- 26 Mayıs 2016
- 3.827
- 8.069
Ahhh vestiyer benim kanayan yaram
Oyuncak günü yapacaktık erken davranmışsınKitaplık duruyor canım, henüz yapamadım
Oyuncak eledim, 1 parça çamaşır eledim.
Oyuncak gününde tekrar bakarımOyuncak günü yapacaktık erken davranmışsınellerine sağlık
Allaha emanet benimde orası kim bilir neler çıkarSlmlar kızlar vestiyer tamam
Bir poşet ıvırzıvır çöpe atıldı. Çok dağılıyor orası ya.
Aynen aynen, çok olmamıştı düzenleyeli ama elimizde ne varsa oraya atılıyorAllaha emanet benimde orası kim bilir neler çıkar
Makyaj malzemeleri çantada duruyor. Krem vs banyoda dolapta yeni düzenlemiştim. Takı kullanmıyorum. Vestiyeri daha yapamadım.
Eğitim öğretim yılımız başladı
bende başlamak isterim bir günde bitermi bilmiyorum çünkü hepsi ayrı ayrı odadaTamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım
minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin
Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek
Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım
belleza
@Lizz
A Anka
lindalinda
SUHAN
@wendy
inciitanesi
Psidan
@CKbeautyandsheer
@Emma3
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..
owww çok hızlı gitmişsiniz.maşallah
TeşekkürlerEğitim öğretim yılımız başladıMikan senin de yılın güzel geçsin inşallah bilmediğim öğretmen arkadaşlarımın ve kuzucukların da yılı başarı dolu olsun inşallah
Sen yaparsın suhan başla bir yerdenbende başlamak isterim bir günde bitermi bilmiyorum çünkü hepsi ayrı ayrı odada
Aslında onu düşündüm sonra dedimki bazı dolaplar vs. Başka odada olabilir herkesin farklıdır vs.Mikan hocam temizlik içinde görev versen çok makbule geçer vallaha.bide oda odamı ilerlesek mesela tv ünitesi+cam+kapı+lamba-avize vs şeklinde.
hepimiz görev adamıyız ver sen yetişebildiğim kadar yaparım ben kendi adıma.günüm yoğun geçiyor bu ara eve kendimi zor atıyorum ama düzen ve atmak/minimalleşmek bizim işimizTeşekkürlersenin de yeni eğitim-öğretim yılın sağlıklı mutlu geçsin ayrıca okula başlayacak miniklere de hayırlı olsun
Sen yaparsın suhan başla bir yerden
Aslında onu düşündüm sonra dedimki bazı dolaplar vs. Başka odada olabilir herkesin farklıdır vs.
Ama bundan sonra düzeli giderim herkese uyarsa