Gitme ben burdayımüç vakte kadar kimse yazmazsa terki diyar edicem minimal yaşam topiğini.sağlıkla kalın
ben de mutfak dolaplarına giriştim dün. umarım bugün bitirebilirim
Ne oldu buraya mia anka nerdelerrrr
Pasifmi post
Yaaa çok üzüldüm bir yanım kal istiyor bir yanım yolunu hayatını çizmen mutlu ediyor.Herkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. BaştaMia- elecda olmak üzere Lizz belleza A Anka S Salty lindalinda wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın
İnstaya çok girmiyorum ama peşini bırakmam. İnan şu an çok hüzünlüyüm ama benim için şu an doğru olan bu gibi hissediyorumYaaa çok üzüldüm bir yanım kal istiyor bir yanım yolunu hayatını çizmen mutlu ediyor.
Kalemi artık eline almışsın sonrası kolay .
Ne zaman istersen bana yazabilirsin.
Yolun açık mutlu huzurlu bir hayatın olsun
Anlıyorum.İnstaya çok girmiyorum ama peşini bırakmam. İnan şu an çok hüzünlüyüm ama benim için şu an doğru olan bu gibi hissediyorum
Senin de öyleAnlıyorum.
Bazen yeni başlangıçlar gerekiyor
Her zaman yerin ayrı olacak
BeğenmedimHerkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. BaştaMia- elecda olmak üzere Lizz belleza A Anka S Salty lindalinda wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın
Ağlatma beni şimdiBeğenmedim
Sanırım bütün duygularımı anlatır
Yolun açık olsun canım. Ne zaman ihtiyaç duyarsan buradayızHerkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. BaştaMia- elecda olmak üzere Lizz belleza A Anka S Salty lindalinda wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın