evet 4 yemeğimiz neredeyse ortakYemek listesi
Cuma: karışık kızartma
Cumartesi: makarna
Pazar: fırında tava
Pazartesi: ıspanak börek
Salı:balık
Çarşamba: bamya
Perşembe: et
Benim liste de böyle, benziyor birazyanına pilav çorba ya da salata duruma göre
Suhan selam,çoklu paketlere bir bakacağım.yarında mağazaya bir bakarım ona göre alırım artık
ben de tatil öncesi almıştım yazlık şortu tshirtü kalmamıştı. Benim de yoktu doğru dürüst.küçüğe alışveriş yapmam lazım.kreş işi olunca baya eksiği var.herşey ateş pahası.eşofman altlarına nolmuş öyle.en uygun lcwydi.o bile kükremiş.uygun olanını alıyorsun bir yıkamada gidiyor dizleri vs açılıyor. geçen sene kotondan almıştım büyüğe orayada bir bakayım.yakın zamanda alışveriş yapan oldumu.ben büyüğe aldım bir aykadar oldumu bilmiyorum ama fiyatlar daha iyiydi sanki
Çok ferah görünüyor, güle güle kullanınVe son montaj işi bittiyse foto paylaşayım dedim
Burada değişecek olan sadece lavabo dolabı
Aslında cekmeceli bir dolaptı ama usta çok ozenmemis zor açılıp kapanıyordu kışın da kuflenince çekmeceler iptal etmek zorunda kaldım
Detaylarda zamanla eklenecek işte
Eki Görüntüle 2918362
Eki Görüntüle 2918361
SağolÇok ferah görünüyor, güle güle kullanın
Slm canım, ya tahmin edebiliyorum, Allah sana kolaylık ve sabır versin. İki taneyle baş edemiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorumMikan canım merhaba, etiketini gördüm ama bi türlü dönemedim sana. Tekrar dönmene çok sevindim, gördüğün gibi etiketine bile kaaaç gün sonra döndüm halimi az çok tahmin edersin
Eline sağlıkGünaydınlar
Bir pazar günü saat sabah 10.10 ve ben uyandım, kahvaltı ettik mutfağı toparladım.
Tüm evi süpürüp sildim. WC lavabo yıkadım. Yatakları düzelttim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 makine yıkanıp asıldı. Balkondaki koltukları sildim. Bi oturdum heralde saat 12 ye geliyordur diye ve saat 10.10
Pazarı pazar günü gibi yaşayanlara slm olsun
Hey maşallahGünaydınlar
Bir pazar günü saat sabah 10.10 ve ben uyandım, kahvaltı ettik mutfağı toparladım.
Tüm evi süpürüp sildim. WC lavabo yıkadım. Yatakları düzelttim. 1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 makine yıkanıp asıldı. Balkondaki koltukları sildim. Bi oturdum heralde saat 12 ye geliyordur diye ve saat 10.10
Pazarı pazar günü gibi yaşayanlara slm olsun
Çok şık olmuş canım, güle güle kullan, huzurlaVe son montaj işi bittiyse foto paylaşayım dedim
Burada değişecek olan sadece lavabo dolabı
Aslında cekmeceli bir dolaptı ama usta çok ozenmemis zor açılıp kapanıyordu kışın da kuflenince çekmeceler iptal etmek zorunda kaldım
Detaylarda zamanla eklenecek işte
Eki Görüntüle 2918362
Eki Görüntüle 2918361
SağolÇok şık olmuş canım, güle güle kullan, huzurla