Kesinlikle katılıyorum.Her çocuğun gelişimi farklı tabiki de
Kızım bedeninde kıyafet giyiyor sağlıklı olsun boy kilo çok önemli değil bence
56 gun boyunca hep evde miydinBen de evcimenim 11 gündür evdeyim sıkıldım ama.
Pandeminin ilk zamanlarında 56.gün çıkmıştım dışarı şimdi düşünüyorum o kadar gün nasıl evde durdum diye.
EvetOgretmen misin❤
Ben de cok evcimenimdir.. ama artik cok daraliyorum
Evet ben de o zaman 3 ay hiç çıkmadım, bitecek umudu vardı o zaman şimdi o tükendi ondan benceBen de evcimenim 11 gündür evdeyim sıkıldım ama.
Pandeminin ilk zamanlarında 56.gün çıkmıştım dışarı şimdi düşünüyorum o kadar gün nasıl evde durdum diye.
Gece tuvalete uyanmıyor sadece 1 kez süt için uyanır onu da 5 yaşında biraktiracagim.Kesinlikle katılıyorum.
Çocukları önce fiziksel olarak okul çağında da akademik olarak yarıştırıyoruz malesef
Gece çişe kalkınca nasıl yapıyor tulumla
Benimde eylül 2016 doğumlu oğlum var.
Çiş eğitiminden sonra tuluma zorunlu olarak veda ettik.
Kolay bir yolu varsa tuluma dönebilirim
gecede milyon kez üstü açık mı diye kontrol etmekten kurtulurum
Bir gun benim de hayalim ogretmenlikEvet
Evde olmayı sevsek de arada nefes almak gerekiyor
Evet56 gun boyunca hep evde miydin
Gercekten o donem asiri bir korku olmustu degil mi? Ben ekmegi evde yapmaya baslamistim, marketlerde maya tukenmistiEvet
O zamanlar daha çok korkuyorduk, şimdi alıştık biraz duruma.
İstedikten sonra neden olmasın, yaş mühim değil hayalin gerçek olduktan sonraBir gun benim de hayalim ogretmenlikher halde 40 dan sonra falan olur
Aynen aynen. Herkes evde fırıncı olmuştu. Ekmek, lahmacun, pide, pizza bol bol yapmıştım ben de :)Gercekten o donem asiri bir korku olmustu degil mi? Ben ekmegi evde yapmaya baslamistim, marketlerde maya tukenmisti
Insallah ama biraz hayal gibiİstedikten sonra neden olmasın, yaş mühim değil hayalin gerçek olduktan sonra
Aynen aynen. Herkes evde fırıncı olmuştu. Ekmek, lahmacun, pide, pizza bol bol yapmıştım ben de :)
Burda kendinden bahsetmişsin sorryyyHosbulduk
Minicik kendimden bahsedeyim; 35 yasindayim, 2 küsur senelik evliyim, calismiyorum, 23 haftalik hamileyim
Kisilik olarak da sade seyleri seven, hayatinda az insan tutan, az esya tutmaya calisanbiri olarak bu sayfa ruhuma hitap etti dilerim sadelesme yolunda ufak ama saglam adimlarla ilerleyebilirim
Hadi ya. Hayırlısı olsunSelam kızlar benim ticari kariyerim başlamadan bitti
Bugün muhasebeciye sordu eşim baya pahalıya geliyor benim ufak başlangıç kurtarmazdı
Birde göründüğü gibi kolay değilmiş çok detay var
Sağol bellezam nasip değilmiş başka zaman belkiHadi ya. Hayırlısı olsun
Burda kendinden bahsetmişsin sorryyy