Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben varim kizlar valla. Yarina tv unitesi görevini kaptim💪
Kizim kreşe baslamadan anladim ki eski düzenim olmayacak evde. Ama olsun bakici teyzesi cok iyi. Bazi seyleri gormezden geliyorum. Ama olabildigince sizim görevleri yaparsam kendimi mutlu hissederim.

Ben de varııım Mikan Mikan 🎉🎉🎉

Her gün olabildiğince eleme yapmaya çalışıyorum ama böyle görevler olunca daha motive oluyorum, malum okullar da açılıyor artık evde olma sürem kısalacak

Birkaç günlük tatildeyiz son günleri değerlendiriyoruz, pazartesi günü evde olacağım, görevlere yetişirim bu hafta😍

Canım saydıklarından sadece kitaplık var bende. Yarın eşimin online eğitimi var ve kitaplığın bulunduğu odada girecek😏 ama yine de görevimi alıyorum yarın olmazsa bir sonraki gün yerine getiririm diye düşünüyorum🤓

Ben varim kizlar valla. Yarina tv unitesi görevini kaptim💪
Kizim kreşe baslamadan anladim ki eski düzenim olmayacak evde. Ama olsun bakici teyzesi cok iyi. Bazi seyleri gormezden geliyorum. Ama olabildigince sizim görevleri yaparsam kendimi mutlu hissederim.

Ben de varııım Mikan Mikan 🎉🎉🎉

Her gün olabildiğince eleme yapmaya çalışıyorum ama böyle görevler olunca daha motive oluyorum, malum okullar da açılıyor artık evde olma sürem kısalacak

Birkaç günlük tatildeyiz son günleri değerlendiriyoruz, pazartesi günü evde olacağım, görevlere yetişirim bu hafta😍
Harikasınız kızlar 🥳 yarın bildirim bekliyorum 😁 var mı arttıran 😅

Günaydın kizlar
Bugun yapilacaklar
Tv unitesi elden gecirilecek
Tozlar alinacak.
Manikür yapilacak.
Diyete yeniden baslanildi.
Yarinin yemegi yapilacak. Mutfaktan eleme yapilacak.

Tamam tamam senin işler bitene kadar ben başlatayım 😅

minimal gençlik geleneksel bahar temizliği yaklaşırken evi komple bir elden geçirmek isteyenler buyursun gelsin :halay:

Bugün geçti artık ama yarın için ilk görevi veriyorum🤭
-konsol/kitaplık/raf/tv ünitesi-artık evinizde hangisi varsa elden geçirilecek:spor:

Elediklerimizi de paylaşın ki motive olalım 😁

belleza belleza
@Lizz
A Anka
lindalinda lindalinda
@SUHAN
@wendy
inciitanesi inciitanesi
Psidan Psidan
@CKbeautyandsheer
@Emma3
…ve diğer katılmak isteyenler buyursun..
özlemiştim bu görevleri :) ben de varımmmm:KK200::KK200:
1- konsol dediğin salondaki büfe mi oluyor?
2- kitaplık mııı? hmmm şeyy çok iş :KK70:D :KK8:kitaplıkta bir rafta okumak istediğim kitapları ayırırım rutin olarak, önümüzdeki bir sene bazen daha fazla sürer yeni kitaplar alınır falan hep devir daim devam eder orda, bir rafı kızıma verdim onun kitaplarını koyuruz. diğer raflarda da kitaplar dolu, kitapların önünde çok fazla ıvır zıvırım duruyor maalesef elimize geçen şeyi koyuyoruz kalıyor gibi oluyor, orayı temizlemek iyi olur
3- tv ünitesi yok hadi yine iyiyim bir iş eksildi :halay:

Slmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza belleza
lindalinda lindalinda
Psidan Psidan
inciitanesi inciitanesi

bu kadardık sanırım A Anka nın dolap konsol kitaplık yoktu zaten 😅

Slmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza belleza
lindalinda lindalinda
Psidan Psidan
inciitanesi inciitanesi

KİTaplık var canım da yeni düzenledik demek istemiştim

özlemiştim bu görevleri :) ben de varımmmm:KK200::KK200:
1- konsol dediğin salondaki büfe mi oluyor?
2- kitaplık mııı? hmmm şeyy çok iş :KK70:D :KK8:kitaplıkta bir rafta okumak istediğim kitapları ayırırım rutin olarak, önümüzdeki bir sene bazen daha fazla sürer yeni kitaplar alınır falan hep devir daim devam eder orda, bir rafı kızıma verdim onun kitaplarını koyuruz. diğer raflarda da kitaplar dolu, kitapların önünde çok fazla ıvır zıvırım duruyor maalesef elimize geçen şeyi koyuyoruz kalıyor gibi oluyor, orayı temizlemek iyi olur
3- tv ünitesi yok hadi yine iyiyim bir iş eksildi :halay:
Ben çözümü kapaklı kitaplıkda buldum. Kapağı açmaya üşendikleri için hiç bişey koyamıyorlar :))

Bende tv unitesini bitirdim. Elenecek cok bi sey cikmadi. Kendimi tebrik ettim.
Kizim icin kati meyve sıkacağı almistim mutfaktan onu eledim. Satacagim netten. Dogru düzgün kullanmadik bile. Kizimin artik oynamadığı bir poset oyuncak eledim. Eledikce anliyor ki insan aslinda ne kadar cok esyamiz var ve hala hicbir seyimiz yokmuscasina almaya devam ediyoruz inatla. Aldıkça o tatmin duygusunu yasayip hooop tekrardan bi daha. Aslinda kendimizi kendimiz fakirlestiriyoruz. Cok cok dikkat edecegim bundan sonra. Kiyafet ve oyuncak konusunda.

belleza belleza
lindalinda lindalinda
Psidan Psidan
inciitanesi inciitanesi

ben bugün evde değilim yaın yapıcam
yarınki görev ne olkacak toplu yaapyım

belleza belleza
lindalinda lindalinda
Psidan Psidan
inciitanesi inciitanesi

Kitaplık duruyor canım, henüz yapamadım
Oyuncak eledim, 1 parça çamaşır eledim.

X