Popüler Konu Minimal Yaşam

kolay gelsin mia

öncelikle son maddeye bakıyoruz o kısmı hızla geçip ilk maddede karar kılıp regl dönemindeyiz mi diye bir soru yöneltiyoruz kendimize.belkide sadece duygusaldır
Ben değilim ama belki o öyledir

Ben bugün makyaj kutusunu elden geçirdim. Keşke gün gün elemeler yapsak diye de düşünmedim değil. Hem düzen hem sadeleşme oluyor iyi de oluyor

Belki paylaşmak istemediği bir konu vardır ondan gergindir çok da şeyapmamak lazım sebepsiz yere de oluyor bazen dönem dönem önemli olan süreklilik arz etmemesi.
Doğru diyorsun, geçti neyseki

Merhaba
Ecza dolabini elden gecirdiniz mi? :)
Son kullanma tarihi eylülde biten ilaclari attim.

Ben bugün makyaj kutusunu elden geçirdim. Keşke gün gün elemeler yapsak diye de düşünmedim değil. Hem düzen hem sadeleşme oluyor iyi de oluyor
Elinize sağlık kızlar
Geçen gün annemin evinde tarihi geçmiş krem gördüm anne dedim bu krem tarihi geçeli çok olmuş atalım mı
Annem krem bozulmaz dedi
Aaa üzerine niye tarih yazmışlar acaba dedim

Tamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım

minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin

Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek

Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım

belleza
Lizz
A Anka
lindalinda
SUHAN
wendy
inciitanesi
Psidan
CKbeautyandsheer
clara
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..

Konsol, tv ünitesi raf hiç bişey yok kitaplığı da oğlum dershaneye başlayacağında temizledik

Mikancigim ben bu geleneksel Bahar temizligine 5 yıl sonra katilsam olur mu? Bebekliyim gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…