kolay gelsin miaSelamlar
Dün yapabileceğim her işi yaptım
Bazı eksik isler var ustaları bekliyoruz
Onlarda yapılırsa eski duzenime döneceğim
Bugün hali yıkamayı cagiracagim jaluzileride vereceğim
Eylülün kreşine gidip kayıt yenileyecegim.
Ve dinlenirim biraz
Sağol suhanimkolay gelsin mia
Ben değilim ama belki o öylediröncelikle son maddeye bakıyoruz o kısmı hızla geçip ilk maddede karar kılıp regl dönemindeyiz mi diye bir soru yöneltiyoruz kendimize.belkide sadece duygusaldır
Oynuyorlar artık evet ama bazen büyüğü tatmin etmiyorbizimkiler geçen kış alışmışlardı.beraber oynayabiliyorlarmı şuan
Belki paylaşmak istemediği bir konu vardır ondan gergindir çok da şeyapmamak lazımBen değilim ama belki o öyledir
Doğru diyorsun, geçti neysekiBelki paylaşmak istemediği bir konu vardır ondan gergindir çok da şeyapmamak lazımsebepsiz yere de oluyor bazen dönem dönem önemli olan süreklilik arz etmemesi.
Evet çok iyi olurBen bugün makyaj kutusunu elden geçirdim. Keşke gün gün elemeler yapsak diye de düşünmedim değil. Hem düzen hem sadeleşme oluyor iyi de oluyor
Çok iyi olur mikanim
Çok iyi olur mikanim
Ben tadilat modundan çıkamadım hala
Ama isteyenler yaparsa başkalarına da ilham olabilirsiniz
Top sende
Merhaba
Ecza dolabini elden gecirdiniz mi? :)
Son kullanma tarihi eylülde biten ilaclari attim.
Elinize sağlık kızlarBen bugün makyaj kutusunu elden geçirdim. Keşke gün gün elemeler yapsak diye de düşünmedim değil. Hem düzen hem sadeleşme oluyor iyi de oluyor
Haydaaay ben utanırım
Tamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayımHaydaa
Konsol, tv ünitesi raf hiç bişey yokTamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım
minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin
Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek
Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım
belleza
Lizz
A Anka
lindalinda
SUHAN
wendy
inciitanesi
Psidan
CKbeautyandsheer
clara
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..
Mikancigim ben bu geleneksel Bahar temizligine 5 yıl sonra katilsam olur mu? Bebekliyim gelememTamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım
minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin
Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek
Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım
belleza
Lizz
A Anka
lindalinda
SUHAN
wendy
inciitanesi
Psidan
CKbeautyandsheer
clara
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..
Canım saydıklarından sadece kitaplık var bende. Yarın eşimin online eğitimi var ve kitaplığın bulunduğu odada girecek