Selam canimNasılsın canım
Biz de yaptık onu bizim odamız güzel oldu ama çocukların olmadı yaa bi çare de bulamadım. Kıza bıraktım odayı oğlanları oturma odasına yatak atıyorum her gün orda yatıyorlar. Sabah kaldırıyoruz falan.Her an bütün yatakları atıp yer yatağına geçebilirim
Ben de özlemisim sizleriSadeliğin avantajları her odayı istediğin hale getirebiliyorsun
Birde ne sevdiğini bildikten sonra çok kıyafete ihtiyaç duyulmuyor
Çok kıyafet olunca her kıyafet kullanılmıyor da
Az ve öz her zaman iyidir.
Ve çocuklara dolap çok olması avantaj
Kitapları oyuncakları herşeyi toparlar evde.
Hoşgeldin seni görmeyi özledim buralarda
ooohh ne güzel bende özledim memleketimiBizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.
Oh ne guzel eline sağlıkMerhaba kızlar.
Eskiyen corap, çamaşır, tencere ve çanta attim birkaç gündür. İhtiyac olanların yerine yenisini almıştım, bi tek tencerenin yenisine gerek yok, onu almadim. Kızımın oyuncaklarını yine bir elden geçirdim, işe yaramayan kötü parcalari attim. Eşya azaltmaya devam...
Hangi topikse o yaz geliyoruz hemenEki Görüntüle 2800750
Bugün buzdolabını elden geçirdim yemek vs derken mutfaktan çıkamadım
Tabi bir ara eylulle oyun oynandı biraz dinlendim ve bitirdim.
Bir kasemin kenarı kırılmış onunla vefalaştık birde tezgahta duran dolap düzenleyicisi ni evden çıkartmak için ayirmistim ki tezgahta iyi işe yaramaya başladı
Sanırım sadelik anlamında eskiyenleri çıkarmaktan başka anlatacak birseyim yok
Bu topikte sona yaklastigimi hissediyorum belki başka hayatların hikayesinde sıra...
3 yıldır bu yolda destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Bu yazı bir veda değil.
Belki birgün başka bir topikte görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın
Açınca ilk seni etiketlerim mikanim ❤Hangi topikse o yaz geliyoruz hemen
Aaaa ben çok şaşırdım şu an.Eki Görüntüle 2800750
Bugün buzdolabını elden geçirdim yemek vs derken mutfaktan çıkamadım
Tabi bir ara eylulle oyun oynandı biraz dinlendim ve bitirdim.
Bir kasemin kenarı kırılmış onunla vefalaştık birde tezgahta duran dolap düzenleyicisi ni evden çıkartmak için ayirmistim ki tezgahta iyi işe yaramaya başladı
Sanırım sadelik anlamında eskiyenleri çıkarmaktan başka anlatacak birseyim yok
Bu topikte sona yaklastigimi hissediyorum belki başka hayatların hikayesinde sıra...
3 yıldır bu yolda destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Bu yazı bir veda değil.
Belki birgün başka bir topikte görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın
Evet öyle beni en iyi sen anlarsınAaaa ben çok şaşırdım şu an.
Sadece sadelik değilki senin de dediğin gibi herşey konuşuyoruz burda. Çok üzüldüm..
Daha öncede böyle bir karar aldığına hatırlıyorum galiba biraz sıkıldın ama kalbin gönlün ne istiyorsa onu yap çok seviliyorsun çok iyi bak kendineEvet öyle beni en iyi sen anlarsın
Her sonun bir başlangıcı vardır
Üzülmeyin
Bir parçamı bırakıyorum bu kararımla çok zor.
Selam beferim mesajını gördüm ama cevaplamak için uygun zamanı bekledim.Daha öncede böyle bir karar aldığına hatırlıyorum galiba biraz sıkıldın ama kalbin gönlün ne istiyorsa onu yap çok seviliyorsun çok iyi bak kendine
Evet devinim içinde insan bir süre sonra tekrara düşüyor senin emeklerin yabana atılamaz çok şey öğrendim senden bu topikten sen bu macerayı bitirmiyorsun bence bu seni başka bir noktaya evirdi o noktadan devam edeceksin .Selam beferim mesajını gördüm ama cevaplamak için uygun zamanı bekledim.
Bu konudan sıkılmam mümkün değil
Daha önce ki bırakma kararım çok farklı konuydu.
Sanırım kendimi ifade edemedim.
Bu konuyu ilk açtığımda evim berbat haldeydi
Işten eve gelir calistigim için yorgunluğu bahane eder otururdum
Sonra hızlıca yemek yapar yemek yer sofrayı toplamadan yine otururdum çünkü yorgundum
Kızımla ilgilenir uyuduğunda yine otururdum çünkü yorgundum.
Sabah ise gitmek için dakikalarca dolaba bakar hızlıca giyinir aynaya bile bakmazdım.
Sonra durdum baktim hayatıma ve bu ben değildim.
Internetten araştırmaya basladim ev düzeni ,sade yaşam , bakim, birikim
Kk de takip ettiğim konu çok aktif değildi
Başlasın serüvenim açıyım topigi
Ve zamanla çok ilgi gördü bende motive oldum bu konuyla ilgili her deneyimi paylaşıp sürekli aktivite planları yapardım
Her anlatacağım konuyu önceden seçer yazardım.
Ve son eleme ve temizlikten sonra boşluğa düştüm artik sadelik anlamında konuları tekrar etmem yani kendimi tekrar etmem sıkıcı bir hal alacaktı ve sonraki odak noktalarım sadelikten uzak konulardı bunu bu sayfayı takip edenlere okuyanlara ve minimalizm yeni başlayanlara haksızlık olacaktı.
Ve zamanında sade yaşam hesaplarının alışveriş hesaplarına döndüğü için eleştirmiş ve takibi bırakmış biri olarak aynı şeyi buraya yapamazdım.
Sadelik tabiki de hayatımın her adımında olmaya devam edecek ama eskisi kadar önceliğim değil.
O yüzden bu sayfayı bırakmaya karar verdim ve tabikide burada üyeligim devam ediyor buralardan gitmedim yakında yeni bir konuda açabilirim ki büyük ihtimal açacağım buradaki dostlukların ayrı değeri var benim için.
Sende seviliyorsun ❤
Konuya son açıklık getirmek istedim.
üzgünümSelam beferim mesajını gördüm ama cevaplamak için uygun zamanı bekledim.
Bu konudan sıkılmam mümkün değil
Daha önce ki bırakma kararım çok farklı konuydu.
Sanırım kendimi ifade edemedim.
Bu konuyu ilk açtığımda evim berbat haldeydi
Işten eve gelir calistigim için yorgunluğu bahane eder otururdum
Sonra hızlıca yemek yapar yemek yer sofrayı toplamadan yine otururdum çünkü yorgundum
Kızımla ilgilenir uyuduğunda yine otururdum çünkü yorgundum.
Sabah ise gitmek için dakikalarca dolaba bakar hızlıca giyinir aynaya bile bakmazdım.
Sonra durdum baktim hayatıma ve bu ben değildim.
Internetten araştırmaya basladim ev düzeni ,sade yaşam , bakim, birikim
Kk de takip ettiğim konu çok aktif değildi
Başlasın serüvenim açıyım topigi
Ve zamanla çok ilgi gördü bende motive oldum bu konuyla ilgili her deneyimi paylaşıp sürekli aktivite planları yapardım
Her anlatacağım konuyu önceden seçer yazardım.
Ve son eleme ve temizlikten sonra boşluğa düştüm artik sadelik anlamında konuları tekrar etmem yani kendimi tekrar etmem sıkıcı bir hal alacaktı ve sonraki odak noktalarım sadelikten uzak konulardı bunu bu sayfayı takip edenlere okuyanlara ve minimalizm yeni başlayanlara haksızlık olacaktı.
Ve zamanında sade yaşam hesaplarının alışveriş hesaplarına döndüğü için eleştirmiş ve takibi bırakmış biri olarak aynı şeyi buraya yapamazdım.
Sadelik tabiki de hayatımın her adımında olmaya devam edecek ama eskisi kadar önceliğim değil.
O yüzden bu sayfayı bırakmaya karar verdim ve tabikide burada üyeligim devam ediyor buralardan gitmedim yakında yeni bir konuda açabilirim ki büyük ihtimal açacağım buradaki dostlukların ayrı değeri var benim için.
Sende seviliyorsun ❤
Konuya son açıklık getirmek istedim.
Mikan minimalzme arada burdan devam edelim yinede birbirimizi motive etme anlamında