Popüler Konu Minimal Yaşam

Tatli, duyarlı, naif yürekli mikancim vedani şimdi okudum, içim çok buruk oldu.. eskisi gibi ben de giremiyorum siteye ama orda olduğunu bilmek güzeldi, huzurluydu. Bu isteğine çok saygı duyuyorum.. insan bazen uzaklaşmak istiyor, kendine dönmek, kendi içinde yeniden bir bütün olmak.. benim de çoğu zaman ihtiyaç duyduğum bir şey bu..dilerim ki güzel kalbinden geçen beklentilerin özlemlerin hayallerin bir bir gercek olsun..

Seni tanımaktan çok mutluluk duydum ben de, hislerimiz karşılıklıyakınlığın, samimiyetin ve içtenliğin için teşekkür ederim. Keşke hayatımın rutin akışı içinde tanışmış olsaydık, bunu çok isterdim. Bir gün yeniden yollarımız kesisecek ama, bunu biliyorum

Güzellikler hep seninle olsun

selams,

bugün yaptıklarımı yazayım da rahatlayayım

-açık balkonun ders araları kahverengi olmuştu artık. derzlerini beyazlattım. çamaşır suyu ile son kez silip, kilim serdim.
-3 makine çamaşır yıkadım kuruttum.
-yemek yaptım. bamya+makarna
-eşim evi süpürdü ben sildim.
-banyoyu kırkladım. paspaslarını serdim.

bugünlük fazla bile oldu

Eline sağlık kopamıyoruz bu sayfadan

Ben de taşınma bahar temizliği bahanesiyle sevmedigim, kullanışlı olmayan, fazlalik olan, yer tutan esyalari bir bir atiyorum veya elden çıkarıyorum

Bi arkadaş yazmıştı. Cafe sohbet sayfasından temizlik sayfasına dönmüş diye. O sebeple buraya yazmak istedim
Yoksa sohbet konusu olduğunda cafe ye gelirim
Böyle eleştiri yapanlar farklı bir konu açmıyorsa o eleştiri benim için önemsiz kalıyor.
Hem biz orda daha rahat konuşalım diye açmıştım

Sonda takarken görülür ama en başta takıyolar. Çok kalabalık olmaz. Sonra zaten yeşil örtü örtüyolar. Bir daha gözükmüyor.

İşlem öncesi çıkarıyorlar

Resmen demoralize oldum inşallah orterler ne diyim

Resmen demoralize oldum inşallah orterler ne diyim
Ahhh kıyamam mesajları yanlış yere alıntılamışsın yalnız:)) canım hiç takma o konuları artık onlar o kadar çok alışmış ki hiç umurlarında değil herkes işini yapıyor. Zaten spinal olursan sohbet muhabbet eşliğinde gidiyor doğum.

Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için de

Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için de
Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecek
Bize anormal gelen şeyler dr sıradan geliyor
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel

Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin çok heyecanlı anlar bu anlar anlıyorum seni

Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecek
Bize anormal gelen şeyler dr sıradan geliyor
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel

Sağolun kizlar inşallah huzurlu sorunsuz bir doğum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…