- 19 Kasım 2018
- 4.089
- 6.959
Annem bizdeydi, 1 ay falan oldu gideli. O zamanlar cok bulantim vardi hicbisey yapamiyodum annem gelmisti, 3 aydan fazla kaldi. Doguma yakin yine gelicek.Yardımcı olacak birileri yok mu etrafında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem bizdeydi, 1 ay falan oldu gideli. O zamanlar cok bulantim vardi hicbisey yapamiyodum annem gelmisti, 3 aydan fazla kaldi. Doguma yakin yine gelicek.Yardımcı olacak birileri yok mu etrafında?
Yapma yat dinlen, çocuktan sonra zaten aksayacak, her gün bir iş yap hergün hergün iş mi yapılır. Buzluğu doldur kendini iyi hissettiğin bir gün. Her gün her gün ne gerek var yemek yapmayaBikac gundur yazamadim cunku kayda deger bisey yapamadim.
Artik yoruluyorum halim kalmiyo. Yemek yapmak bile o kadar zor geliyo ki..
Bugun kiymali ispanak mercimek corbasi ve brokoli salatasi yaptim. Baska da hic bi is yapmadim ama cok yorgunum.
Yapilacak seyler birikiyo ev isleri birikiyo ama bende motivasyon ve kuvvet kalmadi valla.
1 gün dışardan balık söyle, 1 gün buzluktan çıkarıp ısıtacağın bir şey yap, 1 gün lahmacun söylesen diğer gün 2 şer gün yetecek kadar yemekler yapsan nasıl olurOnun disinda zaten kimse yok. Kayinvalidemden bir corba bile istemem hayatta.
Mikancim vallahi tukendim evde toz topakciklari ucusuyo islak mendille aliyorumdogumdan sonra annem gelmis olcak yemek isini de o zaman o dusunsunYapma yat dinlen, çocuktan sonra zaten aksayacak, her gün bir iş yap hergün hergün iş mi yapılır. Buzluğu doldur kendini iyi hissettiğin bir gün. Her gün her gün ne gerek var yemek yapmaya
Annen geldikten sonra sırtın yere gelmezMikancim vallahi tukendim evde toz topakciklari ucusuyo islak mendille aliyorumdogumdan sonra annem gelmis olcak yemek isini de o zaman o dusunsun
Burda disardan soylencek nispeten bi pide var o da yagli yagli hic istemiyorum. Eskiden olsa sorun degildi mesela hazir pizza yapiyodum hazir manti vs. Ama simdi esim iyi beslenmiyosun diye canimi sıkıyo. Bebek icin. Mecburen mesela sebze bakliyat balik vs bunlari yapmaya calisiyorum. O zaman da surekli ne yapsam ne yapsam her gun 2 saat mutfakta geciyo.1 gün dışardan balık söyle, 1 gün buzluktan çıkarıp ısıtacağın bir şey yap, 1 gün lahmacun söylesen diğer gün 2 şer gün yetecek kadar yemekler yapsan nasıl olur
Annen geldikten sonra sırtın yere gelmez
Acaba buyume atagi olabilir mi boyle her yasin bir atagi oluyormus ya oyle bisey mi acaba bilemedimSlmlar kızlar, size bir sorum var. Şimdi oğlum 4 yaşında biliyorsunuz, bu aralar şu modda: mesela çorabını çıkarıyorum başlıyor bağırıp çağırmaya ayağını çok sıkmışım acımış, yani çorap çıkarıyorum sıkmadığıma eminim. Kafasına dokundum bu sabah kıyametleri kopardı saçını çekmişim. Oğlum saçını çekmem için tutmam gerek diyorum çekmedim diyorum ikna da edemiyorum. Bu aralar sürekli buna benzer olaylar yaşıyoruz, iftiraya uğruyorum resmen benzer durumu yaşayan var mı?
Slmlar kızlar, size bir sorum var. Şimdi oğlum 4 yaşında biliyorsunuz, bu aralar şu modda: mesela çorabını çıkarıyorum başlıyor bağırıp çağırmaya ayağını çok sıkmışım acımış, yani çorap çıkarıyorum sıkmadığıma eminim. Kafasına dokundum bu sabah kıyametleri kopardı saçını çekmişim. Oğlum saçını çekmem için tutmam gerek diyorum çekmedim diyorum ikna da edemiyorum. Bu aralar sürekli buna benzer olaylar yaşıyoruz, iftiraya uğruyorum resmen benzer durumu yaşayan var mı?
Hiç bilmiyorum yaşına özgü bir durumdur umarımAcaba buyume atagi olabilir mi boyle her yasin bir atagi oluyormus ya oyle bisey mi acaba bilemedim
O da güzelmiş
kızım da bi konuşturmuyor hep kendi konuşacakmiş anlatacakmiş. bende hiii diyorum
Böyle bir durum yaşamadım ama yaşasam ne yaparim diye düşündümSlmlar kızlar, size bir sorum var. Şimdi oğlum 4 yaşında biliyorsunuz, bu aralar şu modda: mesela çorabını çıkarıyorum başlıyor bağırıp çağırmaya ayağını çok sıkmışım acımış, yani çorap çıkarıyorum sıkmadığıma eminim. Kafasına dokundum bu sabah kıyametleri kopardı saçını çekmişim. Oğlum saçını çekmem için tutmam gerek diyorum çekmedim diyorum ikna da edemiyorum. Bu aralar sürekli buna benzer olaylar yaşıyoruz, iftiraya uğruyorum resmen benzer durumu yaşayan var mı?