Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam canim
Yer yatagi da güzel oluyor burda kreslerde hep her yatagi, bizimkiler de alisti ordan, yataklarini kaldirdik evde de, simdilik yer yataginda yatiyorlar keyiflerine diyecek yok.

Ben de özlemisim sizleri

Bizde salı Eskişehire gittik. Çarşamba öğlen ayrıldık ordan. Pazaryeri ilçesine girip eşe dosta, kendimize boza ve helva aldık. kısa bir tatil.. Değişiklik oldu, iyi geldi.
ooohh ne güzel bende özledim memleketimi
hele hamamyoluda boza yemeyi özledim.

Selam kızlar
Bugün etrafı topladım markete gittim
Kızımı aldim geldim

Akşama yemek yapılacak
Birde yemek menüsünü iyice netlestirecegim
Yesillikleri yıkayıp koyacağım

Yarın genel temizlik günüm

Pazarda günlük işler eylülün ödevi
1 tur kasap ve market işi olur yine.

Oh ne guzel eline sağlık

Bugün buzdolabını elden geçirdim yemek vs derken mutfaktan çıkamadım
Tabi bir ara eylulle oyun oynandı biraz dinlendim ve bitirdim.
Bir kasemin kenarı kırılmış onunla vefalaştık birde tezgahta duran dolap düzenleyicisi ni evden çıkartmak için ayirmistim ki tezgahta iyi işe yaramaya başladı

Sanırım sadelik anlamında eskiyenleri çıkarmaktan başka anlatacak birseyim yok
Bu topikte sona yaklastigimi hissediyorum belki başka hayatların hikayesinde sıra...

3 yıldır bu yolda destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Bu yazı bir veda değil.
Belki birgün başka bir topikte görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın

Hangi topikse o yaz geliyoruz hemen

Aaaa ben çok şaşırdım şu an.
Sadece sadelik değilki senin de dediğin gibi herşey konuşuyoruz burda. Çok üzüldüm..

Evet öyle beni en iyi sen anlarsın
Her sonun bir başlangıcı vardır
Üzülmeyin
Bir parçamı bırakıyorum bu kararımla çok zor.
Daha öncede böyle bir karar aldığına hatırlıyorum galiba biraz sıkıldın ama kalbin gönlün ne istiyorsa onu yap çok seviliyorsun çok iyi bak kendine

Daha öncede böyle bir karar aldığına hatırlıyorum galiba biraz sıkıldın ama kalbin gönlün ne istiyorsa onu yap çok seviliyorsun çok iyi bak kendine
Selam beferim mesajını gördüm ama cevaplamak için uygun zamanı bekledim.

Bu konudan sıkılmam mümkün değil
Daha önce ki bırakma kararım çok farklı konuydu.

Sanırım kendimi ifade edemedim.

Bu konuyu ilk açtığımda evim berbat haldeydi
Işten eve gelir calistigim için yorgunluğu bahane eder otururdum
Sonra hızlıca yemek yapar yemek yer sofrayı toplamadan yine otururdum çünkü yorgundum
Kızımla ilgilenir uyuduğunda yine otururdum çünkü yorgundum.
Sabah ise gitmek için dakikalarca dolaba bakar hızlıca giyinir aynaya bile bakmazdım.
Sonra durdum baktim hayatıma ve bu ben değildim.
Internetten araştırmaya basladim ev düzeni ,sade yaşam , bakim, birikim
Kk de takip ettiğim konu çok aktif değildi
Başlasın serüvenim açıyım topigi
Ve zamanla çok ilgi gördü bende motive oldum bu konuyla ilgili her deneyimi paylaşıp sürekli aktivite planları yapardım
Her anlatacağım konuyu önceden seçer yazardım.
Ve son eleme ve temizlikten sonra boşluğa düştüm artik sadelik anlamında konuları tekrar etmem yani kendimi tekrar etmem sıkıcı bir hal alacaktı ve sonraki odak noktalarım sadelikten uzak konulardı bunu bu sayfayı takip edenlere okuyanlara ve minimalizm yeni başlayanlara haksızlık olacaktı.
Ve zamanında sade yaşam hesaplarının alışveriş hesaplarına döndüğü için eleştirmiş ve takibi bırakmış biri olarak aynı şeyi buraya yapamazdım.

Sadelik tabiki de hayatımın her adımında olmaya devam edecek ama eskisi kadar önceliğim değil.
O yüzden bu sayfayı bırakmaya karar verdim ve tabikide burada üyeligim devam ediyor buralardan gitmedim yakında yeni bir konuda açabilirim ki büyük ihtimal açacağım buradaki dostlukların ayrı değeri var benim için.
Sende seviliyorsun ❤

Konuya son açıklık getirmek istedim.

Evet devinim içinde insan bir süre sonra tekrara düşüyor senin emeklerin yabana atılamaz çok şey öğrendim senden bu topikten sen bu macerayı bitirmiyorsun bence bu seni başka bir noktaya evirdi o noktadan devam edeceksin .
Bende mesela kullanıcı adımı değiştirdim çünkü artık o harfler yok hayatımda.
Gönlünden geçen olsun her zaman

benim bu KK'da hayatıma yön veren 3 kişi var.

Girdiğim buhrandan çıkmak için aydınlanmamı sağlayan --> chentiq
Temizlik için motivasyonumu artıran --> Nego
Minimalizm yolunda farkındalık yaratan, yön veren --> Mia-

hiçbir zaman sizin kadar, temiz veya sade olamayacağım belki ama yine de beni doğru yola çektiğiniz için...

...hepinize teşekkür ediyorum.

üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…