Herkes kiyafetten mutfak kap kacagindan baslar, ben de en acilisi olan duygusal bag kurduklarimdan basliyorum, bu iste bi terslik varBence çok iyi bir karar vermişsn,hiç dusunme
Onları ne yapmayı planlıyorsn ihtiyacı olan çocuklara gittiginde ve onların mutlu olduğunu bildiğinde kendini çok daha iyi hissedeceksn benceHerkes kiyafetten mutfak kap kacagindan baslar, ben de en acilisi olan duygusal bag kurduklarimdan basliyorum, bu iste bi terslik var
Once oyuncak bagislanan yerlere baktim internetten ama o kadar parcayi kargolayip yollamak zor geldi acikcasiOnları ne yapmayı planlıyorsn ihtiyacı olan çocuklara gittiginde ve onların mutlu olduğunu bildiğinde kendini çok daha iyi hissedeceksn bence
Ne güzel dusunmussun çok sevineceklerdrOnce oyuncak bagislanan yerlere baktim internetten ama o kadar parcayi kargolayip yollamak zor geldi acikcasisonra cevremdeki ihtiyac sahibi cocuklu aileler bulabilirim diye dusundum. Hicbiri olamazsa giderken anneme gotururum, kuculen kiyafetlerimi verdigi cok cocuklu bir aile vardi belki onlara verir.
Evet o his bence en guzel tatmin❤
2.yi gözden çıkararak verdim de ilkini gerçekten bekledim. Arkadaşın samimiyetten aklına gelememiştir. Oğlum da istese verirdi Eminim ama ben izin vermem oğluma bunu alışkanlık haline getirmesin diyeAaaa çok relaxmış arkadaşın da, ben hayatta başkasının eşyasını saklayamam hemen geri veririm. Millet rahat arkadaş ya.
Seviyorlar özellikle 3 yaşından sonra daha çok oynuyorlar. Mesela oğlum yumoşun ayıcığı var ya onunla uyuyor. Yumoş da diyemiyor yamuş diyorCok tatlisin beni guldurdun❤❤❤❤ evet aslinda saklama sebebim onlarla aramdaki duygusal bagdi. Ilerde ( ki cok da ileri bir tarih degil kismetse ) cocuguma oynasin diye vericem ve hor kullanip kullanmamak onun biraz da mizacina bagli gerci misafir cocugu mevzusunu dusunmek dahi istemiyorum, en buyuk travmam Yaklasik 17 18 tane irili ufakli var ve bunlardan en az 12 13 tanesini vermek istiyorum. Ama iste pisman olur muyum ki bugun bir pelus oyuncagin fiyati da ucuz degil. Ikeanin meshur pelus filini gordum gecen 169 gibi biseydi. Yerine yenisini almak da istemiyorum. Cocuklar pelus hayvan cok seviyor mu ki?
Kiyamam, yamus diyomusSeviyorlar özellikle 3 yaşından sonra daha çok oynuyorlar. Mesela oğlum yumoşun ayıcığı var ya onunla uyuyor. Yumoş da diyemiyor yamuş diyorsenin bebişin cinsiyeti ne? Kızlar daha çok seviyor sanırım
Hepsini seviyorumYine de17-18 taneye gerek yok tabi en sevdiğin 3-5 tane yeterli olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKiyamam, yamus diyomusondan bende de var yumos yumusaticinin hediyesiydi yillar once benimki minnak bir kiz
Kura çek o zamanHepsini seviyorum
Puaaaaa ayy koptummmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinne güzel oyun kurar o ayıcıklarla mesela benimki sadece dövüştürmek istiyor İçindeki şiddet içgüdüsünü bu kadar açığa vurma oğlum diyorum
Ilk iki tanesi banko verileceklerden. Aramizda kalsin, bundan 8 sene once erkek arkadasim almistiKura çek o zaman
Onlar kötü enerji yayıyordur direk yolla zatenIlk iki tanesi banko verileceklerden. Aramizda kalsin, bundan 8 sene once erkek arkadasim almistiAyrildiktan sonra bicakla desecektim ama ayilar cok guzeldi kiyamadim
Ben ev işi yapmayı çocuktan sonra sevdimGunaydin tatli hanimlar
Dun dolapta bir aksamlik daha baligim vardi onu firinda yaptim.
Iki gun ustuste balik pisince firin batti haliyle.
Yarim yamalak sirkeyle sildim, ugrasamadim fazla.
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim.
Bugun patatesli havuclu bezelye, yanina da pilav yapicam.
Tatli olarak ne yapsam karar veremedim,ugrasasim cok yok.
Belki markete gider kadayif alirim,muhallebili kadayif yaparim.
Bir posta daha camasir katlanacak.
Hayatimin ozeti: yemek yap, camasir at-kurut-katla-yerlestir, bulasik makinesi doldur bosalt
Valla ben sevecek gibi durmuyorum pek, bekleyip gorelimBen ev işi yapmayı çocuktan sonra sevdim
Ben de bayılmıyorum da çocukları başkasına paslamak için mecbur ev işini tercih ediyorumValla ben sevecek gibi durmuyorum pek, bekleyip gorelim