Kolluk takarız bişey olmazBen yüzme bilmiyorum dermişim bogulmaya geliyorum
Benimki oğlan değil prensesYaa senin oğlan daha büyükmüş,bence düşünüyrsan uygun zaman benimki daha küçük yürek mi yedim ben
Kızım olsa 2.den hiç çekinmezdim, hatta 3.den bile çekinmezdimBenimki oğlan değil prenses
Yaş olarak zamanlama iyi tabiki de düşünceler düşünceler
Folik asit başta yeterli oluyor sanki sonra kan değerlerine gore dr verebilir vitaminKızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?
Ben de bugün mia yazmadı sanki diyordumSelam kızlar
Ben eskişehire gittim ablamla
Yeğenime alışveriş yaptık
Çocukları anneme bıraktık
Çok iyi geldi
Eylül annemde kalmak istedi bir kaç gün kalacak
Miya ya oyuncak ve mama aldık
Birde kendime vücut spreyi aldim
Eve geldim çay yaptım mutfağı topladım dinleniyorum
Dün akşam karar verildiBen de bugün mia yazmadı sanki diyordum
Çok iyi yapmışsınız, aynen ben de çok özledim gezmeyi tozmayıDün akşam karar verildi
Sabah gözümü bir açtım zil çalıyor
Kendimi Eskisehir de buldum
Çok özlemişim ama ya gezmeyi ❤
etkisi yok bende. iğne falan mı yaptırmalı başka şeyler mi yaptırmalı bilemiyorum :)Sana da bı B12 tavsiyesi alalım mı
Mia benim yerimede de gezmiş kadar oldun. çok Teşekkür ederimDün akşam karar verildi
Sabah gözümü bir açtım zil çalıyor
Kendimi Eskisehir de buldum
Çok özlemişim ama ya gezmeyi ❤
dil altı formunda kullanmak gerek.etkisi yok bende. iğne falan mı yaptırmalı başka şeyler mi yaptırmalı bilemiyorum :)
evet araştırdım ve dil altı new life aldım.dil altı formunda kullanmak gerek.
doktor b12 su ile içilen veriyor. oda kilo aldırıyor.
dil alltı forunda new life-solgar bu konuda çok iyi tavsiye ederim.
benim saç ve tırnaklarıma çok iyi geldi. yıllarca doktorun dediği aldık hiç faydası olmadı. internette daha uygun eczaneye göre ben internetten alıyorum
hemen etki bekleme ben 3 ay sonunda sonuç aldım sen ne kadar kullandınevet araştırdım ve dil altı new life aldım.
ama olacak gibi değil.
havuç kürü deniyorum ara ara
onun dikkat etkisi daha fazla kanısındayım.
valla ben onu bikaç ay önce kullandım. 3 aydan fazla kullanmışımdır.hemen etki bekleme ben 3 ay sonunda sonuç aldım sen ne kadar kullandın
Günlerin yoğun geçiyorsa bazı şeyleri hatırlamakta zorlanabilirsinetkisi yok bende. iğne falan mı yaptırmalı başka şeyler mi yaptırmalı bilemiyorum :)
ıstikrar önemli çay kahve tüketimi önemli.valla ben onu bikaç ay önce kullandım. 3 aydan fazla kullanmışımdır.
denerim tekrar