Merhabaselam herkese ..nasılsınız. değişiklik falan varmı.herkes iyidir umarım
izin vs bitti ama pek tatil modunda geçiremedik.yurt dışından misafirlerimiz vardı.kvdede ağırladık.sürekli dışarda vakit geçirdik .sonuç yorgunluk.eylül ayında üç günlük bir planımız var .büyük oğlum mini mini birler. onun telaşı başladı.okula yazdırdık çok şükür.2015 doğumlu kararsız kaldım öncesinde zor karar verdim bakalım göreceğiz birkaç hafta içerisinde uyum gösterebilecekmi.küçük oğlumuda kreşe başlatacağım.önümüzdeki haftada onun işlerini halledeceğiz.alışveriş vs artışta okul ihtiyaçlarından dolayı.düzen konusu sıkıntıda. çocuklar başlasın bakalım toparlayacağım inş.
ahh ne güzel hayırlı olsun madem civcivlerimize.seninki kaç doğumluydu.biz dün öğretmeniyle tanıştık heyecan bastı beni.dün görüşme sonrası babası duramadı gidip okul çantası almışMerhabaSUHAN
benimki de mini mini birler olacak bu yıl. haftaya çarşamba okul yolları taştan
Valla o pek farkında değil ama ben çok heyecanlıyım.
Yarın öğretmen kuraları seçilecek.
Okulda ihtiyaç listesi verirler mi bilmiyorum. Verirlerse eksikleri tamamlarız bu süreçte.
Bi ayakkabı aldım, bi tane siyah şort etek aldım okul için.
Çantamız hediye gelecekmiş.
kalem kutusu kalem silgi her şey mevcut zaten anasınıfından.
Hepsi için hayırlı uğurlu olsun.
Şubat'15 doğumluyuz.ahh ne güzel hayırlı olsun madem civcivlerimize.seninki kaç doğumluydu.biz dün öğretmeniyle tanıştık heyecan bastı beni.dün görüşme sonrası babası duramadı gidip okul çantası almışlisteyi verselerde toplumu alsaydık dedim ama ondaki başka bişey
ayakkabısı var kışlık botu yok bi ara ona bakarım.kıyafette eksikleri tamamlıyorum.küçüğün pek bi eksiği yok abiden kalanlar direk ona devroldu
iznemi ayrılıyorsunŞubat'15 doğumluyuz.
Öğretmen seçimi yasak dendi, seçemedik ve bu sebeple kim olacağını da bilemiyoruz. Yarın belli olduğunda tanışırız inşallah. ptesiden itibaren 2 hafta boyunca evde olacağım. Liste verirlerse ben de elimizde olmayanları evimizin altındaki kırtasiyeci ablamızdan alırız topluca. Güzel yazı defteri, Abaküs vs isterler şimdi.
Slm suhan rahatlamak ve anda kalmak benim de ihtiyacım olan şey, diğer maddeler de öyle gerçibir yerden başlayalım bakalım
Bugün sen neyi seçiyorsun?
- mutlu olmayı
- endişelerden kurtulmayı
- geçmişi geride bırakmayı
- gelecek için endişe etmemeyi
- rahatlamayı ve anda kalmayı
- kontrol edilemeyecek şeyler için üzülmemeyi
- herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmeyi
bugün rahatlamayı ve anda kalmayı seçiyorum bakalım. umarım başarılı olurum
yaptıkça ilerleyelim.hepsi birden yürümüyor püffSlm suhan rahatlamak ve anda kalmak benim de ihtiyacım olan şey, diğer maddeler de öyle gerçi
günaydın bellazaGünaydınlarrr
Peki huzuru bozan çevredeki insanlara karşı nasıl bir tutum takınmak gerekiyor hocamyaşadığım bu anımı fark ediyorum.Bu anımda göremediğim tüm şükürlerimi görüyorum.andaki huzurumu fark etmeyi seçiyorum.
evet, okula başlama döneminde evde olmak istedim. :)iznemi ayrılıyorsun
Dinlenmeyi seçiyorumbir yerden başlayalım bakalım
Bugün sen neyi seçiyorsun?
- mutlu olmayı
- endişelerden kurtulmayı
- geçmişi geride bırakmayı
- gelecek için endişe etmemeyi
- rahatlamayı ve anda kalmayı
- kontrol edilemeyecek şeyler için üzülmemeyi
- herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmeyi
bugün rahatlamayı ve anda kalmayı seçiyorum bakalım. umarım başarılı olurum
öncelikle son maddeye bakıyoruz o kısmı hızla geçip ilk maddede karar kılıp regl dönemindeyiz mi diye bir soru yöneltiyoruz kendimize.belkide sadece duygusaldırPeki huzuru bozan çevredeki insanlara karşı nasıl bir tutum takınmak gerekiyor hocam(mesela ben eşim 2 gündür sebepsiz gergin görmezden gelemiyorum )
bizimkiler geçen kış alışmışlardı.beraber oynayabiliyorlarmı şuanDiğer can alıcı sorum şu: çocukları odalarında oynamaya nasıl alıştırabilirim?7/24 değil tabiki ama arada da olsa oynasalar iyi olurdu yani