Ben de yapılacakları yaptım. Kahvemi içtim. Biraz kitap okuyup sonra yemek hazırlığına başlayacağım.Acil isler bitti biraz telefonda gezindim
Televizyonun da uydusu gitti rüzgar dan
Biraz kitap okuyayım sonra yemek saati gelir
nasıl süpürgeyle aran? her evi süpürürken aklıma geliyorsun.Elektrikler geldi
Hemen mak çamaşır attım
Süpürgeyi şarja taktım
Bulaşık mak bosalttim
Elde birkaç bardak yıkandı dünden kalanlar
Çantamı temizledim dün karışmıştı baya
Oturma odasını topladım mola verdim
onun katlama metodu bana uygun değil.Eki Görüntüle 2770556
Şubatta konmari metodu deneyelim mi
Toz saç kırıntı konusunda süpernasıl süpürgeyle aran? her evi süpürürken aklıma geliyorsun.
Sadece katlama değil sistemli kontrol sadelik ve depolama işlerionun katlama metodu bana uygun değil.
(sanki yapacakmışım gibi cevap da yazdım sana)
Varım be!Sadece katlama değil sistemli kontrol sadelik ve depolama işleri
Varım be!
zaten evde yemek seti-nescafe fincan seti-fritöz sattım.
2 takım tabak setini ayrıca evden uzaklaştırdım.
kullanmadığım alüminyum tepsileri anneme göndericem o makarna kesiyor ihtiyacı olabilir.
aldığım 3 alez den memnun değilim diye iade ettim. para iadesi yaptılar.
bir sürü şy eksildi evden.
daha da var eksilecek hadi bakalım
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimMerhaba canım, alıştık valla, bebek çok seviyoruz zaten biz, 2 küçük bebiş baya şenlikli oluoy bize, bende işe başladım yarım gün diye başladım sadece 3 saatlik iznimi kullanabiliyormuşum, artık niyeti aldık diye devam ediyorum bakalım.
1. sınıftaki ablamız biraz zorluyor bizi, okul anlamında değil de evde sıkıldı, ortanca ile hiç hiç bir şey paylaşmak istemiyor falan. yaşlarının arası yakın olması daha iyiymiş valla.
Sizinkine denk gelmemistimbende de 1 kız :)
ben çamaşırlarda havlularda ve çoraplarda kullanıyorum cok rahat oluyoronun katlama metodu bana uygun değil.
(sanki yapacakmışım gibi cevap da yazdım sana)
Ocak ayı hedefim: Lise Felsefe kitabını oku- bugün itibari ile kitabı bitirdim çok mutluyum