Ben de bayılırdım felsefe dersine, filozofların kuramlarına falanOcak ayı hedefim: Lise Felsefe kitabını oku- bugün itibari ile kitabı bitirdim çok mutluyum
Süpersin@Salty kucuk prensin iyi ki dogmus,nice mutlu yaşlari olsun❤
Bu arada Mikanin iki oglu, salty nin bir oglu, Mianin bir kizi ve bellazanin da bir kizi var diye anladim ben
Deneyelim canım. Ben bu kitabı okumadım. Kitap aldığım sitede tükenmişti, içeriğini merak ediyorum.Eki Görüntüle 2770556
Şubatta konmari metodu deneyelim mi
Semerkant bitti mi bakiyimOcak ayı hedefim: Lise Felsefe kitabını oku- bugün itibari ile kitabı bitirdim çok mutluyum
Senin kızın kaç yaşında?bende de 1 kız :)
Ben de öyleBen de bayılırdım felsefe dersine, filozofların kuramlarına falan
Edebiyat ve Felsefe
6 olacak şubattaSenin kızın kaç yaşında?
MaalesefSemerkant bitti mi bakiyim
Ben azonce siparis ettimDeneyelim canım. Ben bu kitabı okumadım. Kitap aldığım sitede tükenmişti, içeriğini merak ediyorum.
Severek basladigim tek felsefe kitabi sofinin dunyasiydiMaalesefgün içinde felsefe kitabını okuyordum. Yatmadan önce Semerkantı okuyorum ama 1 hafta içinde bitecek inşallah
Aynen benim de başlayıp bitiremediğim kitaptı Sofi. Köpeğin adı Hermes ti sanırım. Bir o kalmış aklımda. Bir deSeverek basladigim tek felsefe kitabi sofinin dunyasiydio zamanlar ben de kitaptaki sofi gibi 15 yasindaydim ve kendimi onunla ozdeslestirmistim. Ama ne olduysa bitiremedim kitabi. Belki 20 yil sonra tekrar baslarim
Bende 3 :) bir kız, iki oğlan :)@Salty kucuk prensin iyi ki dogmus,nice mutlu yaşlari olsun❤
Bu arada Mikanin iki oglu, salty nin bir oglu, Mianin bir kizi ve bellazanin da bir kizi var diye anladim ben
Ben sadece gelen mektuplari okumak icin izole bir yeri vardi agaclikli, onu hatirliyorumAynen benim de başlayıp bitiremediğim kitaptı Sofi. Köpeğin adı Hermes ti sanırım. Bir o kalmış aklımda. Bir de
Dünya, sihirbazın şapkasından çıkan tavşanın tüylerine benzer. Herkes, tüylerin en üstünde doğar. (Haliyle bakış açıları geniş olur.) İnsanlar büyüdükçe, yaşlandıkça artık tüylerin altına iner. Artık gördükleri birkaç kişi ve birkaç tüyden ibaret olur. Sadece filozoflar ve çocuklar hariç.
gibi bir yazı hatırlıyorum ki, beni çok etkilemişti. (Tabi ki bu tam metin değil. Benim aklımda kalanlar. :)
Zaten filozof isimleri çorba olunca sonradan bırakmıştım okumayı. :)
Okumadım ama çok duydum, belki bitirme zamanı şimdidir. Ben de işte şu lise felsefe ders kitabını liseden beri okuyacağım diye saklıyordumSeverek basladigim tek felsefe kitabi sofinin dunyasiydio zamanlar ben de kitaptaki sofi gibi 15 yasindaydim ve kendimi onunla ozdeslestirmistim. Ama ne olduysa bitiremedim kitabi. Belki 20 yil sonra tekrar baslarim
Ayy bak simdi lise kitabi deyince beni 20 sene oncesine goturdunOkumadım ama çok duydum, belki bitirme zamanı şimdidir. Ben de işte şu lise felsefe ders kitabını liseden beri okuyacağım diye saklıyordumkısmet bugüneymiş demekki neymiş her şeyin bir zamanı varmış