Popüler Konu Minimal Yaşam

Herkese merhabalar, konuşmaya nerden başlasam bilmiyorum. 2018 yılında burayı keşfettiğimde gerçekten kim olduğumu, neyi neden yaptığımı bilmediğim bir evreden yeni yeni çıkıyordum. Desteğe ihtiyacım vardı ama en yakınlarımla bile mesafelerin açıldığı bir zamandı. O yaz tatili annemgilde memleketteydim. Büyük oğlum daha 2 yaşını doldurmamıştı. Sonra hayatıma minimal yaşam ve verimli rutin sayfaları girdi. Tünelin sonundaki ışık gibiydi bu iki sayfa da. Bir çırpıda okudum herşeyi. Uzun zamandır okuduğum hiç bir şeyden böyle keyif almamıştım. Hemen kırtasiyeye gittim kendime güzel bir defter aldım. Başladım kafamda kendi evimi oda oda düzenlemeye. Elden çıkarılacakların listesini yaptım. Yeni kararlarımı yazdım. Elecdanın yıllık değerlendirmesini yaptım. Yeni hedefler belirledim vs. Hala aynı defteri kullanıyorum. Tüm Notlar duruyor, arada bakıp vay be nereden nereye gelmişsin diyorum. Hala yolum uzun farkındayım. Bu sayfanın yeri bende ayrı olduğu için vedayı burdan yapmak istedim. Hepinizi gerçekten çok sevdim. Başta Mia- Mia- @elecda olmak üzere Lizz Lizz belleza belleza A Anka @Salty @lindalinda @wendy ve şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım hayatıma dokunduğunuz ve güzellikler kattığınız için çok teşekkür ederim :KK200: Aktif kullandığım tek sosyal medya burası kalmıştı ama artık biraz öğrendiklerimle demlenme zamanı geldi gibi hissediyorum. Kendinize çok iyi bakın🌸
Tatli, duyarlı, naif yürekli mikancim❤️ vedani şimdi okudum, içim çok buruk oldu.. eskisi gibi ben de giremiyorum siteye ama orda olduğunu bilmek güzeldi, huzurluydu. Bu isteğine çok saygı duyuyorum.. insan bazen uzaklaşmak istiyor, kendine dönmek, kendi içinde yeniden bir bütün olmak.. benim de çoğu zaman ihtiyaç duyduğum bir şey bu..dilerim ki güzel kalbinden geçen beklentilerin özlemlerin hayallerin bir bir gercek olsun.. 🌿🌺

Seni tanımaktan çok mutluluk duydum ben de, hislerimiz karşılıklı❤️yakınlığın, samimiyetin ve içtenliğin için teşekkür ederim. Keşke hayatımın rutin akışı içinde tanışmış olsaydık, bunu çok isterdim. Bir gün yeniden yollarımız kesisecek ama, bunu biliyorum😌🌼☀️🍀💛

Güzellikler hep seninle olsun💫✨💫✨💫✨

selams,

bugün yaptıklarımı yazayım da rahatlayayım :KK70:

-açık balkonun ders araları kahverengi olmuştu artık. derzlerini beyazlattım. çamaşır suyu ile son kez silip, kilim serdim.
-3 makine çamaşır yıkadım kuruttum.
-yemek yaptım. bamya+makarna
-eşim evi süpürdü ben sildim.
-banyoyu kırkladım. paspaslarını serdim.

bugünlük fazla bile oldu :KK70:

selams,

bugün yaptıklarımı yazayım da rahatlayayım :KK70:

-açık balkonun ders araları kahverengi olmuştu artık. derzlerini beyazlattım. çamaşır suyu ile son kez silip, kilim serdim.
-3 makine çamaşır yıkadım kuruttum.
-yemek yaptım. bamya+makarna
-eşim evi süpürdü ben sildim.
-banyoyu kırkladım. paspaslarını serdim.

bugünlük fazla bile oldu :KK70:
Eline sağlık kopamıyoruz bu sayfadan 😁

Ben de taşınma bahar temizliği bahanesiyle sevmedigim, kullanışlı olmayan, fazlalik olan, yer tutan esyalari bir bir atiyorum veya elden çıkarıyorum 😊

Bi arkadaş yazmıştı. Cafe sohbet sayfasından temizlik sayfasına dönmüş diye. O sebeple buraya yazmak istedim 😄
Yoksa sohbet konusu olduğunda cafe ye gelirim 🤗
Böyle eleştiri yapanlar farklı bir konu açmıyorsa o eleştiri benim için önemsiz kalıyor.
Hem biz orda daha rahat konuşalım diye açmıştım😂

Önlük üst tarafında kalıyor gibi düşün belden aşağısı çıplak bir tek sen görmüyorsun, ameliyathanede doktordan başka insanlar da oluyor herkes görüyor yani ona göre 🙂
Ben de son gün aynı yontemi kullanacağım canim, ayna ve jilet

Sonda takarken görülür ama en başta takıyolar. Çok kalabalık olmaz. Sonra zaten yeşil örtü örtüyolar. Bir daha gözükmüyor.

İşlem öncesi çıkarıyorlar

Resmen demoralize oldum😢😢😢😢 inşallah orterler ne diyim🥺

Resmen demoralize oldum😢😢😢😢 inşallah orterler ne diyim🥺
Ahhh kıyamam mesajları yanlış yere alıntılamışsın yalnız:)) canım hiç takma o konuları artık onlar o kadar çok alışmış ki hiç umurlarında değil herkes işini yapıyor. Zaten spinal olursan sohbet muhabbet eşliğinde gidiyor doğum.

Ahhh kıyamam mesajları yanlış yere alıntılamışsın yalnız:)) canım hiç takma o konuları artık onlar o kadar çok alışmış ki hiç umurlarında değil herkes işini yapıyor. Zaten spinal olursan sohbet muhabbet eşliğinde gidiyor doğum.
Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim😆😆😆 okuyan herkesten özür diliyorum😢 iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik:ruh: teşekkür ederim desteğiniz için de🌺🌺🌺

Ayy şok oldum şuan, farkında bile degilim😆😆😆 okuyan herkesten özür diliyorum😢 iki gün sonra doğuma gidiyorum kafam biraz karisik:ruh: teşekkür ederim desteğiniz için de🌺🌺🌺
Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecek
Bize anormal gelen şeyler dr sıradan geliyor
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel 😊

Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :KK36: çok heyecanlı anlar bu anlar anlıyorum seni 💐💐

Canım hiç gerilme sonuca odaklan herşey güzel geçecek
Bize anormal gelen şeyler dr sıradan geliyor
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin ne güzel 😊

Sağolun kizlar❤️❤️❤️ inşallah huzurlu sorunsuz bir doğum olsun🌺🌺🌺

X