Popüler Konu Minimal Yaşam

Bizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.

Eşim hastaydı pek giremedim. Nasılsın canım benden pek atraksiyon çıkmıyor ya konuya eşlik edemiyorum :)) mianın baskısıyla ittire ittire bişeyler yapıyorum
Geçmiş olsun.. iyiyim ben sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor

Günaydınlar
Oturma odası mutfak süpürüldü.
Oturma odasının penceresi ve balkona açılan cam kapısı silindi.
Tozu alındı.
Koridordaki dolaplar ve ayna silindi.
Dış kapıların tozu alındı.
1 mak çamaşır yıkanıyor.
Annem evi siliyor.
Şimdi coffee time

Sadece çalışma odası ve salonun camı kaldı. Bu hafta yaparım.
Öğleden sonra ful ders var.
Yarın da okulda dersim ve nöbetim var.
Havalar da çok güzel.

Bir şiir var ya ‘Ben her bahar aşık olmam, ben her bahar gitmek isterim’ diye. Gerçekten gidesim var tebdil-i mekana ihtiyacım var tabi önce sağlık

Bizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.
Ne güzel yapmışsınız ve afiyet olsun çok meşhurdur bozası helvası

Sadeliğin avantajları her odayı istediğin hale getirebiliyorsun

Birde ne sevdiğini bildikten sonra çok kıyafete ihtiyaç duyulmuyor
Çok kıyafet olunca her kıyafet kullanılmıyor da
Az ve öz her zaman iyidir.

Ve çocuklara dolap çok olması avantaj
Kitapları oyuncakları herşeyi toparlar evde.

Hoşgeldin seni görmeyi özledim buralarda

Son düzenleme:
Eline sağlık
Evin mis gibi oldu.

Herşey gönlüne gore olsun mikanim

Evet süreç nasıl ilerler bilmiyorum
Deneyeceğiz bakalım

Bugün mesela yemek kalmıştı evde getireyim mi dedim istemedi
Kızımı kreşten alınca yolda karşılaştık yemeğe gidiyorlarmış.
Keyfî bilir

Selamlar
2 gündür annem bendeydi. Burda havalar epey soğuk. Benim de mutfak camı ve birkaç kapı kaldı silinecek.

Ben de eve balkon oturma grubu aldım. plastik ama koltuk şeklinde rahat bişii

Ben de bu sabah ayakkabı ararken ne zamandır giymediğim bir kaç ayakkabı çarptı gözüme.
giymeyeceksem eleyeceğim.

kızıma bu sezon bir şey almamaya karar vermiştim. Almadım ve ihtiyaç da duymadık. boyu uzadığı için pamuklu taytlara ihtiyacımız oldu ama yine de olanlarla idare ettim.
Yaz için de bir sürü kıyafetimiz var. bence onlar da idare eder. bu sebeple ona kıyafet alma konusunu kapattım.

kendim için de moralim bozuk. kilo veremiyorum ve bu sebeple dolabımda olan giymek istediğim şeyleri giyemiyorum. E giymek istediğim için de ayıramıyorum. çaresiz kaldım. 3-5 parça kıyafet ile dön dolaş aynı şeyleri giyip duruyorum.

kilo verememe sebebim de şu sabah kahvaltı yapamayışım. ve sonraki dakikalarda tatlı krizlerim. spora gidiyordum ama kızımın vaktinden çok çaldığım için spora da ara verdim.

Tekrar o kilo verdiğim dönemki psikolojime nasıl dönerim bilemiyorum.

Merhaba kızlar.
Eskiyen corap, çamaşır, tencere ve çanta attim birkaç gündür. İhtiyac olanların yerine yenisini almıştım, bi tek tencerenin yenisine gerek yok, onu almadim. Kızımın oyuncaklarını yine bir elden geçirdim, işe yaramayan kötü parcalari attim. Eşya azaltmaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…