7 yilda da yani, hakli bir isyanO zaman öyle modaydı sanırım
Ama 7 yılda her özel gün de peluş oyuncak gelmesi tuhaf olmuştu en sonunda söylemiştim oyuncak almasan olurmu diye çocuk değilim sonuçta
Evlenince de hediye olayını kaldırdık
Hediyede kullanılır eşyaları daha çok seviyorum
4 ve 1,5
Insan donem donem cok hassaslasiyorÇok duygusalım bu ara. Bu mesaja bile gözlerim dolmuş olabilir..
Dün kırmızı odaya bakayım dedim normalde izlemiyorum. Şu Can’lı sahneler ağlattı beni kapattım sonra.
Az önce tv de unutursam fısılda filmine baktım o da duygulandırdı. Ki daha önce sinemada ve tv de olmak üzere 2 kez daha izlemiştim.
Bende pek donusturme kabiliyeti yokHarikasınben de çok zorlama şeyleri sevmiyorum ama bazı şeyleri gözden çıkarmak yerine yenilemek gerekiyor.Benim de tencerelerm kulpleri yanmıştı yeni kulp alıp degistrdm çok yeni bir görüntüye sahip oldular
Teşekkürler7 yilda da yani, hakli bir isyanbizde de evlenince surpriz hediye olayi bitti, ihtiyaca gore hediye seciyorum artik en guzeli
Allah bagislasin miniklerini
Insan donem donem cok hassaslasiyorben de normalde cok duygusalimdir, hemen gozlerim dolar. En cok da hayvanlarla ilgili videolarda
Bende pek donusturme kabiliyeti yokkendimce yaptiklarim ici minicik catlayan salata kasemi balkona meyvelik yaptim. Bozulan kettle imi atmaya kiyamadigim icin kenarda sakliyorum, icine cicek dikicem bir de dantelli mantelli kina sepetime de ivir zivir seyleri koydum oyle duruyor Haa bi de isteme cikolatamin uzerindeki cicegi banyodaki sabun sepetine bagladim
Kaç yıldır evlisin norma ,ben de bı sure çikolata paketini sakladım sonra tamamını attım kına sepetlerini de temizliğe gelen ablaya vermiştim ,kırık şeylerin eve negatif enerji verdiğini okumuştum7 yilda da yani, hakli bir isyanbizde de evlenince surpriz hediye olayi bitti, ihtiyaca gore hediye seciyorum artik en guzeli
Allah bagislasin miniklerini
Insan donem donem cok hassaslasiyorben de normalde cok duygusalimdir, hemen gozlerim dolar. En cok da hayvanlarla ilgili videolarda
Bende pek donusturme kabiliyeti yokkendimce yaptiklarim ici minicik catlayan salata kasemi balkona meyvelik yaptim. Bozulan kettle imi atmaya kiyamadigim icin kenarda sakliyorum, icine cicek dikicem bir de dantelli mantelli kina sepetime de ivir zivir seyleri koydum oyle duruyor Haa bi de isteme cikolatamin uzerindeki cicegi banyodaki sabun sepetine bagladim
Migi son zamanlarda enerjin çok iyi baya sadelestin sankiEvet ben onu yaşadım geçen yıl eşim 3 yaş pijama almıştı ama pijama 7 yaş gibiydi seneye sakladım bugün de giyiyor tam oldu gibi ben anlamadım ki işleri bedenleri tutmuyor Suhanın dedıgıı gibibu arada kızımın tüm kıyafetleri attım kardeşine saklamadım ona yenisini alacağım sadece örgü yelek felan sakladım
Değiştiremiyoruz bu da daha çok yoruyor ,farklı bı önerin olursa beklerim ,kendimiz için neler yapabilirizÇok iyi anlıyorum seni aynı hislerle boğuşuyorum. Değişiklik istiyorum ben de
Süpersiniz madamePipetlerden bileklik yaptık sayılır mışaka bi yana benim danteller var hatırlarsın belki. Onun dışınd kırmızı seramik tenceremi saksı yaptım. 3 kat merdivenimiz bozuldu onu balkonsa saksılık yaptım. Annemi çeyizinden aldığım su Takımı var kahverengi cam oymalı. 2sini kalemlik yaptım birinin içine pamuk birinin içine kulak çöpü koydum.Bir Bursa çarşafını koltuk örtüsü olarak kullanıyorum. Önceden azıcık yıpranmış kapitone yatak örtüsünü halı örtüsü olarak kullandım uzun süre. Konsolun üstündeki 2 aynanın küçüğünü girişe büyüğüne banyo lavabosuna koydum. Banyoyu daha geniş gösterdi.
Varlığını hissetirmis ne güzelSelam kızlar kaseden cicekligim miya tarafından kırıldı
Dün akşamdan beri enerjik baya enerjik
Bugün hızlıca etrafı toplar yemek hazırlığı yaparim sonra makrome denemek istiyorum
Yaprak yapımını deneyeceğim baştaVarlığını hissetirmis ne güzel
Makrome bende denemek istiyorum saksı mumluk kırlent veya duvar süsü ,sen ne ile başlayacaksn
Birinin bunu sormasini beklerdim, bravoKaç yıldır evlisin norma ,ben de bı sure çikolata paketini sakladım sonra tamamını attım kına sepetlerini de temizliğe gelen ablaya vermiştim ,kırık şeylerin eve negatif enerji verdiğini okumuştum
Evde bir kedinin varligi o kadar sifaci ki.. ❤ ben cok istedigim halde esim tuy nedeniyle istemedi, oysa o da cok sever. Isyerimizin bahcesinde var bir suru, simdilik onlarla idare ediyorumSelam kızlar kaseden cicekligim miya tarafından kırıldı
Dün akşamdan beri enerjik baya enerjik
Bugün hızlıca etrafı toplar yemek hazırlığı yaparim sonra makrome denemek istiyorum
Bence de kedi sepeti mantıklıBirinin bunu sormasini beklerdim, bravocunku ancak yeni evliler isteme nisan dugun vs seylerinden kalanlara kiyamiyor benden gecti gerci, 2 bucuk yila yaklasiyor:) aslinda o kina sepeti hic tarzim degil ama icine koydugum ivir zivirlari koyacak baska yer bulamadigim icin oyle kaldi. Ama yakin zamanda onu anneme vericem sanirim, bahceye kedi sepeti yapsin
KesinlikleBence de kedi sepeti mantıklı
Evet ilk yillar insan kıyamıyor ama elden çıkarmak lazım kalabalığı arttrmasinlar
Evet evet burdan bakınca da kiyabiliyor gibi görünüyorsnKesinlikleicine bi minderle ne tatli uyunur artik kiyabiliyorum bazi seylere. Yani kiyabiliyor gibi oluyorum
Mikan benim durumları da az çok biliyosn bizim de aslında nefes alacak bı yere ihtiyacimz var ama şuan mümkün görünmüyor pek ,yani herşey ateş pahası bahçeli bı ev yaptrmak veya almak bile o kadar zor ki şimdi benim için çok uzak bir olasılık yoksa çıkıp bahçede bı çay içmek bı ağaç sulamak terapi olurduS Salty benim ihtiyacım olan şey müstakil bir ev. Bunu da hem kendim hem çocuklarım için istiyorum. Önceden sadece hayaldi çünkü olmasa da olurdu. İstediğim zaman dışarı çıkıyordum çocuklarımı çıkarabiliyordum. Şu an sömestrda bile memlekete gidemeyecek gibiyiz. Annemin evi tam bizlik ama gelen giden çok oluyor, bu süreçte rahat edemeyeceğim. Müstakil ev olmasa bile arsa alıp prefabrik ev dikip hafta sonu bile olsa kaçacağımız bir yer istiyorum. Kesinlikle maddi bir hedefim yok sadece nefes alacak bir alan oluşturmak istiyorum kendime ve aileme.
Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor, gelenleri yapamam mesela hobi edinsem benim çocuklar kesinlikle yaptırmaz şu an. Yine de varsa fikirleriniz önerileriniz duymak isterim
Mustakil evS Salty benim ihtiyacım olan şey müstakil bir ev. Bunu da hem kendim hem çocuklarım için istiyorum. Önceden sadece hayaldi çünkü olmasa da olurdu. İstediğim zaman dışarı çıkıyordum çocuklarımı çıkarabiliyordum. Şu an sömestrda bile memlekete gidemeyecek gibiyiz. Annemin evi tam bizlik ama gelen giden çok oluyor, bu süreçte rahat edemeyeceğim. Müstakil ev olmasa bile arsa alıp prefabrik ev dikip hafta sonu bile olsa kaçacağımız bir yer istiyorum. Kesinlikle maddi bir hedefim yok sadece nefes alacak bir alan oluşturmak istiyorum kendime ve aileme.
Bunun dışında aklıma bir şey gelmiyor, gelenleri yapamam mesela hobi edinsem benim çocuklar kesinlikle yaptırmaz şu an. Yine de varsa fikirleriniz önerileriniz duymak isterim
Ben borca girmeye hazırım bu hedef için ama uygun bir yer bulamıyoruz maalesefMikan benim durumları da az çok biliyosn bizim de aslında nefes alacak bı yere ihtiyacimz var ama şuan mümkün görünmüyor pek ,yani herşey ateş pahası bahçeli bı ev yaptrmak veya almak bile o kadar zor ki şimdi benim için çok uzak bir olasılık yoksa çıkıp bahçede bı çay içmek bı ağaç sulamak terapi olurdu