Popüler Konu Minimal Yaşam

Geçmiş olsun bu hava değişimleri çok etkiliyor

geçmiş olsun

günaydın.
sabah çocukları okullarına bıraktım.yolda bime uğradımdüzenleyici vs. gelmiş.baza altı için ihtiyacım vardı aldım.geçen haftalarda da trendyoldan almıştım bikaçtane inş iş görür.
bugün eşim dönüyor şukür.en azından ödev işini ona paslarsam daha iyi olacak.akşama kadar çocuğun zaten perti çıkıyor ödev yaptırmak zulme dönüşüyor banada onada.bir makina çamışır yıkandı.b. makinası boşaltıldı.mutfak toparlandı.ödev v.s derken bişey yapamadım.haftasonu çocuk odası tamamlanır.

Eline sağlık daha ne olsun bir sürü iş yapmışsın

küçüğe alışveriş yapmam lazım.kreş işi olunca baya eksiği var.herşey ateş pahası.eşofman altlarına nolmuş öyle.en uygun lcwydi.o bile kükremiş.uygun olanını alıyorsun bir yıkamada gidiyor dizleri vs açılıyor. geçen sene kotondan almıştım büyüğe orayada bir bakayım.yakın zamanda alışveriş yapan oldumu.ben büyüğe aldım bir aykadar oldumu bilmiyorum ama fiyatlar daha iyiydi sanki

Ben aldım lcw ve defacto dan
Alt giyim zara alacaktım ama beden yoktu en azından 2 yıl idare ediyordu.
950 tl tuttu. 2 esofman takim 2 tayt 3 ust 1 uyku tulumu. Ve 2 pijama takımı var

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun

Geçen hafta kotondan aldım, fena değildi fiyatlar.

Selam kızlar
Çocuk odasına kıyafetlerden giriş yaptım. 5 tişört eledim. 1 elbise 1 şişme yelek 1 mevsimlik mont letgoda. Satılmazsa verecek birini bulmalıyım çünkü iyi durumdalar.
Merhaba Belleza, konuya direk dalmak gibi olacak ama ürünler kaç yaş ? ben de kıza yelek ve mevsimlik bakıyorum

Geçmiş olsun
Bizimki de üst solunum yollarından rahatsız. Bugün okula göndermedim. 3 gün dinlenirse toparlar inşallah.

Günaydınlar
Okuldayım, ev dandini Haftasonu eşim evde yok çocuklarla toparlayabilir miyim bilmiyorum çocuk odasında cam silmem lazım bakalım. Bugün okuldayım tam gün. Bu akşamı iyi değerlendirmem gerek, haftasonunu da çocuklarla eğlenceli bir şeyler yapmaya ayırmak istiyorum, var mı öneriniz

yemek listesi
1...kuru+pilav
2...fırıntavuk+pilav
3...ıspanaklıbörek+çorba
4..tepsikebabı+ayran+garnitur
5..makarna+çorba+salata
6..pizza +içecek
7.karışık dolma

yemek listem bu şekilde.ekleme çıkarma mutlaka yaparım.ayran,cacık,salata turşu yemeğe göre eklerim.bi gün dışarda yemeyi sevdikleri şeyi evde yapıyorum.bu hafta pizza yapmayı planladım.bi gün basit olan makarna.diğerleride kalan yemeklere göre şekillenir.sıra karışık

Yemek listesi

Cuma: karışık kızartma

Cumartesi: makarna

Pazar: fırında tava

Pazartesi: ıspanak börek

Salı:balık

Çarşamba: bamya

Perşembe: et

Benim liste de böyle, benziyor biraz yanına pilav çorba ya da salata duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…