Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben varim kizlar valla. Yarina tv unitesi görevini kaptim
Kizim kreşe baslamadan anladim ki eski düzenim olmayacak evde. Ama olsun bakici teyzesi cok iyi. Bazi seyleri gormezden geliyorum. Ama olabildigince sizim görevleri yaparsam kendimi mutlu hissederim.

Ben de varııım Mikan

Her gün olabildiğince eleme yapmaya çalışıyorum ama böyle görevler olunca daha motive oluyorum, malum okullar da açılıyor artık evde olma sürem kısalacak

Birkaç günlük tatildeyiz son günleri değerlendiriyoruz, pazartesi günü evde olacağım, görevlere yetişirim bu hafta

Harikasınız kızlar yarın bildirim bekliyorum var mı arttıran

Günaydın kizlar
Bugun yapilacaklar
Tv unitesi elden gecirilecek
Tozlar alinacak.
Manikür yapilacak.
Diyete yeniden baslanildi.
Yarinin yemegi yapilacak. Mutfaktan eleme yapilacak.

özlemiştim bu görevleri :) ben de varımmmm
1- konsol dediğin salondaki büfe mi oluyor?
2- kitaplık mııı? hmmm şeyy çok iş D kitaplıkta bir rafta okumak istediğim kitapları ayırırım rutin olarak, önümüzdeki bir sene bazen daha fazla sürer yeni kitaplar alınır falan hep devir daim devam eder orda, bir rafı kızıma verdim onun kitaplarını koyuruz. diğer raflarda da kitaplar dolu, kitapların önünde çok fazla ıvır zıvırım duruyor maalesef elimize geçen şeyi koyuyoruz kalıyor gibi oluyor, orayı temizlemek iyi olur
3- tv ünitesi yok hadi yine iyiyim bir iş eksildi

Slmlar, konsol elden geçirildi. Yalnız atılacak bir şey çıkmadı. Sadece oraya ait olmayan eşyalar ait oldukları yere gönderildi. Baya toparlandı yine de. Benden böyle sizler neler yaptınız?
belleza
lindalinda
Psidan
inciitanesi

bu kadardık sanırım A Anka nın dolap konsol kitaplık yoktu zaten

KİTaplık var canım da yeni düzenledik demek istemiştim

Ben çözümü kapaklı kitaplıkda buldum. Kapağı açmaya üşendikleri için hiç bişey koyamıyorlar :))

Bende tv unitesini bitirdim. Elenecek cok bi sey cikmadi. Kendimi tebrik ettim.
Kizim icin kati meyve sıkacağı almistim mutfaktan onu eledim. Satacagim netten. Dogru düzgün kullanmadik bile. Kizimin artik oynamadığı bir poset oyuncak eledim. Eledikce anliyor ki insan aslinda ne kadar cok esyamiz var ve hala hicbir seyimiz yokmuscasina almaya devam ediyoruz inatla. Aldıkça o tatmin duygusunu yasayip hooop tekrardan bi daha. Aslinda kendimizi kendimiz fakirlestiriyoruz. Cok cok dikkat edecegim bundan sonra. Kiyafet ve oyuncak konusunda.

ben bugün evde değilim yaın yapıcam
yarınki görev ne olkacak toplu yaapyım

Kitaplık duruyor canım, henüz yapamadım
Oyuncak eledim, 1 parça çamaşır eledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…