Valla gunduzden de vanilyali dondurma yedim aksamina balik ustune de puding
yetişkiler bile uyku tulumu kullanıyorTulum 5 yaş boyu uzun
Her yaşa gore tulum var
gelişime ek olarak her markanın bedenleri birbirini tutmuyor.Her çocuğun gelişimi farklı tabiki de
Kızım bedeninde kıyafet giyiyor sağlıklı olsun boy kilo çok önemli değil bence
bi arahep abisinkini giydi bizim küçük.son dönemlerde abi baya baya eskitiyor giydiklerini küçüğe yeni alıyoruzBen saklamıştım. Küçük oğlum yazık gelen hediyeler hariç hep 2. El giyiyorneyseki şimdi abisinin kıyafetleri yıpranıyor da bir yerde yeni kıyafet almamız gerekecek
hangi siteden satış yapıyorsunuzOoo süperNescafe fincanı kaça koydun canım bendr de karaca sıfır takım var kaça koysam acaba
ben l-tgo dan sattımhangi siteden satış yapıyorsunuz
Bazen 1 beden büyük alıyorum seneye de giyer diyegelişime ek olarak her markanın bedenleri birbirini tutmuyor.
Aynen bizimki de daha bi süre giyer abisininkileri. Ama 4 yaş kıyafetleri yıpranıyor atılır yani. 3-4 yaşla birlikte almam gerekecekbi arahep abisinkini giydi bizim küçük.son dönemlerde abi baya baya eskitiyor giydiklerini küçüğe yeni alıyoruz
Hangi miaBugün neler yaptım
Dün akşam uykuya 10 dk daha direndim ve mutfağı oturma odasını tamamen topladım
Sabah güzel enerjiyle uyandım
Bulaşık mak bosalttim
Yatağı topladım
Kahvaltı hazırla topla derken o ara akşam yemeğini hazırladım
Kızımla bahçede kar oynadık
O sırada çöpü attım
Patates soğan sepetini ayikladim
Miya bugün daha enerjik
Let.. gard.. dol... Üçünden de satış yapıyorm porselen kırılacak şeyleri genelde let.. çünkü elden teslim daha sağlam ulaşıyor aliciyahangi siteden satış yapıyorsunuz
Yaklaşık 10 adet ilkokul ortaokul yıllarından kalma var benim. Sana ne olacağını anlatayım. Çocukların olunca hevesle onlara vereceksin hani dokunmaya atmaya kıyamadığın o peluşları oynasınlar diye. Onlar o peluşları çekiştirecek yırtacak ağızlarına alıp çiğneyecek boyalarla boyayacak, balkondan aşağı atacak, çöpte bulacaksın bazılarını. Kimisi de gelen misafir çocukları tarafından alıkonulacak ve bir daha onları asla göremeyeceksinBugun kendimce cok radikal bir karar vererek cocuklugumdan beri biriktirdigim pelus hayvanlarimin bir kismini elemeye karar verdimhepsini yillardir bir dolapta sakliyordum ve evlendikten sonra da yanimda getirmistim. Suanda dolabimda yer olmadigi icin 2 senedir acikta duruyorlar odada ve kimbilir ne kadar tozlandilar.. acaba pisman olur muyum sonra bu kararimdan
Bence çok iyi bir karar vermişsn,hiç dusunmeBugun kendimce cok radikal bir karar vererek cocuklugumdan beri biriktirdigim pelus hayvanlarimin bir kismini elemeye karar verdimhepsini yillardir bir dolapta sakliyordum ve evlendikten sonra da yanimda getirmistim. Suanda dolabimda yer olmadigi icin 2 senedir acikta duruyorlar odada ve kimbilir ne kadar tozlandilar.. acaba pisman olur muyum sonra bu kararimdan
Ortaokulda arkadaşlarım birleşip doğumgünü hediyesi bir ayıcık almıştı. Özene bezene sakladı arkadaşın Kızı geldi giderken götürmek istedi. Götürsün bir şey olmaz dedim ama sonra getirirler sandım gelmediği gibi başka bir gelişinde bi tane daha aldıKız benim bı tane bile pelusum yok eşim bi tane almıştı o da çocuktan sonra büyük şiddete maruz kaldı ,ruhsuzum ben dümdüzüm
Hay Allah ya bak değdi mi o kadar saklamana emeğineOrtaokulda arkadaşlarım birleşip doğumgünü hediyesi bir ayıcık almıştı. Özene bezene sakladı arkadaşın Kızı geldi giderken götürmek istedi. Götürsün bir şey olmaz dedim ama sonra getirirler sandım gelmediği gibi başka bir gelişinde bi tane daha aldı
Aaaa çok relaxmış arkadaşın da, ben hayatta başkasının eşyasını saklayamam hemen geri veririm. Millet rahat arkadaş ya.Ortaokulda arkadaşlarım birleşip doğumgünü hediyesi bir ayıcık almıştı. Özene bezene sakladı arkadaşın Kızı geldi giderken götürmek istedi. Götürsün bir şey olmaz dedim ama sonra getirirler sandım gelmediği gibi başka bir gelişinde bi tane daha aldı
Cok tatlisin beni guldurdunYaklaşık 10 adet ilkokul ortaokul yıllarından kalma var benim. Sana ne olacağını anlatayım. Çocukların olunca hevesle onlara vereceksin hani dokunmaya atmaya kıyamadığın o peluşları oynasınlar diye. Onlar o peluşları çekiştirecek yırtacak ağızlarına alıp çiğneyecek boyalarla boyayacak, balkondan aşağı atacak, çöpte bulacaksın bazılarını. Kimisi de gelen misafir çocukları tarafından alıkonulacak ve bir daha onları asla göremeyeceksin