Işler bitti sayılır
Çamaşırlar kurutmaya gitti çıkınca katlarim
Geriye sadece yemek işi var onuda geç yaparim.
Ayy hayırlara ciksin insallah. Bu ara epey yoğunum ya. Aslinda evde hic iş yapmayip hic bi seye vakit bulamiyorum anlamadim. Neysem insallah düze cikacam yakindir.Selam kızlar
Rüyamda burdan birine çay doldurdum kim bilmiyorum ama @Norma J sen olabilirsin. Sonra dalindalinda çocuktan hiç sıcak çay içemiyormuşsun sana doldurdum ama öyle büyük bir fincandı ki tencere gibi bir şeydi. Çaydanlıkta çay kalmadı hayırlara çıksın inş
Ohh eline sağlıkMerhabalar, bugün bir silkelendim ve mutfak dolabının beni en çok ürküten yerlerine daldımerzakları kavanozladım. Bir sürü ambalaj paketi kavanoz şişe vs. Attım, oh ferahladı dolapla valla tabi ben de
Ben de çocuk odasına daldım dip köşe tertemiz yaptımMerhabalar, bugün bir silkelendim ve mutfak dolabının beni en çok ürküten yerlerine daldımerzakları kavanozladım. Bir sürü ambalaj paketi kavanoz şişe vs. Attım, oh ferahladı dolapla valla tabi ben de
Misss eline sağlık ankamBen de çocuk odasına daldım dip köşe tertemiz yaptım
Sıra gelir orayadaSağolasın miam
Darısı yatak odasına inşallah
Ben odaları değiştirdiğime çok pişman oldum yerleşemiyorum bi türlüGünlük işleri yaptım sabah
akşam da balık salata yaparim yeter
Bulaşık çıktıkça mak atıyorum o kadar
Pazartesi islere devam
Ben kot yapıyorum 2 satte kupkuru çıkıyor. Ekonomikte tam kuru çıkmamaya başladı kış dönemi. ev de klima ile ısınıyoruz onun için evde kuruma şansı yok. Kot programında bazı kumaş türleri çekiyor. Nedense hep eşimin kıyafetleri çekti adam göbek dekolteli oluyor :)
Ekonomik program bittikten sonra tekrar çalıştırsan çalışmıyor mu? Çamaşırları şöyle bi karıştırıp tekrar çalıştır bakalım. Nem sensöründe mi sıkıntı oldu acaba. Bi kere ıslak çıktı benim onu da aşırı doldurmuşum ikiye böldüm tekrar çalıştırdım kurumuştu. Bi de alttaki Kapaklı yeri temizliyorsundur dimi? Ya da kuruluk seviyesini 3 e getirmeyi denedin mi bilemedim ben de şimdiBen kot yapıyorum 2 satte kupkuru çıkıyor. Ekonomikte tam kuru çıkmamaya başladı kış dönemi. ev de klima ile ısınıyoruz onun için evde kuruma şansı yok. Kot programında bazı kumaş türleri çekiyor. Nedense hep eşimin kıyafetleri çekti adam göbek dekolteli oluyor :)
cilt tipin nasıl ?düşündüğün marka varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirimsüpersin
güneş kremi ne kullanıyorsun.
bu ara güneş kremi arayışındayım