Sen böyle şeyler yazınca aklıma “ben kazanacaaaam” geliyoKatılmak isteyenlere on bilgilendirme yapayım bu sistem önce dağılmak sonra toplanmak demek yani sistemli olarak evin her detayı elden geçecek duruma göre 1 ayı belki bir kaç haftayı bulabilir
Yapacağımız uzun bir liste
Ama sonu güzel bitiyor
Benim kitabın böyle güzel bir hikayesi yok olsaymış demek sonsuzsa dek saklarmışımAyy bak simdi lise kitabi deyince beni 20 sene oncesine goturdunlise 1 dim. o zamanlar bir brans hocamizin oglu vardi ayni okulda baska sinifta, hayatimin ilk aski(platonik ) bir gun hocamiz derste filanca dersin kitabi var mi yaninizda, benim oglana lazimmis dedi. Ben bu cumleyi duyunca kalbim gum gum atarak hemen cantamdan isik hiziyla kitabi cikarip verdim. Bikac gun sonra hoca kitabi geri verdi tesekkur etti. Ben kitabi eve gidene kadar kutsal biseymis gibi tasidim eve gelince her yapragina tek tek baktim, bazi yerlerin altini cizmis, bikac yere adini karalamisti. Ahh o adini yazmasi.. kalbim yerinden cikmisti lise bittikten sonra iki sene falan o kitabi saklamistim
Hala aynı ama biraz azalttı
Benim kitabın böyle güzel bir hikayesi yok olsaymış demek sonsuzsa dek saklarmışımlisede benim de platonik aşkım vardı bak hatırlattın
Ben kitabı kuzenimden almıştım, o da Her yerini karalamış, burası yazılı da çıkacak şurası yazılı da çıkacak diye
Boşver kendi kaybeder
Ne cizerdik kitaplari ya, hey gidi heyyyok bee saklanmiyo sonsuza dek ben yillar sonra facebooktan bakmistim, evlenmis cocugu olmus. Vay vay vay zalımın oglu dedim icimden, benim gibi kizi kacirdin
Ben de buzdolabinda bir duzen olsun istiyorumBim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu seferMikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?
Ayrıca sağlık açısından cam ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Porselendense cam iyi olacak gibi. Onda da birinin beni yoldan çıkarmasını bekliyorum. Var mı gönüllü hayırsever bir arkadaş?
Nasıl saklama kapları orta boy muBim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu seferMikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?
Ayrıca sağlık açısından cam ürünlere geçiş yapmak istiyorum. Porselendense cam iyi olacak gibi. Onda da birinin beni yoldan çıkarmasını bekliyorum. Var mı gönüllü hayırsever bir arkadaş?
ben de bu yüzden porselen ve bi takım eski cam günlük yemek takımımı elden çıkardım ve 18 parçalı paşabahçenin cam yemek setini aldım.Bim e lav ın saklama kapları gelmiş. Bu seferMikan değil, arkadaşım beni yoldan çıkardı. Kahvaltılığa ihtiyacım vardı. Uzun zamandır istiyordum. Gidip aldım. Bakalım derleyip, toplayıp, rahatlayabilecek miyim?
Eline sağlık ,tekrar hoşgeldinKızlar, kızımın kullanmadığı oyuncakları ayırıp birine verdik.
Ecza dolabını kontrol edeceğim, 2021 girdi, tarihi gecen ilac olduysa atacağım.
Buraya az yazardim zaten ama bayağı zaman oldu:)Mia-
kaliteli de olsa sır çizildiğinde içindeki kanserojen maddeler yemeğe karışıyormuş.Porselen kalitesi onemli onlarda fiyat cok pahali
En güzeli cam tabi
Benim günlük aldığım takım ucuzdu baya çatlamıştı kullandıkça onu elemiştimkaliteli de olsa sır çizildiğinde içindeki kanserojen maddeler yemeğe karışıyormuş.
Ben de geleyim. Ama benim hedefim 1 aya hatta birkaç aya yayılmış şekilde olabilir ancak. Eve ayırdığım zaman günlük 20 dk, haftasonu 1 saat falan. Süpürge açınca paçama yapışan bir çocuğum var ne yazık ki. Ama elimden geleni yapacağım :) Zaten ben de derle, topla, ferahla kitabını okumuştum.Katılmak isteyenlere on bilgilendirme yapayım bu sistem önce dağılmak sonra toplanmak demek yani sistemli olarak evin her detayı elden geçecek duruma göre 1 ayı belki bir kaç haftayı bulabilir
Yapacağımız uzun bir liste
Ama sonu güzel bitiyor
Mesela kıyafetleri bir yere koyacağızBen de geleyim. Ama benim hedefim 1 aya hatta birkaç aya yayılmış şekilde olabilir ancak. Eve ayırdığım zaman günlük 20 dk, haftasonu 1 saat falan. Süpürge açınca paçama yapışan bir çocuğum var ne yazık ki. Ama elimden geleni yapacağım :) Zaten ben de derle, topla, ferahla kitabını okumuştum.
Süperrr yeniden azalıyoruzzzzMesela kıyafetleri bir yere koyacağız
Bize enerji verenler kalacak diğerleri gidecek
Bu birkaç gün sürebilir yada 1 hafta
Ben liste hazırlayacağım kıyafet işi biten çorap bölümüne geçecek başkalarını beklemeden
Cunki o ev temizliği toplama enerjimizi kaybetmeyelim
Bir işe başlarsak bitince diğerine geçmek gerekiyor bahar temizliği gibi yani