Ahh ya bu çok güzelmişEki Görüntüle 2842019
Ornek bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh ya bu çok güzelmişEki Görüntüle 2842019
Ornek bu şekilde
Evet birden azalmak çok mümkün olmuyor ama zamanla istediğin düzeye geliyorsunminimallik en iyisi boş eşyalar her zaman sinirimiz bozmuştur kendi evime geçince kesinlikle minimal bir hayat süreceğim :)
Aynen bu tarz çok havalı duruyo komodinler değil tabi daha düz hatlı bir model olabilirAhh ya bu çok güzelmiş
Konu baza içi olunca ben sadece içine baktım yoksa komidin de başlık da tarzım değil biliyorsun ama baza içi bölmeli falan çok güzelmişAynen bu tarz çok havalı duruyo komodinler değil tabi daha düz hatlı bir model olabilir
Aynen çok kullanışlı olur böyle ici deKonu baza içi olunca ben sadece içine baktım yoksa komidin de başlık da tarzım değil biliyorsun ama baza içi bölmeli falan çok güzelmiş
Bu gün bizim ev de toplu ben de bizim dolaba el atayım sevmediğim kıyafetleri ayıracağım.Selam kızlar
Dün çok fazla iş yapamadım
Keyif yapma tarafım ağır bastı
Bugün de günümü hızlıca düşündüm
Antin kuntin işlerle uğraşabilirim.
Kiyafet dolabımi düzenleyeceğim
Vaktim kalırsa eşimin dolabına bakacağım
Mağlum açık dolap olunca dağınıklık belli oluyor yoksa elimi sürmezdim
Kolay gelsin ankamĞ
Bu gün bizim ev de toplu ben de bizim dolaba el atayım sevmediğim kıyafetleri ayıracağım.
Miacim doğurdum geldim saka bi yana o kadar kolay olmadı tabi ama cok şükür sağlıkla atlattık, iyiyiz. Dikiş ağrılarım var şuan, anca toparlanicam bakalim..
sağlıkla büyüt bebeğini. her acı geçici, evlat kokusu paha biçilemezMiacim doğurdum geldim saka bi yana o kadar kolay olmadı tabi ama cok şükür sağlıkla atlattık, iyiyiz. Dikiş ağrılarım var şuan, anca toparlanicam bakalim..
Yaaa ne güzel Allahım sağlıkla buyutmek nasip etsinMiacim doğurdum geldim saka bi yana o kadar kolay olmadı tabi ama cok şükür sağlıkla atlattık, iyiyiz. Dikiş ağrılarım var şuan, anca toparlanicam bakalim..
Gelmiş gelmekte olanMiacim doğurdum geldim saka bi yana o kadar kolay olmadı tabi ama cok şükür sağlıkla atlattık, iyiyiz. Dikiş ağrılarım var şuan, anca toparlanicam bakalim..
olsun bayram sonu devam ederiz artık bu işlereHarikasın
Benim enerjim yok bu gün de bi tutturamadık aynı güne enerjileri