Bizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.Selam kızlar 2 günüm yoğun geçti
Ev de dağıldı haliyle
Dün sadece mutfağı topladım eylülün ödevini yaptırdım
Pazar öğlen eskişehire gittik baya kalabalıktı
Ayakkabı aldı eşim kızım
Yemek yedik annemi ziyaret ettik eve döndük
Değişiklik oldu bize de
Bugünde ev toplama yapılacak
Süpür sil işleri
Ve yemek yapılır
Seni unutmak ne mümkünAaa hatırlamaz mıyım ne güzel muhabbet ederdik
yalnız mesajı yazdım bi tereddüt ettim sen hatırlar mısın ki diye
Geçmiş olsun.. iyiyim ben sen nasılsın, diyet nasıl gidiyorEşim hastaydı pek giremedim. Nasılsın canımbenden pek atraksiyon çıkmıyor ya konuya eşlik edemiyorum :)) mianın baskısıyla ittire ittire bişeyler yapıyorum
Diyet aynı yaa gitmiyor vallaGeçmiş olsun.. iyiyim ben sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor
Ne güzel yapmışsınız ve afiyet olsun çok meşhurdur bozası helvasıBizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.
Sadeliğin avantajları her odayı istediğin hale getirebiliyorsunSelam kizlar
Biz de esimle karar verdik cocuklarin odasiyla kendi yatak odamizi degistik. Bizim oda büyüktü, bize gerekli degil ama cocuklara lazim. Yatagimizi, ic camasiri ve basucu komidinlerimizi aldik o kadar. 5 kapili dolabimizi da cocuklara biraktik. Biz de cocuklarin 3 kapilisina yerlestirdik esyalarimizi. Kiyafet eledik ne güzel oldu. Eskiden deseler inanmazdim tek basima bir odayi dolduracak kiyafetim vardi simdi 3 kapili bir dolaba hem esimin hem benim kiyafetlerimiz sigiyor. Ha bu arada cocuk kiyafetleri iki kapiliya sigdi, diger dolaplar bos kaldine cok gereksiz esyamiz varmis
Eline sağlıkGünaydınlar
Oturma odası mutfak süpürüldü.
Oturma odasının penceresi ve balkona açılan cam kapısı silindi.
Tozu alındı.
Koridordaki dolaplar ve ayna silindi.
Dış kapıların tozu alındı.
1 mak çamaşır yıkanıyor.
Annem evi siliyor.
Şimdi coffee time
Sadece çalışma odası ve salonun camı kaldı. Bu hafta yaparım.
Öğleden sonra ful ders var.
Yarın da okulda dersim ve nöbetim var.
Havalar da çok güzel.
Bir şiir var ya ‘Ben her bahar aşık olmam, ben her bahar gitmek isterim’ diye. Gerçekten gidesim var tebdil-i mekana ihtiyacım var tabi önce sağlık
Teşekkür ederim miaEline sağlık
Evin mis gibi oldu.
Herşey gönlüne gore olsun mikanim
Şu cümleyi kurmam için kaç fırın ekmek yemem lazım acabaSelamlar
Bugün yapılacak birşey yok yemek var
Kızımı kreşten alınca banyo yaptırırım etrafı toplarım
Yemek hazirlarim eylüle bu kadar
Oyy minnak ellerini yerim şenin maşallahHalı dokuyoruz şimdi de
Evet süreç nasıl ilerler bilmiyorumGünaydın kızlar
Dün izinliydim biraz dinlendim biraz iş yaptım
Mia- bende işyerine evden yemek getiriyorum
Hem sağlıklı hem de ekonomik oluyor.
Ama zeytinyağlı yemek kaldıysa onu getiririm ya da yulaf yoğurt vs
Erkekler için süreç daha farklı olabilir.
Oyy maşallahHalı dokuyoruz şimdi de
SelamlarÖğleden sonra eve yürüme mesafesinde mesire alanı var kahvemizi yapıp oraya gittik. Çocuklar koşturdu iyi oldu. Bir grup ergen vardı benim küçük oğlanı sevmeye gelip durdular maske de yok üstelik kırmızı bölgeyiz. Uzaktan sevin yaklaştırmıyoruz dedim ama kızların biri gitti biri geldi. Gençlerin kalbini de kırmak istemedim ama gerildim biraz.
Gelince çocukları yıkadım.
WC lavabo yıkadım.
Çamaşır mak. Çalışıyor.
Kendim yıkandım.
Kısır yaptık yedik.
Ve kapanış...
Sizler neler yapıyorsunuz yazmıyorsunuz.Mia- belleza @Norma J A Anka ve diğerleri.. sayfaya atraksiyon lazım yazın siz de
Ben de eve balkon oturma grubu aldım. plastik ama koltuk şeklinde rahat bişiiŞu ara hava soğuk geçiyor burda
Dışarı çıkamadık
Eşimin ve benim eksikleri tamamlıyoruz
Ayak topuk törpüsü aldim
Vücut losyonu ve yazlık 2 üst aldim
Birde takip ettiğim indirime giren pasta standını aldim
Eşim için sefer kabı aldim
Öğlenleri yemek götüreceğim kızımı alırken
O yüzden yeni bir rutin oluşturmam gerekebilir
Mia catering
Böyle işte
Güle güle kullanBen de eve balkon oturma grubu aldım. plastik ama koltuk şeklinde rahat bişii