Eylülün de daha 3 günü "çok gittim okula yine mi gideceğim" diyorBenimki geçen hafta sıkıntı çıkarıyordu. Akşamdan başlıyordu ağlamaya. Sabah yine kalkmıcamlar gitmicemler zor götürüyordum. Bu hafta rahat gidiyor çok şükür
SüpersinÇocukların küçülenlerinden 10 parça eledim.
Kolay gelsinGünaydın hanımlar
Ben de yoğunum bu ara :)
Okula başlayan bir birey var evde.
Akşamları gidince yemek yiyip, ders yapıyoruz.
Ders sonrası çanta hazırlamayı birlikte yapıyoruz.
beslenme hazırlayıp bırakıyorum.
2 gün önce katlanacak çamaşırları katlayıp yerleştirdim.
dün yeni bir makine yıkayıp kuruttum.
bu akşam banyo wc temizlemek istiyorum.
Ütü dedin ütülerimi hatırlattınCocuk odasında son parçayı makineye attım yıkanıyor
Bugün mevsimlik kıyafetleri on plana çıkartmak istiyorum aradığımı zor buluyorum.
Birde ütü işi var bugün yapayım bitsin
GünaydınlarMikan sen napıyosun? Bugün nasıl başladın güne anlat bakalım Büyüğün okula sorunsuz gitti mi? Küçüğün iyileşti mi?
Oooo süperGünaydınlar
Büyük oğluş sabah bir tur ağladı, sonra okula gideceğim için çok heyecanlıyım dedi kafalar karışık
Küçük iyileşti sayılır, alerji ilacına devam ediyoruz.
Okuldayım 4 buçuğa kadar, akşam da arkadaşlarla dışarı çıkıcaz bugün benden hayır yok
geçmiş olsunSlm kızlar, Küçük oğluş hasta sürekli hapşırıyor ve burnu akıyor. Alerji dedi doktor. 2 gecedir uyumuyoruz. Bugün tüm gün okulda ve nöbetçiydim çıkışta hastaneye gittim vs. Çok yorgunum yarın boş günüm yarın devam edeceğim çocuk odasına. Ama gaza geldim sizin yaptıklarınızı okuyunca süpersiniz
evet süper olurYa ben memlekete gidip anne yemeklerine alışınca aklıma yapacak yemek gelmiyor. Bir ara yemek listesi paylaşıyorduk. Yeniden mi paylaşsak