Popüler Konu Minimal Yaşam

uzun zmandır görmüyordum seni.nasılsın kuzucuk nasıl.büyüdü dımı

Vestiyer tamam
Temizlendi, düzenlendi. Atılacak bir şey çıkmadı. Kızımın küçük gelen ayakkabılarını letgoya koydum. Kirli ayakkabılarımız da yıkanıyor.

Makyaj malzemelerimi yeni düzenlemiştim. 1 küçük ayna 1 oje ile vedalaşmıştım. Şu an elenecek bir şey çıkmadı.

Takılar tokalara da şöyle bir göz gezdirdim. Tokam az zaten. Kullanmadığım takıları da ne yapacağıma henüz karar vermedim. Bir ara letgoya koydum satın almak isteyenler oldu fakat pandemide kargoyla uğraşmak istemediğimden satmadım. Gümüşleri para etmese de bozdurayım dedim gittiğim gümüşçünün hep kapalı zamanına denk geldim. Sonra öylece kaldılar..

uzun zmandır görmüyordum seni.nasılsın kuzucuk nasıl.büyüdü dımı
İyiyim Suhancım teşekkür ederim
Kuzu 19 aylık oldu, kayınvalidemler bizim yaşadığımız yere taşındı, sabah bırakıp öğlen alıyoruz, bende okula gidiyorum, yeni düzene alışmaya çalışıyoruz sen de iyisin değil mi

Slm kızlar görev tamam, 2 çift küpe, 1 oje ve bir miktar daha vırzıvır atıldı.

Yarının görevi: salon ya da oturma odasındaki koltukları ve varsa yemek masası ve Sandalyeleri silmek. Eleme olarak da koltuk altında eşya varsa orası elden geçsin.
belleza
A Anka
lindalinda
Psidan
inciitanesi
SUHAN

oh ne güzel bir düzen kurmuşsunuz.maşallah annesi zaman nasıl geçiyor.bende çok şükür iyiyim

büyüğün okul işleri vardı.dün çantası vs ayarlandı.onlarla uğraştım.iki makina çamaşır yıkandı serildi.
Mikan bugün başlayacağım verdiğin listelere

Beni hatırlaman mutlu etti beni.
Ben başka aşklara yelken açtım dermişim. Form bir ara durgundu. Bende üç çocuklulara geçiş yaptım.
Biz iyiyiz. Evde çocuklarlayım genelde. 2 hafta kadar üşüttük. Hastalandık. Yeni toparlanıyorum. Çocuklar da öyle. Misafirim geldi üni den sınıf arkadaşım. Onunla da gezdik tozduk. Bana nefes alma oldu. İyi geldi.
Malum okullar açılacak. Onun telaşına gireriz yavaştan. Ufaklığı (5yaş) henüz kaydettirmedim bir yere. Ona bakacağım inşaallah.Karar vermem lazım.
Gerisi günlük yeme içme toplama toplamama çamaşır...
Sende ne var ne yok? İyisindir umarım.

bende iyiyim arada yaz bence.ben senin yorumları seviyordum.eğlenceli ve güzeldi.evet bende buraya bayadır girmemiştim tekrar aktifleştiğini görünce daldım hemen

Selam kızlar
Dün eylülün okul kaydını tamamladım fotograf fotokopi işi için dolandım çarşıda
Fotograf beklerken dışarıda kahvaltı yaptık
Su tesisatı birkaç sorun vardi onlar düzeltti ustalar
Halılar yıkamadan geldi jaluzileri de yıkamaya vermiştim çok zor yikamislar bir daha gönderme bize abla dediler
Artık kendim yıkamaya çalışırım olmadı elden çıkartırım yapacak birsey yok

Aydinlatmalar da takılsa aslında çoğu iş bitmiş olacaktı ama eşim bugün yarın derken tatil zamanı geldi

Bu ara da tatil bavulunu hazırlamaya başladım
Liste yaptım son gün şarj mak vs unutmayalım diye.

Çok iş var yine

Yazdıklarınızı okuyayım geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…