Geçmiş olsun bu hava değişimleri çok etkiliyorGünaydın hanımlar,
Akşam hızlıdan bir tavuk yaptık yemeğe, o sırada ocağa başka kolay bir yemek olan mercimeği koydum.
Yemek yiyene kadar yemek pişti.
kızı yıkadım.
Ödevini yaptırdı babası
1 makine çamaşır attım.
Kızı uyuttum, yanında ben de uyumuşum :)
Yerime geçtim, 1 saat sonra kulağım kaşınıyor diye ağlayarak kalktı.
Kalktık doktora gittik. gün içinde bi kaç kez söyleyince bi bakılsın istedik.
damla ve şurup verdi. akşam onları uyguladık. sonra uyuyabildi.
geçmiş olsunGünaydın hanımlar,
Akşam hızlıdan bir tavuk yaptık yemeğe, o sırada ocağa başka kolay bir yemek olan mercimeği koydum.
kızı yıkadım.
Ödevini yaptırdı babası
1 makine çamaşır attım.
Eline sağlık daha ne olsun bir sürü iş yapmışsıngünaydın.
sabah çocukları okullarına bıraktım.yolda bime uğradımdüzenleyici vs. gelmiş.baza altı için ihtiyacım vardı aldım.geçen haftalarda da trendyoldan almıştım bikaçtane inş iş görür.
bugün eşim dönüyor şukür.en azından ödev işini ona paslarsam daha iyi olacak.akşama kadar çocuğun zaten perti çıkıyor ödev yaptırmak zulme dönüşüyor banada onada.bir makina çamışır yıkandı.b. makinası boşaltıldı.mutfak toparlandı.ödev v.s derken bişey yapamadım.haftasonu çocuk odası tamamlanır.
sağolasın miacımEline sağlık daha ne olsun bir sürü iş yapmışsın
kolay gelsin şimdidenSelamlar Bugün hala dinlenerek güne devam ediyorum
Sebze alışverişine çıkacağım öğlen
Birazdan evi dolaşır yapılacak işleri yaparım
Ben aldım lcw ve defacto danküçüğe alışveriş yapmam lazım.kreş işi olunca baya eksiği var.herşey ateş pahası.eşofman altlarına nolmuş öyle.en uygun lcwydi.o bile kükremiş.uygun olanını alıyorsun bir yıkamada gidiyor dizleri vs açılıyor. geçen sene kotondan almıştım büyüğe orayada bir bakayım.yakın zamanda alışveriş yapan oldumu.ben büyüğe aldım bir aykadar oldumu bilmiyorum ama fiyatlar daha iyiydi sanki
Çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar,
kızı yıkadım.
Ödevini yaptırdı babası
1 makine çamaşır attım.
Geçen hafta kotondan aldım, fena değildi fiyatlar.küçüğe alışveriş yapmam lazım.kreş işi olunca baya eksiği var.herşey ateş pahası.eşofman altlarına nolmuş öyle.en uygun lcwydi.o bile kükremiş.uygun olanını alıyorsun bir yıkamada gidiyor dizleri vs açılıyor. geçen sene kotondan almıştım büyüğe orayada bir bakayım.yakın zamanda alışveriş yapan oldumu.ben büyüğe aldım bir aykadar oldumu bilmiyorum ama fiyatlar daha iyiydi sanki
Merhaba Belleza, konuya direk dalmak gibi olacak ama ürünler kaç yaş ? ben de kıza yelek ve mevsimlik bakıyorumSelam kızlar
Çocuk odasına kıyafetlerden giriş yaptım. 5 tişört eledim. 1 elbise 1 şişme yelek 1 mevsimlik mont letgoda. Satılmazsa verecek birini bulmalıyım çünkü iyi durumdalar.
MerhabaMerhaba Belleza, konuya direk dalmak gibi olacak ama ürünler kaç yaş ? ben de kıza yelek ve mevsimlik bakıyorum
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar,
kızı yıkadım.
Ödevini yaptırdı babası
1 makine çamaşır attım.
hayırlı olsunBen aldım lcw ve defacto dan
Alt giyim zara alacaktım ama beden yoktu en azından 2 yıl idare ediyordu.
950 tl tuttu. 2 esofman takim 2 tayt 3 ust 1 uyku tulumu. Ve 2 pijama takımı var
çoklu paketlere bir bakacağım.yarında mağazaya bir bakarım ona göre alırım artıkGeçen hafta kotondan aldım, fena değildi fiyatlar.
Sağolhayırlı olsun
Yemek listesiyemek listesi
1...kuru+pilav
2...fırıntavuk+pilav
3...ıspanaklıbörek+çorba
4..tepsikebabı+ayran+garnitur
5..makarna+çorba+salata
6..pizza +içecek
7.karışık dolma
yemek listem bu şekilde.ekleme çıkarma mutlaka yaparım.ayran,cacık,salata turşu yemeğe göre eklerim.bi gün dışarda yemeyi sevdikleri şeyi evde yapıyorum.bu hafta pizza yapmayı planladım.bi gün basit olan makarna.diğerleride kalan yemeklere göre şekillenir.sıra karışık