Popüler Konu Minimal Yaşam

Bu arada geçen ay ben de mutfak dolabına giriştim ama bitirmem 1 ay sürdü

ben de mutfak dolaplarına giriştim dün. umarım bugün bitirebilirim

Herkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. Başta Mia- elecda olmak üzere Lizz belleza A Anka S Salty lindalinda wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın

Yaaa çok üzüldüm bir yanım kal istiyor bir yanım yolunu hayatını çizmen mutlu ediyor.
Kalemi artık eline almışsın sonrası kolay .
Ne zaman istersen bana yazabilirsin.
Yolun açık mutlu huzurlu bir hayatın olsun

İnstaya çok girmiyorum ama peşini bırakmam. İnan şu an çok hüzünlüyüm ama benim için şu an doğru olan bu gibi hissediyorum

Beğenmedim
Sanırım bütün duygularımı anlatır

Yolun açık olsun canım. Ne zaman ihtiyaç duyarsan buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…