Popüler Konu Minimal Yaşam

Bi de ucuna bir sey takılıyor, su kaynayınca ötüyor düdük gibi ince bi ses 😅
Düdüğü sevmedim ama sasirmistim.
Bizim yan bina komşuları toplaşıp çıkmış bahçeye, herkes diyor ki "herkes sokakta."
Herkes birbirinden sikayet ediyor.
Evde duran bi biziz sanırım 🙈😔

Gidayı online almiyorum.
Karantinadayken 1 kere aldik mecburen, Celikkayalar getirdi :)
Ben mümkün olduğunca online almaya çalışıyorum. Mygross tan alıyorum çok geç getiriyor. Yemek sepetinin banabi bölümünden söyledim hemen 10 dakikada geldi ama fiyatlar baya farklı. Bi de çelikkayalara bakayım 😘

Bizim park da dolu. :olamaz:
Bosna desen öyleymiş... Ara sokaklar, denetim yok diye zaten öyle. Bilmiyom. Hayırlısı. Millet markete gidiyoruz diye bayram gezmeye çıkarmış yürüme mesafesinde.

Ben mümkün olduğunca online almaya çalışıyorum. Mygross tan alıyorum çok geç getiriyor. Yemek sepetinin banabi bölümünden söyledim hemen 10 dakikada geldi ama fiyatlar baya farklı. Bi de çelikkayalara bakayım 😘
100 Lira alt limiti var. Zaten birkac cesit sey alsan 100'ü geçer hemen. :)

1 plastik tabak attım.
Bütün evi çöpe atasım var...

Bu ara bende bebişin işe yaramayan ama temiz durumda olan bazı eşyalarını İnternet satışıyla elden çıkarmaya başladım, ufak tefek ama evden gidince alan açılıyor mutlu oluyorum, hem birinin işi görülüyor uygun fiyata 😊
6lı çay bardağı seti, 6lı kahve yanı, 6 kup, 4 kase ayırdım, birine annem birine ablam birine de yengem talip oldu, hepsinin yerine alternatif vardı mutfakta dolapta bekliyorlardı
Vestiyerde ayakkabılarımızın olduğu bölüm kullanılmıyordu, genelde aynı ayakkabıları giydiğimiz için, özel günlerde ya da klasik giyimde lazım olacakları kutulayıp kaldırdım, orayı bebişin ıslak mendili, bezi, kuru peçeteler gibi raf raf ayırıp depolama alanı yaptım, hem düzenli oldu hem de neyin nerede olduğu daha belli oldu evde

Bu kapanma işi çok iyi geldi bana, en azından evde uzun zamandır yapmam gereken ama bir türlü zaman bulamadığım işleri yaptım 🎉 evden çıkınca aklım evdeki işlerde kalıyordu bu oranı baya azaltmış olduğumu umuyorum 🙈

Bende küçük kızın kıyafetlerini eledim 1 hurç orta boy çıktı üst komşuma verdim 👏👏

Küçüğe yazlık alışveriş yapacaktım ama baktım ki bir sürü kıyafeti var o yüzden boş yere yer kalabalığı yapmayacağım👍👍👍

Zaten çabuk büyüyorlar seneye alırım yenşsini💞💞💞

Bende küçük kızın kıyafetlerini eledim 1 hurç orta boy çıktı üst komşuma verdim 👏👏

Küçüğe yazlık alışveriş yapacaktım ama baktım ki bir sürü kıyafeti var o yüzden boş yere yer kalabalığı yapmayacağım👍👍👍

Zaten çabuk büyüyorlar seneye alırım yenşsini💞💞💞
bende ayıkladim iki büyük poşetlik çıktı küçülenleri kaldiracagim. ikinci çocuk düşünmüyoruz olursa ona yenisini alirim.
gerçekten benim de evi sfirlamak var. ve hiç bişey de almak da istemiyorum boş bir oda olsun :KK70:

Selam kızlar
Dün dinlendigim bir gün oldu ev dağıldı biraz
Bugün biraz detaylı ev temizleyip sonra diş dr gideceğim o yüzden işler bitsin sonrasında dinlenmeyle geçer.
Öğleden sonra da annemler uğrayacak ayırdıklarını vereceğim
Kızımda kreşe başladı bugün ıyı oldu arkadaşlarıyla vakit geçirdi

X