- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Hımm benim tanidikla görüşüyordum az önce, az önce semaveri yakmışlar MiaSüpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm benim tanidikla görüşüyordum az önce, az önce semaveri yakmışlar MiaSüpersin
Yaa ne güzel olsa da yaksakHımm benim tanidikla görüşüyordum az önce, az önce semaveri yakmışlar Mia
Aaaa tamam ben gıda alışverişi sandımLcw'den bi seyler alacagim kızım icin. Atlet şapka gibi.
Gidayı online almiyorum.Aaaa tamam ben gıda alışverişi sandım
Bi de ucuna bir sey takılıyor, su kaynayınca ötüyor düdük gibi ince bi sesYaa ne güzel olsa da yaksak
Düdüğü sevmedim ama sasirmistim.Bi de ucuna bir sey takılıyor, su kaynayınca ötüyor düdük gibi ince bi ses
Ben mümkün olduğunca online almaya çalışıyorum. Mygross tan alıyorum çok geç getiriyor. Yemek sepetinin banabi bölümünden söyledim hemen 10 dakikada geldi ama fiyatlar baya farklı. Bi de çelikkayalara bakayımGidayı online almiyorum.
Karantinadayken 1 kere aldik mecburen, Celikkayalar getirdi :)
Bizim park da dolu.Düdüğü sevmedim ama sasirmistim.
Bizim yan bina komşuları toplaşıp çıkmış bahçeye, herkes diyor ki "herkes sokakta."
Herkes birbirinden sikayet ediyor.
Evde duran bi biziz sanırım
Bosna desen öyleymiş... Ara sokaklar, denetim yok diye zaten öyle. Bilmiyom. Hayırlısı. Millet markete gidiyoruz diye bayram gezmeye çıkarmış yürüme mesafesinde.Bizim park da dolu.
100 Lira alt limiti var. Zaten birkac cesit sey alsan 100'ü geçer hemen. :)Ben mümkün olduğunca online almaya çalışıyorum. Mygross tan alıyorum çok geç getiriyor. Yemek sepetinin banabi bölümünden söyledim hemen 10 dakikada geldi ama fiyatlar baya farklı. Bi de çelikkayalara bakayım
Aynen her şey pahalı valla100 Lira alt limiti var. Zaten birkac cesit sey alsan 100'ü geçer hemen. :)
Valla işte biz evde otururken hasta olduk yanarım yanarım ona yanarım :))Bosna desen öyleymiş... Ara sokaklar, denetim yok diye zaten öyle. Bilmiyom. Hayırlısı. Millet markete gidiyoruz diye bayram gezmeye çıkarmış yürüme mesafesinde.
Ondan benim evde varBi de ucuna bir sey takılıyor, su kaynayınca ötüyor düdük gibi ince bi ses
İyiymis bu evde kullanim icinOndan benim evde var
Iş yapıyorsam takıyorum kaynadığını duyuyorum
Diğer türlü unutuyorum
bende ayıkladim iki büyük poşetlik çıktı küçülenleri kaldiracagim. ikinci çocuk düşünmüyoruz olursa ona yenisini alirim.Bende küçük kızın kıyafetlerini eledim 1 hurç orta boy çıktı üst komşuma verdim
Küçüğe yazlık alışveriş yapacaktım ama baktım ki bir sürü kıyafeti var o yüzden boş yere yer kalabalığı yapmayacağım
Zaten çabuk büyüyorlar seneye alırım yenşsini