O bende de var. 100 metre ilerdeki markete inmeye bile useniyorum. Ama virus olayi cok etkiledi. Markette insanlardan uzak durmaya calisiyorum , oyalanarak gezemiyorum. Hele simdi bu soguklarda hic gidesim gelmiyo. Pandemiden sonra hic tadimiz tuzumuz kalmadi.Slmlar herkese, şimdi ben her zaman üşengeç bir insan oldum.
Ama bu süreçte dışarı çıkmayı iyice mesele haline getirdim. Her gün diyorum ki yürüyüşe çıkacağım ya da oğlumu çıkaracağım. Havalarda burda genelde güneşli. Ama yok o kadar gözümde büyüyorki çıkıp eve gelince illa yıkanma ihtiyacı hissediyorum bu da beni daha çok üşendiriyor. Gidişatım hiç iyi değil sanki
Aynen su covid olmasa herşey daha kolay ve güzel olurduO bende de var. 100 metre ilerdeki markete inmeye bile useniyorum. Ama virus olayi cok etkiledi. Markette insanlardan uzak durmaya calisiyorum , oyalanarak gezemiyorum. Hele simdi bu soguklarda hic gidesim gelmiyo. Pandemiden sonra hic tadimiz tuzumuz kalmadi.
Aynen öyle valla. Seni de çok iyi anlıyorum hamilelik de 2 kat Etkilemiştir seni. Ama böyle evde oturmaktan başım ağırıyor yeterli oksijen alamıyorum bence evi sürekli havalandırmama rağmen. Sürekli yeme moduna girdim. Ki başlangıçta bu kadar değildim. Çok bunaldım ben sayfaya negatif enerji yaymak istemiyorum ama durum buO bende de var. 100 metre ilerdeki markete inmeye bile useniyorum. Ama virus olayi cok etkiledi. Markette insanlardan uzak durmaya calisiyorum , oyalanarak gezemiyorum. Hele simdi bu soguklarda hic gidesim gelmiyo. Pandemiden sonra hic tadimiz tuzumuz kalmadi.
Soğukta benimde çıkasım gelmiyor ama hava güzelse kısa mesafelerle deneme yapSlmlar herkese, şimdi ben her zaman üşengeç bir insan oldum.
Ama bu süreçte dışarı çıkmayı iyice mesele haline getirdim. Her gün diyorum ki yürüyüşe çıkacağım ya da oğlumu çıkaracağım. Havalarda burda genelde güneşli. Ama yok o kadar gözümde büyüyorki çıkıp eve gelince illa yıkanma ihtiyacı hissediyorum bu da beni daha çok üşendiriyor. Gidişatım hiç iyi değil sanki
O aşi çok halsiz bırakıyor zaten dinlen bol bolSoguk bir kis gununden merhaba❄
Bugun hic motivasyonum yok, o yuzden su saate kadar bulasik makinasini bosaltmak disinda bisey yapmadim.
Sabahtan 2. Doz tetanoz asimi oldum kolum agriyor yemek yapasim yok, hazir manti vardi buzlukta onu yapicam aksam icin.
Kuruyan camasirlar katlanip yerlesecek, belki yaparim bi ara.
Yeni bir kitaba baslamak istiyorum, butun basladiklarimi yarim birakiyorum nedense,okuma motivasyonumu yitirdim resmen.
Marie kondo nun derle topla rahatla ve at kurtul ferahla kitaplarini almak istiyorum,belki ilham olur
Sagol bellezamSüpersin canım
Miya da yerini bulmuş
Deneyeceğim inşallahSoğukta benimde çıkasım gelmiyor ama hava güzelse kısa mesafelerle deneme yap
Zaman zaman hepimiz bunalıyoruz mikanimAynen öyle valla. Seni de çok iyi anlıyorum hamilelik de 2 kat Etkilemiştir seni. Ama böyle evde oturmaktan başım ağırıyor yeterli oksijen alamıyorum bence evi sürekli havalandırmama rağmen. Sürekli yeme moduna girdim. Ki başlangıçta bu kadar değildim. Çok bunaldım ben sayfaya negatif enerji yaymak istemiyorum ama durum bu
Stresim iki kat daha artti hamileyim diyeAynen öyle valla. Seni de çok iyi anlıyorum hamilelik de 2 kat Etkilemiştir seni. Ama böyle evde oturmaktan başım ağırıyor yeterli oksijen alamıyorum bence evi sürekli havalandırmama rağmen. Sürekli yeme moduna girdim. Ki başlangıçta bu kadar değildim. Çok bunaldım ben sayfaya negatif enerji yaymak istemiyorum ama durum bu
Ilk doz yapildiginda ertesi gun bi vurdu agrisi, 3 gun kolumi oynatamadim. Ikinci dozda agri yapmiyor diye biliyodum, yapti vallaO aşi çok halsiz bırakıyor zaten dinlen bol bol
Bir ay once ilk dozu oldum, o zaman yatamadim hic. Ikinciyi olanlar hic hissetmedik diyolar ama benim hemen yarim saat sonra basladi agrisi.Lizz aşı olduysan gece kolunun üstüne de yatamazsın. Bende öyle olmuştu
2. Doz daha fenaStresim iki kat daha artti hamileyim diyebi de belki de hayatimizda bi kere yasayacagimiz bir sevincin tadini cikaramadik dogru duzgun. Bi bebek magazasi bile gezemedim hala. Gidip oturup bi yerde keyifle bisey yiyemedik. Artik bunlar cok luks geliyor dusununce.. ben bazen gunlerce evdeyim. Mesela bakiyorum 5 gun boyunca hic evden cikmamisim hatta balkona da cikmamisim. Sabahtan camlari acip havalandiriyorum sadece. Diyorum ki resmen 5 gun evin icindeki oksijenle yasamisim
Ilk doz yapildiginda ertesi gun bi vurdu agrisi, 3 gun kolumi oynatamadim. Ikinci dozda agri yapmiyor diye biliyodum, yapti valla
Bir ay once ilk dozu oldum, o zaman yatamadim hic. Ikinciyi olanlar hic hissetmedik diyolar ama benim hemen yarim saat sonra basladi agrisi.
Ayy bilmiyodum2. Doz daha fena
Ben de öyleyim. Çarşamba’ları okula gidiyorum. Onun dışında hep evdeyim. Evcimen bir insan olmama rağmen bu kadarı fazla geliyor. İnşallah bebeğin doğunca her şey yoluna girer ve telafi edersiniz bu günleriStresim iki kat daha artti hamileyim diyebi de belki de hayatimizda bi kere yasayacagimiz bir sevincin tadini cikaramadik dogru duzgun. Bi bebek magazasi bile gezemedim hala. Gidip oturup bi yerde keyifle bisey yiyemedik. Artik bunlar cok luks geliyor dusununce.. ben bazen gunlerce evdeyim. Mesela bakiyorum 5 gun boyunca hic evden cikmamisim hatta balkona da cikmamisim. Sabahtan camlari acip havalandiriyorum sadece. Diyorum ki resmen 5 gun evin icindeki oksijenle yasamisim
Ilk doz yapildiginda ertesi gun bi vurdu agrisi, 3 gun kolumi oynatamadim. Ikinci dozda agri yapmiyor diye biliyodum, yapti valla
Bir ay once ilk dozu oldum, o zaman yatamadim hic. Ikinciyi olanlar hic hissetmedik diyolar ama benim hemen yarim saat sonra basladi agrisi.
Ogretmen misinBen de öyleyim. Çarşamba’ları okula gidiyorum. Onun dışında hep evdeyim. Evcimen bir insan olmama rağmen bu kadarı fazla geliyor. İnşallah bebeğin doğunca her şey yoluna girer ve telafi edersiniz bu günleri
Aşı için de aşı olan kolunu o gün pek oynatmayıp ağır bir şey taşımazsan çok ağrımazdı aslında. Ama biraz zorlasan ertesi gün baya ağrıyorx