Popüler Konu Minimal Yaşam

Herkes kiyafetten mutfak kap kacagindan baslar, ben de en acilisi olan duygusal bag kurduklarimdan basliyorum, bu iste bi terslik var
Onları ne yapmayı planlıyorsn ihtiyacı olan çocuklara gittiginde ve onların mutlu olduğunu bildiğinde kendini çok daha iyi hissedeceksn bence

Onları ne yapmayı planlıyorsn ihtiyacı olan çocuklara gittiginde ve onların mutlu olduğunu bildiğinde kendini çok daha iyi hissedeceksn bence
Once oyuncak bagislanan yerlere baktim internetten ama o kadar parcayi kargolayip yollamak zor geldi acikcasi sonra cevremdeki ihtiyac sahibi cocuklu aileler bulabilirim diye dusundum. Hicbiri olamazsa giderken anneme gotururum, kuculen kiyafetlerimi verdigi cok cocuklu bir aile vardi belki onlara verir.

Evet o his bence en guzel tatmin

Ne güzel dusunmussun çok sevineceklerdr

Aaaa çok relaxmış arkadaşın da, ben hayatta başkasının eşyasını saklayamam hemen geri veririm. Millet rahat arkadaş ya.
2.yi gözden çıkararak verdim de ilkini gerçekten bekledim. Arkadaşın samimiyetten aklına gelememiştir. Oğlum da istese verirdi Eminim ama ben izin vermem oğluma bunu alışkanlık haline getirmesin diye

Seviyorlar özellikle 3 yaşından sonra daha çok oynuyorlar. Mesela oğlum yumoşun ayıcığı var ya onunla uyuyor. Yumoş da diyemiyor yamuş diyor senin bebişin cinsiyeti ne? Kızlar daha çok seviyor sanırım

Yine de17-18 taneye gerek yok tabi en sevdiğin 3-5 tane yeterli olur

Kiyamam, yamus diyomus ondan bende de var yumos yumusaticinin hediyesiydi yillar once benimki minnak bir kiz

Kiyamam, yamus diyomus ondan bende de var yumos yumusaticinin hediyesiydi yillar once benimki minnak bir kiz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel oyun kurar o ayıcıklarla mesela benimki sadece dövüştürmek istiyor İçindeki şiddet içgüdüsünü bu kadar açığa vurma oğlum diyorum

Puaaaaa ayy koptummm

Gunaydin tatli hanimlar

Dun dolapta bir aksamlik daha baligim vardi onu firinda yaptim.
Iki gun ustuste balik pisince firin batti haliyle.
Yarim yamalak sirkeyle sildim, ugrasamadim fazla.
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim.
Bugun patatesli havuclu bezelye, yanina da pilav yapicam.
Tatli olarak ne yapsam karar veremedim,ugrasasim cok yok.
Belki markete gider kadayif alirim,muhallebili kadayif yaparim.
Bir posta daha camasir katlanacak.

Hayatimin ozeti: yemek yap, camasir at-kurut-katla-yerlestir, bulasik makinesi doldur bosalt

Ben ev işi yapmayı çocuktan sonra sevdim

Selam kızlar Bugün miya tarafından uyandırıldım yatagin köşesine geçip takır tıkır ses çıkartıyor dedim ne oluyor baktim saat de baya geç olmuş dedim haklısın kedi

Kahvaltı bahçede kar oynama eve girdik

Bugün fazla isim yok neyse ki
Akşam yemeği de var

30 dk kahvemi alıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…