Popüler Konu Minimal Yaşam

Vestiyerde atmaya kiyamadigim ama cok uzun zamandir da giymediğim ayakkabilarim var. Bir turlu vedalasamiyorum. Hepsi gıcır gıcır çünkü. O kadar topuklu ayakkabiyi ne halt edeceksem acaba. Satmayi düşünebilirim ama. Ona da foto cekmeye üşeniyorum hep kalıyor. Ama insalah bu işe düzgün bi sekilde el aticam.

Oyuncak günü yapacaktık erken davranmışsın ellerine sağlık
Oyuncak gününde tekrar bakarım

Kitaplık tamamdır
Akşam akşam temizledim düzenledim. Kızımın oyun hamurları vardı onların yerini değiştirdim. Kırtasiye malzemeleri vardı onları da kaldırdım şimdilik. Biten bir etkinlik kitabını eledim. Okumak için kendime bir kitap seçtim.Ödünç aldığım kitapları geri vermek üzere poşetledim. Sonra geçip karşısına izledim

Eve döndük bugün
Çok yorulmuşuz yolculukta
Yemek yendi, mutfak toplandı makine boşaltıldı
Ev robota süpürtüldü
2 makine çamaşır yıkandı
Biri kurudu yerleşti, biri kurutmada
Tuvalet, lavabo, banyo temizlendi
Ev halkı banyo yaptı
Akşama ütü kaldı serinlikte onu halledicem
Görevlere yarın başlarım ya da akşam fırsat bulursam yapmaya çalışayım, yakın zamanda yaptım bunları ama yinede tekrar vestiyer, kitaplık, TV ünitesi kontrol edilecek

selam millet nabersiniz?
ctesi 2. doz aşımı oldum iki günü dinlenerek geçirdim.dün pikeleri yastık kılıflarını vs yıkadım.banyo wc paspasları yıkandı.
salon ve mutfak toplandı sil süpür yapıldı.+ banyo wc temzilendi.
bugün büyük oğlum için aldığım kıyafetler geldi.kendime kitap almıştım onlarda geldi.yarın kuzucuk başlıcak.öğretmeni aradı görüştük.alıştıma haftası olduğu için bikaç saat duracaklar dedi.kırtasiye listesini sanırım yarın vericek.şimdilik bende durumlar böyle

bende başlamak isterim bir günde bitermi bilmiyorum çünkü hepsi ayrı ayrı odada

Eğitim öğretim yılımız başladı Mikan senin de yılın güzel geçsin inşallah bilmediğim öğretmen arkadaşlarımın ve kuzucukların da yılı başarı dolu olsun inşallah
Teşekkürler senin de yeni eğitim-öğretim yılın sağlıklı mutlu geçsin ayrıca okula başlayacak miniklere de hayırlı olsun
bende başlamak isterim bir günde bitermi bilmiyorum çünkü hepsi ayrı ayrı odada
Sen yaparsın suhan başla bir yerden
Mikan hocam temizlik içinde görev versen çok makbule geçer vallaha.bide oda odamı ilerlesek mesela tv ünitesi+cam+kapı+lamba-avize vs şeklinde.
Aslında onu düşündüm sonra dedimki bazı dolaplar vs. Başka odada olabilir herkesin farklıdır vs.
Ama bundan sonra düzeli giderim herkese uyarsa

hepimiz görev adamıyız ver sen yetişebildiğim kadar yaparım ben kendi adıma.günüm yoğun geçiyor bu ara eve kendimi zor atıyorum ama düzen ve atmak/minimalleşmek bizim işimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…