Popüler Konu Minimal Yaşam

Aminnn hepimizinkini
Hamilelik nasıl gidiyor peki? Herşey yolunda mı?
Valla su zamana geldim ama duse kalka geldim desem yeridir hamile oldugumu ogrendigim andan beri bir turlu huzur bulamadik ilk gittik doktor beta hcg ye bakti, evet gebelik var ama hemen sevinme, dis gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir o olabilir su olabilir, keseyi bi gorelim dedi. Keseyi gormeye gittik bu sefer de ici bos, bekliycez dedi. Kesenin icinde bebegi gorduk nokta kadar, bu sefer de kalp atisini duymamiz lazim dedi. Onu da duyduk bu sefer ikili testte riskim yuksek cikti, haber veris sekliyle zaten bizi moralman cokertti. Nifty yaptirdik 10 gun bekledik yiprandik. O da temiz geldi nihayet derken benim bulantilar aldi basini gitti zombi gibi yasamaya basladim. Evin basta mutfak olmak uzere her kosesinden nefret ettim. 62 ile hamile kaldim, 3 ay sonra 60 kiloydum.

Oydu buydu suydu derken 24. Haftaya geldim. Simdi de bir haftadir yururken sag taragimda kasik agrisi vs oluyor. Bi yuzum gulmedi anlayacagin

Ayy bu doktorlar zaten önce hep en kötüsüne hazırlıyorlar. Benim de 1.aydan 4.aya kadar midem bulandı. Toplu taşıma kullanarak işe gidiyordum çok zor oluyordu. O bulantı hapları hiç işe yaramıyor, serumlar da bir kaç saat. 60 la hamile kalıp 58 e düşmüştüm. Ama sonrası çok rahat geçti. Hiç aşermedim, hiç sancım olmadı, gayet hareketliydim. 70 kg ile doğum yaptım. Kızım da 3,850 doğdu. Sen de inşallah bundan sonrasını rahat geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
İsim düşündünüz mü?

selam hanımlar:)
minimal yaşamla ilgili konu anlatmak istiyorum.
muıtfagi yenilediğimde ruhum bi anda yenilediğimi hissediyorum.:)
hele dolabim altina led aydınlatmayi taktildı çok güzel oldu :)

bu sene dünya çocuk edebiyati kitaplari ( 60 adet) okuyacagim zaten bu kitaplari kızıma saklamişim.
yeniden başladim :)
haftasonu film izleyecegim.
kurutma makinem olmadığı için hergün makineye atilacak ( kızımın kıyafetleri çok çikiyor )
her hafta yemek listesi yapacagim.
haftasonu evde olduğum sirada her yeri kontrol edecegim bu kez her hafta bi odayi temizlemeyi düşünüyorum.:)

Masallah ne guzeldarisi basima cansin ismini begeniyorum ama henuz karar vermedik, her an baska bisey bulabilirim diye beklemedeyim

Selam kızlar benim ticari kariyerim başlamadan bitti
Bugün muhasebeciye sordu eşim baya pahalıya geliyor benim ufak başlangıç kurtarmazdı
Birde göründüğü gibi kolay değilmiş çok detay var
Hobi olarak ürettiklerini satsan 2. El sitelerde başlangıç olarak

Hamileliklerimiz çok benzer geçmiş. Ben 63le hamile kalıp 58e düştüm bulantıdan. Tek fark benim bebelerin bir 2550 biri 2700 doğdu hep kendime yemişim 4. Aydan Sonra

Tuvalet için kalkınca üstünü çıkardığımızda üşüyüp ağladı hep

Gunaydinlar🌤
Dun yine mutfakta baya yoruldum
Tarhana corbasi makarna karnibahar kizartmasi yaptim.
Bugun yine evde yemek yok
Her gune nasil yemek buluyosunuz yoruldumm
Bugun bi zahmet cikabilirsem hizli bir market turu yapicam. Şoka bebek esyalari gelmis, bi goz atayim
Bir makine camasir attim bu arada, yikansin asicam.
Dun yine kabus gordum hastane ve dogumla ilgili

Günaydın, Doğum yaklaştıkça kabuslar artar. Bağırarak uyanırdım ben bir kere eşim ve annem korkuyla yanıma koşmuşlardı

Günaydın, Doğum yaklaştıkça kabuslar artar. Bağırarak uyanırdım ben bir kere eşim ve annem korkuyla yanıma koşmuşlardı
Mikancigim aslinda benim derdim doktorumla ilgili mutsuzluk icinde olmam. Yazmistim hani, hamileligimi ogrendigimden beri bizi hic motive etmedi, tam tersi hep tedirgin hep diken ustunde olmamiza neden oldu. Ikili testte riskim yuksek cikinca bunu telefonda cok ruhsuz bi sekilde canim senin riskin yuksek cikti, yarin gel seni patolojiye yonlendiricem,ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey bir kan testi var o yapilacak dedi. Ben o an kalbim hani kotu haber alirsin bayilcak gibi bisey olur vucudunda, oyle oldum. Tam bisey soruyodum ki kapatmis. Telefon elimde oylece kaldim. Sonra agladim baya. Forumda anneler grubunda teselli ettiler sagolsunlar esime haber verdim moralman coktu o da. Hic bilmiyoruz da bu isleri acemiyiz. Oysa ki ikilide risk cikmasi her zaman olabilcek birseymis. Ayrintili ultrasona girdim bebekte her sey normal cikti. Sonra nifty denen yurt disina yollanan testi yaptirdik. Onu da beklerken hic tadimiz yoktu. 10 gun sonra geldi sonuc, temiz. Rahat bi nefes aldik ama ben ahdettim bu doktoru degistircem diye. Ozel bir hastanede gittigimiz doktor. Esim de bu hastane rahat buyuk vs dogum da kolay olur. Bu saatten sonra duzenimizi bozma bilmem ne surekli boyle dedikce hevesimi kirdi. Ittire kaktira bu zamana geldim bu doktorla. Ben sezeryan istiyorum ve nedense bu doktora bi turlu guvenemiyorum hic mutlu degilim.

Çok büyük şanssızlık olmuş üzüldüm gerçekten doktorun tavrı zaten hassas olan anneyi çok etkiliyor. Kanamam vardı doktorum da o kadar rahat ki kanamam var diyorum ağlamaklı.karından muayene etti Progestanı yazdı gönderdi. Azıcık endişeli bir tavır sergilemedi. Onu öyle görünce heralde dedim önemli bir şey yok rahatladım. Zaten panik biriyim doktor da öyle olsa düşünemiyorum ruh halimi

Dr değiştir mutlaka
Benim kadar dr değiştiren olmamıştır
Ilk hamile olduğumu öğrendiğim de özel hastaneye gitmiştim memnundum da
Sonra eşim işsiz kaldı 2 ayda maaş almamıştı zaten
Mecbur normal bir hastaneye gectim dr süperdi ama o hastanede doğum yoktu askeri bir hastaneydi
Sonra devlete gectim resmen koyun muamelesi gördüm dr da sıfır ilgi sert davranış birde hep hastanede yatış veriyordu çıkmak istedik oradaki baska dr sivi az çıkartamam dedi neyse imza atıp çıktık ertesi gün özel hastaneye gittik herşey normal dedi
Sonra ayrıntılı ultrason öncesi bebeğin kafasında kist gördüler yarın ayrıntılı ultrason için gün verdiler
Ben ağlaya ağlaya o sevdiğimiz dr gittik içimizi rahatlattı bu normal birşey doğuma yakın gidecek dedi
Ama eve geldiğimizde ailelerimiz abarttı durumu yok bebek engelli doğacakmış yok kafasında ur varmis hiç tepki veremedim eve gelince saatlerce ağladım
Sonra detaylı ultrason da iyi huylu çıktı geçici birşey dediler
En son da arkadaşımın dr gittim ve süper iyi dr du doğuma da az kalmıştı ama kabul etti son bir kaç kontrol rahat ve iyi geçti sonra doğum oldu.
Ve daha neler neler yaşandı bu süreçte çok zordu
Dr gerçekten önemli mutlaka değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…