Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkla büyüt bebeğini. her acı geçici, evlat kokusu paha biçilemez
Yaaa ne güzel Allahım sağlıkla buyutmek nasip etsin
Gelmiş gelmekte olan
Sağlıkla büyüsün, sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ayyy ne güzel minik bir bebek
Aaa evet ne güzel aramızdaki en taze anne sensinÇok teşekkür ederim kizlar anneler gününe yetiştim, ne guzel bişey Allah'ım tüm evlatlarımızı korusun kollasin, sağlıklı huzurlu güzelliklerle dolu ömürleri olsun
Dün hasir sepet ve hasir kutu eledimKızlar evde yapay çiçeğim vardı. Sattım letgoda
Bir şey daha eksildi
Eskimişti kullanacak alan yoktuYaaaa naptın niye yaptın yazık değil mi kutu elenir mi yakın olsak ben alırdım
Eline sağlık duzenleme temizlik başlamış evdeBenim zorunlu coştuğum bir haftaydı bu hafta. Kızım benimle aynı boy olunca, benim kıyafetlerimden giyeceğim diye yüklükteki koca hurcu indirmiş yere. Burası aniden sıcak olunca tişört derdindeydi çocuklar. İlla yazlık yazlık diye tutturunca, bende mecburen kıyafetleri ayırdım qma bayağı uğraştırdı. Bir yandan da dışarıda oynayıp toz toprak olduklarından illa makine çalışıyor. Bu erkekler toza toprağa bulanmadan oynayamıyorlar mı ne?! Haliyle çamaşır bitmiyor...bitmiyor. bitince de ben battaniye yıkamasına geçtim hızımı alamayıp. Özetle bu hafta yıkamalı, seçmeli, yerleştirmeli bir hafta oldu.
Büyük halıları kaldırdık. Yıkamacıya verdim. Bu temizliği kolaylaştırır. Daha temizlik yapamadım. Yavaştan oda oda başlarım diyordum ama malum Ramazan ve Kadir gecesi olunca, temizlikle günüm geçmesin dedim. Çocuklar için balondan süs yaptım eve kızımla. Kandil&bayram kutlaması. Sizlerin de kandili, bayramı mübarek olsun.
Elektrikli süpürgenin tüm parçalarını çıkardım. Yıkayabileceklerimi, hortumunu, filtrelerini vs yıkadım. Ondan da temizlik aksadı biraz. İyice kurusun diye bekledim. Makinemin kapağının tırnağını kırmıştı annem. İş görüyordu ama nihayetinde değiştirmek gerekiyordu. Onunda desteğiyle Elektrikli süpürge siparişi verdim.
Mia- dik süpürge konusunda kararsız kaldım. Sende Dyson V10 mu vardı? Herşeyinden memnun musun? Bazen kağıt parçalarını çekmiyor tam dediğini hatırlıyorum. Yanılıyor muyum? Ona vereceğim miktar, kablolu süpürgeden fazla olacak da, içime sinsin istiyorum. Xiaomi dik süpürge nasıl acaba? Kullanan var mı hanımlar?
Geçmiş olsunSelamlar
Dün dinlendigim bir gün oldu
Mini bir dizi izledim
Yemek hazırla topla derken uyudum.
Bugün de gördüğüm işleri yapip dinlenirim.
2 gündür dişim hafiften ağrıyor fazla aktif olamıyorum baş ağrısı yapıyor.
Bayram sonu randevu alacağım.
Sağol canım senin de anneler günün kutlu olsunGeçmiş olsun
Anneler gününüzü de kutlarım kızlar
Evet kutu iyi oluyor bu elediklerim hem eskiydi hem de tek modeldi nereye koysam uyumsuz olduTaktım ben kutulara her şeyi kutuladım
Şimdi okuduğum kitapta da düzenleyicilere gereksiz yazıyor bakalım bitince ne demek istediği oturur kafamdaEvet kutu iyi oluyor bu elediklerim hem eskiydi hem de tek modeldi nereye koysam uyumsuz oldu
Aaa nasıl yaniŞimdi okuduğum kitapta da düzenleyicilere gereksiz yazıyor bakalım bitince ne demek istediği oturur kafamda
Eki Görüntüle 2846445 Eki Görüntüle 2846444
Böyle yazıyor bilmiyorum daha çok okuyamadım diğer sayfaları