de yatak odası olmaz ama dedi Yoo gayet oluyor sehpalar var işte dedim ondan bu tepkiyi beklemiyordum ama zevk meselesi işte
Eline sağlık maşallahDünden 5 makine kadar çamaşır yıkamıştım. Yerleştirdim, ütüler var
Evi süpürdüm
Bitmiyordu
Geçmiş olsun, geçiş mevsimi herkes hastaBugün benimde rotam
Kahvaltı ✔
Gunluk isler ✔
Bakım✔
Vitamin
Su
Yemek
Akşam rutini olarak belirledim
Eylul grip oldu bu ara onunla exra ilgileniyorum.
SağolGeçmiş olsun, geçiş mevsimi herkes hasta
Sağol canim ❤Mikan sağol canım bir enerji geldi bugün arada oluyo öyle geçer
CKbeautyandsheer dene dene YouTube da baya video var bunla ilgili
Mia- geçmiş olsun
Kendini iyi hissettiğin dönemde yaparsınSelam kızlar
Okuyorum ama yazmaya yüzüm olmadı, sizin çocuk odası benim boş oda işi olmadı geçen hafta
Sadece 3 çekmecesi var oğlumun, onları düzenledim, düzenleyiciye gerek kalmayacak şekilde katladım, kıyafetleri aynı anda görmek kolay oldu
Onun dışında gündüz okul, çıkışta ev, oğlum 1 dakika yalnız bırakmıyor yemek yapmak için bile
Akşamda çok yorgun oluyorum derken hiçbir iş yapamıyorum haftaiçi
En azından bir liste yapayım, ufak ufak halledeyim dedim
Haftasonu da memlekete gideceğiz benim işler tamamen kalacak
Ben de öyleyim.Selam kızlar
Okuyorum ama yazmaya yüzüm olmadı, sizin çocuk odası benim boş oda işi olmadı geçen hafta
Sadece 3 çekmecesi var oğlumun, onları düzenledim, düzenleyiciye gerek kalmayacak şekilde katladım, kıyafetleri aynı anda görmek kolay oldu
Onun dışında gündüz okul, çıkışta ev, oğlum 1 dakika yalnız bırakmıyor yemek yapmak için bile
Akşamda çok yorgun oluyorum derken hiçbir iş yapamıyorum haftaiçi
En azından bir liste yapayım, ufak ufak halledeyim dedim
Haftasonu da memlekete gideceğiz benim işler tamamen kalacak
Haftasonunu bekliyoruz dört gözle, o da hemen geçiyor hiçbir iş tam bitmedenBen de öyleyim.
evden erken çık, işten geç dön. yemek hazırla ye kaldır. çocuğun ödevleri (bazen babası yaptırıyor.)
Yatmaya hazırlanması, beslenme hazırlığı derkeeen.
ben pert