- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
çok teşekkür ederim.Günaydın,
Bu olaylar gerçekten çok zor, çok yıpratıcı. Ama eğer 3 aylık ayrılıktan sonra bir araya gelmeseydiniz şimdiye sürece alışıp, kendini toparlamıştın. Bence süreci uzattıkça daha cok üzüleceksin. Anasıyla danasıyla uğraşacağına kendinle uğraş :) Güçlü dur. Kendi üzüntünle sıkıntınla başa çık. Neler neler atlatılmıyorki. Zaman herşeyi silip süpürüyor. Zaman.... sadece birazcık zaman.
Ne diyeyim... İnşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur.
Sağol kuzucum,bugün daha iyiyiz ikimizdeOğlunun iyi olmasına sevindim senin için üzüldümumarım uyumuşsundur, başağrısına ilaç içip uyumak en iyisi
E ile başlayanı kullanmadım ama başka bi şey kullanmış mıydım Vallahi hatırlamıyorum.Kızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?
İyi olmanıza sevindim, oğlum da iyileşti çok şükür. Hematan üzerine pudra döktüm iyi geldiSağol kuzucum,bugün daha iyiyiz ikimizdesenin yakışıklı nasıl oldu
hamilelik öncesi hiç bir şey kullanmadım desem, plansız oluncaKızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?
Sana da bı B12 tavsiyesi alalım mıE ile başlayanı kullanmadım ama başka bi şey kullanmış mıydım Vallahi hatırlamıyorum.
Kendime beyin alacam, bööle hatırlatmalı
Çok sevindimİyi olmanıza sevindim, oğlum da iyileşti çok şükür. Hematan üzerine pudra döktüm iyi geldi
Benim de oğlum plansızdi bende hiç bilmiyorum bunlarıhamilelik öncesi hiç bir şey kullanmadım desem, plansız oluncahamile kalır kalmaz sadece folik asit kullandım. 2. Sinde doktor pahalı bir tane yazmıştı ama multivitamin miydi hatırlamıyorum
Hayırdır canım yoksaaaa
Ellerine sağlık benim de hep bir arka balkonum olmuştur yabu arada, hafta sonu "senede 1 kez" sildiğim yatak odası balkonu pimapenlerini sildim.
üstte iki küçük penceresini geriye doğru açılır yaptırmıştım. sineklik de taktırmış ve vidalatmıştım. Onları söktüm. banyoda yıkadım. tekrar taktım.
sonra pimapen camlarından bir kanadı elimde kaldı. menteşeleri zamanla kırılıyor onların. eşim de menteşelerini değiştirdi.
Bu yıl yapmam gereken her şeyi yaptığımı düşünüyor, bu konuyu da burada kapatıyorum.
Çocuklarımız yaşıt sanırım 2016 Eylül doğumlu benimki, Seninki?Benim de oğlum plansızdi bende hiç bilmiyorum bunlarıbı yükseliyorm.ikinci çocuk fikrine de bakalım
Benim planli bir gebelikti. Daha dogrusu artik bebek dusunuyoruz dedik ve gebelik oncesi bir muayene gittik. Doktor sadece folik asit baslatti. Onun disinda hicbir vitamin vs vermedi. Gittikten 1 ay sonra hamile kaldimKızlar burası yeri değil ama fikirlerinize güveniyorum burdan sormak istedim,hamilelik öncesi kullandığınız takviye var mıydı folik asit dışında?Ele...ile başlayan bir takviye var kullanan oldu mu?
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim de oğlum plansızdi bende hiç bilmiyorum bunlarıbı yükseliyorm.ikinci çocuk fikrine de bakalım
Gelin gelin hepiniz gelin su çok güzelÇocuklarımız yaşıt sanırım 2016 Eylül doğumlu benimki, Seninki?
Ben de hazır işi bırakmışken 2. Çocuğu bi düşündüm sonra pandemide vazgeçtim. Tekrar evimizde bir bebek olması fikri hoşuma gidiyor, zorluklarını düşününce korkuyorum, aşırı kararsızım. Etraftan da çocuğunu kardeşsiz bırakma sesleri yükseliyor. Eşim de istiyor. Bilmiyorum
İlk hamileliğim planlıydı öncesinde sadece Folik asit kullanmıştım.
Yaa senin oğlan daha büyükmüş,bence düşünüyrsan uygun zaman benimki daha küçük yürek mi yedim benÇocuklarımız yaşıt sanırım 2016 Eylül doğumlu benimki, Seninki?
Ben de hazır işi bırakmışken 2. Çocuğu bi düşündüm sonra pandemide vazgeçtim. Tekrar evimizde bir bebek olması fikri hoşuma gidiyor, zorluklarını düşününce korkuyorum, aşırı kararsızım. Etraftan da çocuğunu kardeşsiz bırakma sesleri yükseliyor. Eşim de istiyor. Bilmiyorum
İlk hamileliğim planlıydı öncesinde sadece Folik asit kullanmıştım.
Ben yüzme bilmiyorum dermişim bogulmaya geliyorumGelin gelin hepiniz gelin su çok güzel