uzun zmandır görmüyordum seni.nasılsın kuzucuk nasıl.büyüdü dımıEve döndük bugün
Çok yorulmuşuz yolculukta
Yemek yendi, mutfak toplandı makine boşaltıldı
Ev robota süpürtüldü
2 makine çamaşır yıkandı
Biri kurudu yerleşti, biri kurutmada
Tuvalet, lavabo, banyo temizlendi
Ev halkı banyo yaptı
Akşama ütü kaldı serinlikte onu halledicem
Görevlere yarın başlarım ya da akşam fırsat bulursam yapmaya çalışayım, yakın zamanda yaptım bunları ama yinede tekrar vestiyer, kitaplık, TV ünitesi kontrol edilecek
İyiyim Suhancım teşekkür ederimuzun zmandır görmüyordum seni.nasılsın kuzucuk nasıl.büyüdü dımı
Vayy hocam vur dedik öldürdün sen de yaaSlm kızlar görev tamam, 2 çift küpe, 1 oje ve bir miktar daha vırzıvır atıldı.
Yarının görevi: salon ya da oturma odasındaki koltukları ve varsa yemek masası ve Sandalyeleri silmek. Eleme olarak da koltuk altında eşya varsa orası elden geçsin.
belleza
A Anka
lindalinda
Psidan
inciitanesi
SUHAN
Çok geldiyse kendine uyarla mesela benim koltukların altı yokVayy hocam vur dedik öldürdün sen de yaa
mia olsaydı 1 çekmece düzenleyin, 1 raf düzenleyin falan derdiÇok geldiyse kendine uyarla mesela benim koltukların altı yok
oh ne güzel bir düzen kurmuşsunuz.maşallah annesi zaman nasıl geçiyor.bende çok şükür iyiyimİyiyim Suhancım teşekkür ederim
Kuzu 19 aylık oldu, kayınvalidemler bizim yaşadığımız yere taşındı, sabah bırakıp öğlen alıyoruz, bende okula gidiyorum, yeni düzene alışmaya çalışıyoruzsen de iyisin değil mi
vay canına sayın seyircilerSlm kızlar görev tamam, 2 çift küpe, 1 oje ve bir miktar daha vırzıvır atıldı.
Yarının görevi: salon ya da oturma odasındaki koltukları ve varsa yemek masası ve Sandalyeleri silmek. Eleme olarak da koltuk altında eşya varsa orası elden geçsin.
belleza
A Anka
lindalinda
Psidan
inciitanesi
SUHAN
Vayy hocam vur dedik öldürdün sen de yaa
başının çaresine bak dercesineÇok geldiyse kendine uyarla mesela benim koltukların altı yok
bi gözlerim nemlenmedi değilmia olsaydı 1 çekmece düzenleyin, 1 raf düzenleyin falan derdi
Aynen böyle1.vestiyer
2.tv ünitesi
3.konsol
4.takı/kozmetik
5.koltuk sil
6.masa ve sandalye sil/
7.kitaplık
listenin son hali bu değilmiMikan
Beni hatırlaman mutlu etti beni.kavs-i kuzah seni göremez oldum
bende iyiyim arada yaz bence.ben senin yorumları seviyordum.eğlenceli ve güzeldi.evet bende buraya bayadır girmemiştim tekrar aktifleştiğini görünce daldım hemenBeni hatırlaman mutlu etti beni.
Ben başka aşklara yelken açtım dermişim.Form bir ara durgundu. Bende üç çocuklulara geçiş yaptım.
Biz iyiyiz. Evde çocuklarlayım genelde. 2 hafta kadar üşüttük. Hastalandık. Yeni toparlanıyorum. Çocuklar da öyle. Misafirim geldi üni den sınıf arkadaşım. Onunla da gezdik tozduk. Bana nefes alma oldu. İyi geldi.
Malum okullar açılacak. Onun telaşına gireriz yavaştan. Ufaklığı (5yaş) henüz kaydettirmedim bir yere. Ona bakacağım inşaallah.Karar vermem lazım.
Gerisi günlük yeme içme toplama toplamama çamaşır...
Sende ne var ne yok? İyisindir umarım.