Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatli, duyarlı, naif yürekli mikancim vedani şimdi okudum, içim çok buruk oldu.. eskisi gibi ben de giremiyorum siteye ama orda olduğunu bilmek güzeldi, huzurluydu. Bu isteğine çok saygı duyuyorum.. insan bazen uzaklaşmak istiyor, kendine dönmek, kendi içinde yeniden bir bütün olmak.. benim de çoğu zaman ihtiyaç duyduğum bir şey bu..dilerim ki güzel kalbinden geçen beklentilerin özlemlerin hayallerin bir bir gercek olsun..Herkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. Başta Mia- @elecda olmak üzere Lizz belleza A Anka @Salty @lindalinda @wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın
Eline sağlık kopamıyoruz bu sayfadanselams,
bugün yaptıklarımı yazayım da rahatlayayım
-açık balkonun ders araları kahverengi olmuştu artık. derzlerini beyazlattım. çamaşır suyu ile son kez silip, kilim serdim.
-3 makine çamaşır yıkadım kuruttum.
-yemek yaptım. bamya+makarna
-eşim evi süpürdü ben sildim.
-banyoyu kırkladım. paspaslarını serdim.
bugünlük fazla bile oldu
Bi arkadaş yazmıştı. Cafe sohbet sayfasından temizlik sayfasına dönmüş diye. O sebeple buraya yazmak istedimEline sağlık kopamıyoruz bu sayfadan
Böyle eleştiri yapanlar farklı bir konu açmıyorsa o eleştiri benim için önemsiz kalıyor.Bi arkadaş yazmıştı. Cafe sohbet sayfasından temizlik sayfasına dönmüş diye. O sebeple buraya yazmak istedim
Yoksa sohbet konusu olduğunda cafe ye gelirim
Eline sağlıkBen de taşınma bahar temizliği bahanesiyle sevmedigim, kullanışlı olmayan, fazlalik olan, yer tutan esyalari bir bir atiyorum veya elden çıkarıyorum
Önlük üst tarafında kalıyor gibi düşün belden aşağısı çıplak bir tek sen görmüyorsun, ameliyathanede doktordan başka insanlar da oluyor herkes görüyor yani ona göre
Ben de son gün aynı yontemi kullanacağım canim, ayna ve jilet
Sonda takarken görülür ama en başta takıyolar. Çok kalabalık olmaz. Sonra zaten yeşil örtü örtüyolar. Bir daha gözükmüyor.
İşlem öncesi çıkarıyorlar
Ahhh kıyamam mesajları yanlış yere alıntılamışsın yalnız:)) canım hiç takma o konuları artık onlar o kadar çok alışmış ki hiç umurlarında değil herkes işini yapıyor. Zaten spinal olursan sohbet muhabbet eşliğinde gidiyor doğum.Resmen demoralize oldum inşallah orterler ne diyim
Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için deAhhh kıyamam mesajları yanlış yere alıntılamışsın yalnız:)) canım hiç takma o konuları artık onlar o kadar çok alışmış ki hiç umurlarında değil herkes işini yapıyor. Zaten spinal olursan sohbet muhabbet eşliğinde gidiyor doğum.
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin çok heyecanlı anlar bu anlar anlıyorum seniAyy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için de
Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecekAyy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için de
Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin çok heyecanlı anlar bu anlar anlıyorum seni
Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecek
Bize anormal gelen şeyler dr sıradan geliyor
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel
Mia seni çok özlemiş deSoralım yarın bakalım gelir inşallah
kıla tüye takılma, gir doğur çık. bebeğine ve mucizene odaklan. o anlar bi daha eline geçemiyor hatırlamakta bile zorlanıyor insan.Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim okuyan herkesten özür diliyorum iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik teşekkür ederim desteğiniz için de