kıyafet bölümünde sürekli atılacak çıkıyor.kitap bölümünde zorlanmıyacağımı duşunuyorum.ilk elemede baya baya eksilmiştiEline sağlık yoğun zamanda bu isler çok daha zor olur acele etme
Kitaplari nasil eliyorsunuz meselakıyafet bölümünde sürekli atılacak çıkıyor.kitap bölümünde zorlanmıyacağımı duşunuyorum.ilk elemede baya baya eksilmişti
ben bazı kitapların beklemesinin bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Klasiktir, edebi eserdir, onları tutuyorum. Ama mesela benim bir sonraki sefer okumayacağım ve çocuğumun da edebi anlamda yararlanmayacağı kitapları eleyip, genç kızlara veriyorum.Kitaplari nasil eliyorsunuz meselaben kiyamiyorum ya 300 e yakin var ve artik kitapliga da sigmiyo. Yeni kitaplik alsak evde koycak yer yok. Kitap elesem pisman olur muyum ilerde coluk cocugumuza birakacagimiz en degerli miras diye dusunuyorum kutuphane icin. Zamaninda ipek ongunun kitaolari vardi taa ortaokuldan, o zamanlar kitaplik bilincim olmadigi icin komsunun kizina vermistim. Simdi cok pismanim cunku cogu ilk baskiydi. Simdi arasam da bulamam
ben benKıyafetlerimi elden geçirdim.. çorap, iç çamaşırı, pijama, ev giyim.. hiç bir şey eksiltemedim
Insallah basarabilirimben bazı kitapların beklemesinin bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Klasiktir, edebi eserdir, onları tutuyorum. Ama mesela benim bir sonraki sefer okumayacağım ve çocuğumun da edebi anlamda yararlanmayacağı kitapları eleyip, genç kızlara veriyorum.
mesela küçük mucizeler dükkanı gibi kitaplar, her dönem benzerleri bulunabiliyor. Kendi adıma, Sunay Akın kitaplarını verebileceğimi sanmıyorum. Veya evimde bir Nutuk var, onu verebileceğimi sanmıyorum. Evet her dönem yeni basım olabilir, ama aileden kalan gibi değerlendirebilir kızım.
Umarım anlatabilmişimdir :)
Aslinda mantikliLizz benim tekrar okumayacağım ve çocuklarım da mutlaka okusun demediğim kitapları eliyorum.
marie kondo nun iki kitabı arasındaki fark ne?
marie kondo nun iki kitabı arasındaki fark ne?
biri düzenletiyo biri attırıyo mu?
Aslında düzenleme sanatçısı maria kondomarie kondo nun iki kitabı arasındaki fark ne?
biri düzenletiyo biri attırıyo mu?
Kıyafetlerimi elden geçirdim.. çorap, iç çamaşırı, pijama, ev giyim.. hiç bir şey eksiltemedim
Evinde kitaplık olması seni mutlu ediyorsa kalmalı tabikideKitaplari nasil eliyorsunuz meselaben kiyamiyorum ya 300 e yakin var ve artik kitapliga da sigmiyo. Yeni kitaplik alsak evde koycak yer yok. Kitap elesem pisman olur muyum ilerde coluk cocugumuza birakacagimiz en degerli miras diye dusunuyorum kutuphane icin. Zamaninda ipek ongunun kitaolari vardi taa ortaokuldan, o zamanlar kitaplik bilincim olmadigi icin komsunun kizina vermistim. Simdi cok pismanim cunku cogu ilk baskiydi. Simdi arasam da bulamam
evet yalnız yaşıyor oda belki oda gelir belki burada kalır o kısımda kafamda oturmuyor tam iyi hissettinEvdeki durumlara göre kararını verirsin diyecektimki annenle de aynı şehirde yaşıyormuşsun. Onlardan da uzaklaşırsan kendini epey yalnız hissedebilirsin.
ahh suhan ahh kafam at alıp eşek satıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Zor zamanlar geçiriyorsun, inşallah tüm belirsizliklerin geçer ve huzurlu mutlu olursun, şubat annelerinden biliyorum seni her görüşümde mutlu olmam için dua ediyorum arkandan.
hoşuna gitmeyen begenmediği kitaplari kütüphanenize bagişlayabilirsin .Kitaplari nasil eliyorsunuz meselaben kiyamiyorum ya 300 e yakin var ve artik kitapliga da sigmiyo. Yeni kitaplik alsak evde koycak yer yok. Kitap elesem pisman olur muyum ilerde coluk cocugumuza birakacagimiz en degerli miras diye dusunuyorum kutuphane icin. Zamaninda ipek ongunun kitaolari vardi taa ortaokuldan, o zamanlar kitaplik bilincim olmadigi icin komsunun kizina vermistim. Simdi cok pismanim cunku cogu ilk baskiydi. Simdi arasam da bulamam