- 27 Haziran 2010
- 6.554
- 13.161
Tatile giderken yapılacak iş çok olurTatile son 8 gün kaldı
Yapılacak iş çok
Yeni bir plan oluşturalım bakalım
Dönünce yapılacak iş daha çok olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile giderken yapılacak iş çok olurTatile son 8 gün kaldı
Yapılacak iş çok
Yeni bir plan oluşturalım bakalım
İş bitmezTatile giderken yapılacak iş çok olur
Dönünce yapılacak iş daha çok olur
Canım saydıklarından sadece kitaplık var bende. Yarın eşimin online eğitimi var ve kitaplığın bulunduğu odada girecek ama yine de görevimi alıyorum yarın olmazsa bir sonraki gün yerine getiririm diye düşünüyorum
Ben varim kizlar valla. Yarina tv unitesi görevini kaptim
Kizim kreşe baslamadan anladim ki eski düzenim olmayacak evde. Ama olsun bakici teyzesi cok iyi. Bazi seyleri gormezden geliyorum. Ama olabildigince sizim görevleri yaparsam kendimi mutlu hissederim.
Harikasınız kızlar yarın bildirim bekliyorum var mı arttıranBen de varııım Mikan
Her gün olabildiğince eleme yapmaya çalışıyorum ama böyle görevler olunca daha motive oluyorum, malum okullar da açılıyor artık evde olma sürem kısalacak
Birkaç günlük tatildeyiz son günleri değerlendiriyoruz, pazartesi günü evde olacağım, görevlere yetişirim bu hafta
özlemiştim bu görevleri :) ben de varımmmmTamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım
minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin
Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek
Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım
belleza
@Lizz
A Anka
lindalinda
@SUHAN
@wendy
inciitanesi
Psidan
@CKbeautyandsheer
@Emma3
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..
KİTaplık var canım da yeni düzenledik demek istemiştimSlmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza
lindalinda
Psidan
inciitanesi
bu kadardık sanırım A Anka nın dolap konsol kitaplık yoktu zaten
Ben çözümü kapaklı kitaplıkda buldum. Kapağı açmaya üşendikleri için hiç bişey koyamıyorlar :))özlemiştim bu görevleri :) ben de varımmmm
1- konsol dediğin salondaki büfe mi oluyor?
2- kitaplık mııı? hmmm şeyy çok iş D kitaplıkta bir rafta okumak istediğim kitapları ayırırım rutin olarak, önümüzdeki bir sene bazen daha fazla sürer yeni kitaplar alınır falan hep devir daim devam eder orda, bir rafı kızıma verdim onun kitaplarını koyuruz. diğer raflarda da kitaplar dolu, kitapların önünde çok fazla ıvır zıvırım duruyor maalesef elimize geçen şeyi koyuyoruz kalıyor gibi oluyor, orayı temizlemek iyi olur
3- tv ünitesi yok hadi yine iyiyim bir iş eksildi
ben bugün evde değilim yaın yapıcamSlmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza
lindalinda
Psidan
inciitanesi
herkes ikinci şans hak eder2 tencereyle vedalaştım. Üçtü aslında ama birine az biraz daha zaman verdim
bellezaben bugün evde değilim yaın yapıcam
yarınki görev ne olkacak toplu yaapyım
Kitaplık duruyor canım, henüz yapamadımSlmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza
lindalinda
Psidan
inciitanesi