Ben boğayım yavrum da başak :) sizin tam tersibu arada ilk hamileligim. Mayisa denk geliyor insallah kismetse. Boga burcu nasildir peki,cok hakim degilim ben basakim
Aa ne guzel kombinasyonBen boğayım yavrum da başak :) sizin tam tersi
4 yaşında kızımAa ne guzel kombinasyonyavrukus kac yasinda
Masallah allah bagislasin❤ benim de kiz4 yaşında kızım
Boğalar iyi olur sakin olur, ama sinirlenince gözleri bişey görmez :) ha bi de evcil olur
Aminnn hepimizinkiniMasallah allah bagislasin❤ benim de kizevcimen olsun annesi gibi aferim kutu oyunlari oynariz biraz buyuyunce, binbir hevesle ceyizime almistim, 2 senedir tozlandi
Valla su zamana geldim ama duse kalka geldim desem yeridirAminnn hepimizinkini
Hamilelik nasıl gidiyor peki? Herşey yolunda mı?
Ayy bu doktorlar zaten önce hep en kötüsüne hazırlıyorlar. Benim de 1.aydan 4.aya kadar midem bulandı. Toplu taşıma kullanarak işe gidiyordum çok zor oluyordu. O bulantı hapları hiç işe yaramıyor, serumlar da bir kaç saat. 60 la hamile kalıp 58 e düşmüştüm. Ama sonrası çok rahat geçti. Hiç aşermedim, hiç sancım olmadı, gayet hareketliydim. 70 kg ile doğum yaptım. Kızım da 3,850 doğdu. Sen de inşallah bundan sonrasını rahat geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsınValla su zamana geldim ama duse kalka geldim desem yeridirhamile oldugumu ogrendigim andan beri bir turlu huzur bulamadik ilk gittik doktor beta hcg ye bakti, evet gebelik var ama hemen sevinme, dis gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir o olabilir su olabilir, keseyi bi gorelim dedi. Keseyi gormeye gittik bu sefer de ici bos, bekliycez dedi. Kesenin icinde bebegi gorduk nokta kadar, bu sefer de kalp atisini duymamiz lazim dedi. Onu da duyduk bu sefer ikili testte riskim yuksek cikti, haber veris sekliyle zaten bizi moralman cokertti. Nifty yaptirdik 10 gun bekledik yiprandik. O da temiz geldi nihayet derken benim bulantilar aldi basini gitti zombi gibi yasamaya basladim. Evin basta mutfak olmak uzere her kosesinden nefret ettim. 62 ile hamile kaldim, 3 ay sonra 60 kiloydum.
Oydu buydu suydu derken 24. Haftaya geldim. Simdi de bir haftadir yururken sag taragimda kasik agrisi vs oluyor. Bi yuzum gulmedi anlayacagin
Masallah ne guzelAyy bu doktorlar zaten önce hep en kötüsüne hazırlıyorlar. Benim de 1.aydan 4.aya kadar midem bulandı. Toplu taşıma kullanarak işe gidiyordum çok zor oluyordu. O bulantı hapları hiç işe yaramıyor, serumlar da bir kaç saat. 60 la hamile kalıp 58 e düşmüştüm. Ama sonrası çok rahat geçti. Hiç aşermedim, hiç sancım olmadı, gayet hareketliydim. 70 kg ile doğum yaptım. Kızım da 3,850 doğdu. Sen de inşallah bundan sonrasını rahat geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
İsim düşündünüz mü?
Hobi olarak ürettiklerini satsan 2. El sitelerde başlangıç olarakSelam kızlar benim ticari kariyerim başlamadan bitti
Bugün muhasebeciye sordu eşim baya pahalıya geliyor benim ufak başlangıç kurtarmazdı
Birde göründüğü gibi kolay değilmiş çok detay var
Hamileliklerimiz çok benzer geçmiş. Ben 63le hamile kalıp 58e düştüm bulantıdan. Tek fark benim bebelerin bir 2550 biri 2700 doğdu hep kendime yemişim 4. Aydan SonraAyy bu doktorlar zaten önce hep en kötüsüne hazırlıyorlar. Benim de 1.aydan 4.aya kadar midem bulandı. Toplu taşıma kullanarak işe gidiyordum çok zor oluyordu. O bulantı hapları hiç işe yaramıyor, serumlar da bir kaç saat. 60 la hamile kalıp 58 e düşmüştüm. Ama sonrası çok rahat geçti. Hiç aşermedim, hiç sancım olmadı, gayet hareketliydim. 70 kg ile doğum yaptım. Kızım da 3,850 doğdu. Sen de inşallah bundan sonrasını rahat geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
İsim düşündünüz mü?
O konuda çok yavaşım ya ayda 1 urun anca yaparimHobi olarak ürettiklerini satsan 2. El sitelerde başlangıç olarak
Tuvalet için kalkınca üstünü çıkardığımızda üşüyüp ağladı hepGece tuvalete uyanmıyor sadece 1 kez süt için uyanır onu da 5 yaşında biraktiracagim.
Geçen yıl tuvalete giderdik her seferinde giydirdim
Sürekli kontrol etmektense üstünü biraz uğraş vermek daha kolay geliyor
Zor olur öyleTuvalet için kalkınca üstünü çıkardığımızda üşüyüp ağladı hep
Günaydın, Doğum yaklaştıkça kabuslar artar. Bağırarak uyanırdım ben bir kere eşim ve annem korkuyla yanıma koşmuşlardıGunaydinlar🌤
Dun yine mutfakta baya yoruldum
Tarhana corbasi makarna karnibahar kizartmasi yaptim.
Bugun yine evde yemek yok
Her gune nasil yemek buluyosunuzyoruldumm
Bugun bi zahmet cikabilirsem hizli bir market turu yapicam. Şoka bebek esyalari gelmis, bi goz atayim
Bir makine camasir attim bu arada, yikansin asicam.
Dun yine kabus gordum hastane ve dogumla ilgili
Mikancigim aslinda benim derdim doktorumla ilgili mutsuzluk icinde olmam. Yazmistim hani, hamileligimi ogrendigimden beri bizi hic motive etmedi, tam tersi hep tedirgin hep diken ustunde olmamiza neden oldu. Ikili testte riskim yuksek cikinca bunu telefonda cok ruhsuz bi sekilde canim senin riskin yuksek cikti, yarin gel seni patolojiye yonlendiricem,ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey bir kan testi var o yapilacak dedi. Ben o an kalbim hani kotu haber alirsin bayilcak gibi bisey olur vucudunda, oyle oldum. Tam bisey soruyodum ki kapatmis. Telefon elimde oylece kaldim. Sonra agladim baya. Forumda anneler grubunda teselli ettiler sagolsunlarGünaydın, Doğum yaklaştıkça kabuslar artar. Bağırarak uyanırdım ben bir kere eşim ve annem korkuyla yanıma koşmuşlardı
Çok büyük şanssızlık olmuş üzüldüm gerçektenMikancigim aslinda benim derdim doktorumla ilgili mutsuzluk icinde olmam. Yazmistim hani, hamileligimi ogrendigimden beri bizi hic motive etmedi, tam tersi hep tedirgin hep diken ustunde olmamiza neden oldu. Ikili testte riskim yuksek cikinca bunu telefonda cok ruhsuz bi sekilde canim senin riskin yuksek cikti, yarin gel seni patolojiye yonlendiricem,ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey bir kan testi var o yapilacak dedi. Ben o an kalbim hani kotu haber alirsin bayilcak gibi bisey olur vucudunda, oyle oldum. Tam bisey soruyodum ki kapatmis. Telefon elimde oylece kaldim. Sonra agladim baya. Forumda anneler grubunda teselli ettiler sagolsunlaresime haber verdim moralman coktu o da. Hic bilmiyoruz da bu isleri acemiyiz. Oysa ki ikilide risk cikmasi her zaman olabilcek birseymis. Ayrintili ultrasona girdim bebekte her sey normal cikti. Sonra nifty denen yurt disina yollanan testi yaptirdik. Onu da beklerken hic tadimiz yoktu. 10 gun sonra geldi sonuc, temiz. Rahat bi nefes aldik ama ben ahdettim bu doktoru degistircem diye. Ozel bir hastanede gittigimiz doktor. Esim de bu hastane rahat buyuk vs dogum da kolay olur. Bu saatten sonra duzenimizi bozma bilmem ne surekli boyle dedikce hevesimi kirdi. Ittire kaktira bu zamana geldim bu doktorla. Ben sezeryan istiyorum ve nedense bu doktora bi turlu guvenemiyorum hic mutlu degilim.
Dr değiştir mutlakaMikancigim aslinda benim derdim doktorumla ilgili mutsuzluk icinde olmam. Yazmistim hani, hamileligimi ogrendigimden beri bizi hic motive etmedi, tam tersi hep tedirgin hep diken ustunde olmamiza neden oldu. Ikili testte riskim yuksek cikinca bunu telefonda cok ruhsuz bi sekilde canim senin riskin yuksek cikti, yarin gel seni patolojiye yonlendiricem,ya karindan sivi alinacak ya da ileri duzey bir kan testi var o yapilacak dedi. Ben o an kalbim hani kotu haber alirsin bayilcak gibi bisey olur vucudunda, oyle oldum. Tam bisey soruyodum ki kapatmis. Telefon elimde oylece kaldim. Sonra agladim baya. Forumda anneler grubunda teselli ettiler sagolsunlaresime haber verdim moralman coktu o da. Hic bilmiyoruz da bu isleri acemiyiz. Oysa ki ikilide risk cikmasi her zaman olabilcek birseymis. Ayrintili ultrasona girdim bebekte her sey normal cikti. Sonra nifty denen yurt disina yollanan testi yaptirdik. Onu da beklerken hic tadimiz yoktu. 10 gun sonra geldi sonuc, temiz. Rahat bi nefes aldik ama ben ahdettim bu doktoru degistircem diye. Ozel bir hastanede gittigimiz doktor. Esim de bu hastane rahat buyuk vs dogum da kolay olur. Bu saatten sonra duzenimizi bozma bilmem ne surekli boyle dedikce hevesimi kirdi. Ittire kaktira bu zamana geldim bu doktorla. Ben sezeryan istiyorum ve nedense bu doktora bi turlu guvenemiyorum hic mutlu degilim.