Adını çok duydum ama hayalimi gerçekleştirdiğini bilmiyordumMustakil evarsa alip uzerine prefabrik yaptirmak cok mantikli. Instagramda sermin yasar var hic denk geldin mi bilmiyorum, 3 cocuklu bekar bir anne. O da bikac sene once bir arsa alip uzerine prefabrik yaptirdi. Bombos araziyi resmen minik bir cennete cevirdi. Cocuklariyla sık sık gidiyorlar, sobayla isiniyolar, uzerinde kestane yapiyolar vs nefes almak icin ne harika bir alan..
Eki Görüntüle 2763012
Şermin Hanım'ın evini biliyorum ben de çok güzel gerçektenMustakil evarsa alip uzerine prefabrik yaptirmak cok mantikli. Instagramda sermin yasar var hic denk geldin mi bilmiyorum, 3 cocuklu bekar bir anne. O da bikac sene once bir arsa alip uzerine prefabrik yaptirdi. Bombos araziyi resmen minik bir cennete cevirdi. Cocuklariyla sık sık gidiyorlar, sobayla isiniyolar, uzerinde kestane yapiyolar vs nefes almak icin ne harika bir alan..
Eki Görüntüle 2763012
Güzel bir borç olur değerBen borca girmeye hazırım bu hedef için ama uygun bir yer bulamıyoruz maalesef
Evde bir kedinin varligi o kadar sifaci ki.. ❤ ben cok istedigim halde esim tuy nedeniyle istemedi, oysa o da cok sever. Isyerimizin bahcesinde var bir suru, simdilik onlarla idare ediyorumelimden 30 kedi gecmistir bugune kadar farkli farkli. Bekarken ailemin evinde bahcede bakiyorduk❤
Aynen böyle birşey olacak
Teşekkür ederim eşya azaldikça ruhum yenilemeye başladıMigi son zamanlarda enerjin çok iyi baya sadelestin sanki
Çok şükür iyiyim uğraşmaca pek kafam yerinde değil sizler nasılsınız keyifler nasıl okuyorum ara sıra gelip pek yazmazsamdaNeysesakinim nerelerdesin nasılsın
Aynı konular mı canım?Evde dizi izleme belgesel izleme ile geçiyor vakit işte zaten çok yoğun pek vaktim olmuyor kafam çok karışık Allah sonumu hayır etsin .
Allah iyilik versin canım, umarım ciddi bir problem yoktur paylaşmak istersen buradayızEvde dizi izleme belgesel izleme ile geçiyor vakit işte zaten çok yoğun pek vaktim olmuyor kafam çok karışık Allah sonumu hayır etsin .
Yazmış miydi buraya sanırım ben kaçırdımAynı konular mı canım?
Belirsizlik zor. Alınmış olan kötü karar, kararsız olmaktan iyidir. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Yok, başka konuda yazmıştı.Yazmış miydi buraya sanırım ben kaçırdım
Hakkında hayırlısı olsunEvde dizi izleme belgesel izleme ile geçiyor vakit işte zaten çok yoğun pek vaktim olmuyor kafam çok karışık Allah sonumu hayır etsin .
Hakkında hayırlısı olsun beferimEvde dizi izleme belgesel izleme ile geçiyor vakit işte zaten çok yoğun pek vaktim olmuyor kafam çok karışık Allah sonumu hayır etsin .
Eki Görüntüle 2763614 Eki Görüntüle 2763612
Yatak odası bitti
Nevresim değişti keten kumaş olduğu için kırışık oluyor ama rahatsız olmuyorum
Sil süpür toz al görev bitti