Doğum günü kutlu olsun kızınınDün kızımın 6. yaş günüydü.6 sene önce bugün lohusaydım :)
Babaanneler geldi. bir pasta kestik, mutlu oldu kuzucuğum. Kaç gündür geri sayıyordu "şu kadar kaldı, bu kadar kaldı" diye :)
Kızlar hafta sonu işlerim çok.Yarın online konservatuvar dersim var ama boş kaldıkça bir şeyler yapmalıyım.
Yapılacaklar,
-bilmem kaç makine çamaşır katlanacak.
-yine makine çalıştırılacak.
-ev süpür sil toz al
-wc-banyo
-mutfak dolaplarımı bir silmem gerekiyor. Ersağ yağçözüm bitmişti. aldım, kargosu bugün geldi. hafta sonu yapabilirsem ne âlâ!
Musmutlu yıllar diliyorum kuzuyaDün kızımın 6. yaş günüydü.6 sene önce bugün lohusaydım :)
Babaanneler geldi. bir pasta kestik, mutlu oldu kuzucuğum. Kaç gündür geri sayıyordu "şu kadar kaldı, bu kadar kaldı" diye :)
Kızlar hafta sonu işlerim çok.Yarın online konservatuvar dersim var ama boş kaldıkça bir şeyler yapmalıyım.
Yapılacaklar,
-ev süpür sil toz al
-wc-banyo
-mutfak dolaplarımı bir silmem gerekiyor. Ersağ yağçözüm bitmişti. aldım, kargosu bugün geldi. hafta sonu yapabilirsem ne âlâ!
Ohh afiyet olsunSelam kızlar
Rüyamda burdan birine çay doldurdum kim bilmiyorum amaLizz sen olabilirsin. Sonra da @lindalinda çocuktan hiç sıcak çay içemiyormuşsun sana doldurdum ama öyle büyük bir fincandı ki tencere gibi bir şeydi. Çaydanlıkta çay kalmadı hayırlara çıksın inş
Aa guzel biseymisRüyada çay oldurmak,
Hayırlı rüyalar arasında yer alan çay doldurmak sembolü, kişinin başkasına ya da kendisine doldurduğuna bakılmaksızın her anlamıyla güzele işaret eder. Rüyasında bir başkasına çay doldurduğunu gören kimse, hanesine gelecek misafir ile mutlu olup sosyal çevresini genişletmenin sevincini yaşar.
Mutlu yıllar dilerim ❤❤Dün kızımın 6. yaş günüydü.6 sene önce bugün lohusaydım :)
Yapılacaklar,
-ev süpür sil toz al
-wc-banyo
Aynennn.Aa guzel biseymisama su pandemide misafie gelmese tabi daha iyi olur
Kolay gelsinSelam kızlar nasılsınız
DünMia- dan aldığım gazla evi kaldırdım dip köşe gireceğim her yere inşallah. Bu gün balkonlar ve camları halledeceğim. Havalar soğuyacakmış güzelken çıksın aradan
Ooo eline sağlık ankamSelam kızlar nasılsınız
DünMia- dan aldığım gazla evi kaldırdım dip köşe gireceğim her yere inşallah. Bu gün balkonlar ve camları halledeceğim. Havalar soğuyacakmış güzelken çıksın aradan
Evet ya bahar gibiydi kaç gündür bu gün soğumuş bayaKolay gelsin
Burası dün 18 derece idi bugün 0 sıfır
Kar yağdı azcık
Boşver hava soğuksa uğraşmaBen balkon yıkarken totom dondu ama camı da bi denicem
Mutlu yaşları olsun prensesinDün kızımın 6. yaş günüydü.6 sene önce bugün lohusaydım :)
Yapılacaklar,
-ev süpür sil toz al
-wc-banyo
Biri bana da gaz verebilir miSelam kızlar nasılsınız
Benim gaz çocuklar tarafından söndürüldü bakalım ne zaman geri gelirBiri bana da gaz verebilir mi
Ellerine sağlık kolay gelsin
Yeni başladık ne ara bitirdin yavaş yapsaydın keşke