Popüler Konu Minimal Yaşam

sağlıkla büyüt bebeğini. her acı geçici, evlat kokusu paha biçilemez :KK68::KK68:

Yaaa ne güzel Allahım sağlıkla buyutmek nasip etsin 😍

Gelmiş gelmekte olan😍

Sağlıkla büyüsün, sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙏🏻

Ayyy ne güzel minik bir bebek 👶

Çok teşekkür ederim kizlar😊🥰🤗❤️🧿🤭☀️🧸🦋🐞 anneler gününe yetiştim, ne guzel bişey🥲❤️ Allah'ım tüm evlatlarımızı korusun kollasin, sağlıklı huzurlu güzelliklerle dolu ömürleri olsun 🙏❤️

Benim zorunlu coştuğum bir haftaydı bu hafta. Kızım benimle aynı boy olunca, benim kıyafetlerimden giyeceğim diye yüklükteki koca hurcu indirmiş yere.🙄 Burası aniden sıcak olunca tişört derdindeydi çocuklar. İlla yazlık yazlık diye tutturunca, bende mecburen kıyafetleri ayırdım qma bayağı uğraştırdı. Bir yandan da dışarıda oynayıp toz toprak olduklarından illa makine çalışıyor. Bu erkekler toza toprağa bulanmadan oynayamıyorlar mı ne?! Haliyle çamaşır bitmiyor...bitmiyor. bitince de ben battaniye yıkamasına geçtim hızımı alamayıp. Özetle bu hafta yıkamalı, seçmeli, yerleştirmeli bir hafta oldu.

Büyük halıları kaldırdık. Yıkamacıya verdim. Bu temizliği kolaylaştırır. Daha temizlik yapamadım. Yavaştan oda oda başlarım diyordum ama malum Ramazan ve Kadir gecesi olunca, temizlikle günüm geçmesin dedim. Çocuklar için balondan süs yaptım eve kızımla. Kandil&bayram kutlaması.🥰 Sizlerin de kandili, bayramı mübarek olsun.

Elektrikli süpürgenin tüm parçalarını çıkardım. Yıkayabileceklerimi, hortumunu, filtrelerini vs yıkadım. Ondan da temizlik aksadı biraz. İyice kurusun diye bekledim. Makinemin kapağının tırnağını kırmıştı annem. İş görüyordu ama nihayetinde değiştirmek gerekiyordu. Onunda desteğiyle Elektrikli süpürge siparişi verdim.

Mia- Mia- dik süpürge konusunda kararsız kaldım. Sende Dyson V10 mu vardı? Herşeyinden memnun musun? Bazen kağıt parçalarını çekmiyor tam dediğini hatırlıyorum. Yanılıyor muyum? Ona vereceğim miktar, kablolu süpürgeden fazla olacak da, içime sinsin istiyorum. Xiaomi dik süpürge nasıl acaba? Kullanan var mı hanımlar?😊

Benim zorunlu coştuğum bir haftaydı bu hafta. Kızım benimle aynı boy olunca, benim kıyafetlerimden giyeceğim diye yüklükteki koca hurcu indirmiş yere.🙄 Burası aniden sıcak olunca tişört derdindeydi çocuklar. İlla yazlık yazlık diye tutturunca, bende mecburen kıyafetleri ayırdım qma bayağı uğraştırdı. Bir yandan da dışarıda oynayıp toz toprak olduklarından illa makine çalışıyor. Bu erkekler toza toprağa bulanmadan oynayamıyorlar mı ne?! Haliyle çamaşır bitmiyor...bitmiyor. bitince de ben battaniye yıkamasına geçtim hızımı alamayıp. Özetle bu hafta yıkamalı, seçmeli, yerleştirmeli bir hafta oldu.

Büyük halıları kaldırdık. Yıkamacıya verdim. Bu temizliği kolaylaştırır. Daha temizlik yapamadım. Yavaştan oda oda başlarım diyordum ama malum Ramazan ve Kadir gecesi olunca, temizlikle günüm geçmesin dedim. Çocuklar için balondan süs yaptım eve kızımla. Kandil&bayram kutlaması.🥰 Sizlerin de kandili, bayramı mübarek olsun.

Elektrikli süpürgenin tüm parçalarını çıkardım. Yıkayabileceklerimi, hortumunu, filtrelerini vs yıkadım. Ondan da temizlik aksadı biraz. İyice kurusun diye bekledim. Makinemin kapağının tırnağını kırmıştı annem. İş görüyordu ama nihayetinde değiştirmek gerekiyordu. Onunda desteğiyle Elektrikli süpürge siparişi verdim.

Mia- Mia- dik süpürge konusunda kararsız kaldım. Sende Dyson V10 mu vardı? Herşeyinden memnun musun? Bazen kağıt parçalarını çekmiyor tam dediğini hatırlıyorum. Yanılıyor muyum? Ona vereceğim miktar, kablolu süpürgeden fazla olacak da, içime sinsin istiyorum. Xiaomi dik süpürge nasıl acaba? Kullanan var mı hanımlar?😊
Eline sağlık duzenleme temizlik başlamış evde 😊
Seninde kandilin mübarek olsun

Supurge dyson v7 var
Küçük kağıtları topluyor ama büyükleri çekmiyor fındık kadar olanları mesela
Donen başlığı olduğu için sanırım
Onun dışında çok memnunum
Hergun evi 1 tur süpürüyorum haznesi yarıya kadar doluyor bu toz kir nasıl oluyor bu kadar anlamıyorum
Evi toplarken büyük kağıtları da elimle toplayıp 15 dk süpürüyorum tüm evi baya kolaylık

Son düzenleme:
Selamlar
Dün dinlendigim bir gün oldu
Mini bir dizi izledim
Yemek hazırla topla derken uyudum.

Bugün de gördüğüm işleri yapip dinlenirim.
2 gündür dişim hafiften ağrıyor fazla aktif olamıyorum baş ağrısı yapıyor.
Bayram sonu randevu alacağım.

Selamlar
Dün dinlendigim bir gün oldu
Mini bir dizi izledim
Yemek hazırla topla derken uyudum.

Bugün de gördüğüm işleri yapip dinlenirim.
2 gündür dişim hafiften ağrıyor fazla aktif olamıyorum baş ağrısı yapıyor.
Bayram sonu randevu alacağım.
Geçmiş olsun

Anneler gününüzü de kutlarım kızlar💐

Selam kızlar dün yorucu bir gün oldu
Dışarı işlerimiz vardı
Bugün de markete gittim
Yufkaciya gittim.
Bahçe için sebze çimi aldım
Karpuz çilek domates salatalık kabak biber
Diğer yeşillik için tohum yokmuş internetten bakacağım artık
Hava ruzgarli olmasa bahçeye çıkardım 2 gün sonra ekeceğiz

Akşama yemek var etrafı toplasam yeter.

37B51A20-C2E2-4A58-BDC7-AC16ED6A2998.jpeg 2E427973-BA26-44FC-98AF-DAEA851EFB95.jpeg
Böyle yazıyor bilmiyorum daha çok okuyamadım diğer sayfaları

Selam kızlar naber bayağıdır yazamıyorum hiç iş yapasım da gelmiyor aslında elenecek o kadar çok şey var ki
Kyafetler
Küçük kızın oyuncakları
Mutfak eşyaları🙉🙉🙉🙉

Eki Görüntüle 2846445 Eki Görüntüle 2846444
Böyle yazıyor bilmiyorum daha çok okuyamadım diğer sayfaları

Kullandığınız eşyaları zaten düzenlemeye gerek yok diyor aktif oldukları için bir yerde dursa yeter diyor kullanmadiklariniz sabit durur onları ayiklayin diyor da
Mesela takı kutum çok kullanışlı oldu her eşyamı topladı ne nerde biliyorum
Aynı şekilde kalem kutusu eylülün dosya kağıt eşyaları içinde geçerli ama çok detaycı değilim tabi kalemleri gruplara ayırmam mesela hepsi bir yerde durur.

X