Eline sağlık işleri baya bitirdinGünaydınlar
Ben de yeşillik çok seven ama yıkamaktan hiç hoşlanmayan biriyim.
Dün kayınvalidemin bahçesinden tere roka turp yeşil soğan ve nane topladım(kısır is loading...)
Ben de yeşillikleri yıkamıyorum ama ayıklayıp koyuyorum dolaba. Çıkarıp yıkaması daha kolay oluyor.
Bugün odak noktam banyoydu.
Duşakabin,WC lavabo yıkandı.
Dolabını aynasını sildim.
Havluları yıkanıyor.
Kapısını ve ara kapıyı sildim.
Yeri sildim.
TeşekkürlerEline sağlık işleri baya bitirdin
bende de büyük bir jöle kabım vardı bozukluklar için onu kullanıyorumSelamlar Bugün yapılacak iş yok
Çantamı kontrol ettim
Bozuk paraları ayirdim
1 tl için kumbara alacaktım ama çok pahalı olmuş
Kızıma da almam gerek biriktirip kendi istediği şeyleri alıyor
Açılıp kapanan birşey olsa uzun süre kullanırız.
Şimdi film izleyeyim biraz
Aynen biten kutulu ürünler olursa değerlendiririmbende de büyük bir jöle kabım vardı bozukluklar için onu kullanıyorum
En sağlıklısı çelik ama onunda dibine yapışıyorHanımlar, oğluma hergün beslenme koymak zorundayım. Tek porsiyonluk pişirme ürünlerinden ne tavsiye edersiniz? Silikon ürünler ne kadar güvenilir?
Şu ara hava soğuk geçiyor burdaÖğleden sonra eve yürüme mesafesinde mesire alanı var kahvemizi yapıp oraya gittik. Çocuklar koşturdu iyi oldu. Bir grup ergen vardı benim küçük oğlanı sevmeye gelip durdular maske de yok üstelik kırmızı bölgeyiz. Uzaktan sevin yaklaştırmıyoruz dedim ama kızların biri gitti biri geldi. Gençlerin kalbini de kırmak istemedim ama gerildim biraz.
Gelince çocukları yıkadım.
WC lavabo yıkadım.
Çamaşır mak. Çalışıyor.
Kendim yıkandım.
Kısır yaptık yedik.
Ve kapanış...
Sizler neler yapıyorsunuz yazmıyorsunuz.Mia- belleza Lizz A Anka ve diğerleri.. sayfaya atraksiyon lazım yazın siz de
Hayırlı olsun aldıklarınŞu ara hava soğuk geçiyor burda
Dışarı çıkamadık
Eşimin ve benim eksikleri tamamlıyoruz
Ayak topuk törpüsü aldim
Vücut losyonu ve yazlık 2 üst aldim
Birde takip ettiğim indirime giren pasta standını aldim
Eşim için sefer kabı aldim
Öğlenleri yemek götüreceğim kızımı alırken
O yüzden yeni bir rutin oluşturmam gerekebilir
Mia catering
Böyle işte
Bazen sabah yaparim akşamda yerizHayırlı olsun aldıkların
Burda baya Bahar havası
Öğle yemeği düşünmek baya yoruyor ben de evden götürüyordu bi ara. Artanları koyuyordum gerçi ama fazla yapmam gerekiyordu.
Tebrik ederim.Selam kizlar
Biz de esimle karar verdik cocuklarin odasiyla kendi yatak odamizi degistik. Bizim oda büyüktü, bize gerekli degil ama cocuklara lazim. Yatagimizi, ic camasiri ve basucu komidinlerimizi aldik o kadar. 5 kapili dolabimizi da cocuklara biraktik. Biz de cocuklarin 3 kapilisina yerlestirdik esyalarimizi. Kiyafet eledik ne güzel oldu. Eskiden deseler inanmazdim tek basima bir odayi dolduracak kiyafetim vardi simdi 3 kapili bir dolaba hem esimin hem benim kiyafetlerimiz sigiyor. Ha bu arada cocuk kiyafetleri iki kapiliya sigdi, diger dolaplar bos kaldine cok gereksiz esyamiz varmis
Eşim hastaydı pek giremedim. Nasılsın canımÖğleden sonra eve yürüme mesafesinde mesire alanı var kahvemizi yapıp oraya gittik. Çocuklar koşturdu iyi oldu. Bir grup ergen vardı benim küçük oğlanı sevmeye gelip durdular maske de yok üstelik kırmızı bölgeyiz. Uzaktan sevin yaklaştırmıyoruz dedim ama kızların biri gitti biri geldi. Gençlerin kalbini de kırmak istemedim ama gerildim biraz.
Gelince çocukları yıkadım.
WC lavabo yıkadım.
Çamaşır mak. Çalışıyor.
Kendim yıkandım.
Kısır yaptık yedik.
Ve kapanış...
Sizler neler yapıyorsunuz yazmıyorsunuz.Mia- belleza Lizz A Anka ve diğerleri.. sayfaya atraksiyon lazım yazın siz de
Ayyy seni görmek ne güzel hoş geldinTebrik ederim.
Ben de kıyafetleri bahara doru ayıklarım oldukça azaldım ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Nasılsın canımSelam kizlar
Biz de esimle karar verdik cocuklarin odasiyla kendi yatak odamizi degistik. Bizim oda büyüktü, bize gerekli degil ama cocuklara lazim. Yatagimizi, ic camasiri ve basucu komidinlerimizi aldik o kadar. 5 kapili dolabimizi da cocuklara biraktik. Biz de cocuklarin 3 kapilisina yerlestirdik esyalarimizi. Kiyafet eledik ne güzel oldu. Eskiden deseler inanmazdim tek basima bir odayi dolduracak kiyafetim vardi simdi 3 kapili bir dolaba hem esimin hem benim kiyafetlerimiz sigiyor. Ha bu arada cocuk kiyafetleri iki kapiliya sigdi, diger dolaplar bos kaldine cok gereksiz esyamiz varmis
Hatırlaman ne güzel geldi anka günümü güzelleştirdinAyyy seni görmek ne güzel hoş geldin
Aaa hatırlamaz mıyım ne güzel muhabbet ederdikHatırlaman ne güzel geldi anka günümü güzelleştirdin